Lindsey-Graham.jpg-1-e1709563065506-810x500.jpeg

SLEDUJTE: Lindsey Graham sa stráca pri obhajobe protiústavného sledovania Američanov

9
Neutral
  • FISA-702 sa týka súkromných rozhovorov Američanov, nie cudzincov.
  • FISA-702 sa uplatňuje pri zachytení zahraničnej osoby komunikujúcej s Američanom.
  • Vyhľadávanie v databáze Američanov je zneužívané spravodajským aparátom.
  • Zástancovia Deep State klamú a vymýšľajú scenáre na zachovanie protiústavného sledovania.

Toto bojovné osvetľovanie amerického Senátu o tom, čo robí FISA-702, je mimo príslovečných tabuliek. V tomto rozhovore senátor Lindsey Graham začne s penou na ústach kričať o niečom, čo ani neexistuje. To je šialenstvo.

FISA-702 sa týka iba súkromných rozhovorov AMERIČANOV, nie - opakujem - nie akéhokoľvek odpočúvania alebo spôsobu komunikácie, ktorý má čo do činenia s cudzincom alebo zahraničným protivníkom.

Jediný prípad, keď sa FISA-702 uplatňuje, je, keď je americká osoba zachytená pri odpočúvaní, ktoré bolo zamerané na zahraničnú osobu. Sledovanie zahraničných subjektov, zahraničných osôb a zachytávanie komunikácie zahraničných subjektov si vôbec nevyžaduje oprávnenie FISA. Zahraničné subjekty nemajú ústavnú ochranu.

PREČÍTAJTE SI: Experti z tajných služieb varujú, že Európa vedie USA ‘na pokraj jadrového zničenia’

FISA-702 sa uplatňuje len vtedy, keď je zachytenie zahraničnej osoby spojené s komunikáciou s americkou osobou. V takomto konkrétnom scenári dáva FISA-702 vláde USA právomoc vyhľadávať v databáze americkej osoby.

Vyhľadávanie v databáze Američanov, ľudí, ktorí nemajú žiadny kontakt so žiadnou zahraničnou osobou, je však aspektom ochrany súkromia, ktorý spravodajský aparát zneužil. Senátor Lindsey Graham sa rozčuľuje, keď v tejto otázke začína plynofikovať. Pozrite si:

Zástancovia Deep State sú natoľko odhodlaní zachovať protiústavný systém sledovania Američanov, že budú klamať a vymýšľať si akýkoľvek vymyslený scenár, aký si len možno predstaviť, aby ho zachovali. Je to nezmysel.

Prevzaté so súhlasom Konzervatívneho stromového domčeka.