Screenshot-2024-02-29-at-10.19.43-AM-1-810x500.png

FOTO: Katolíci organizujú ružencové zhromaždenie v kostole svätého Patrika ako zadosťučinenie za "transrodový" pohreb

38
Kultúra života
  • Katolíci organizovali ružencové zhromaždenie pred Katedrálou svätého Patrika v New Yorku.
  • TFP zorganizovalo pokánie za rúhavý pohreb transsexuálov, ktorý sa konal nedávno.
  • Katolíci držali transparenty a ružence, protestovali proti znesväteniu domu Božieho.
  • Kardinál Dolan odporučil kňazom, ktorí predsedali pohrebu, napriek učeniu Katolíckej cirkvi.

Katolíci sa minulý víkend zišli pred Katedrálou svätého Patrika v New Yorku, aby zorganizovali ružencové zhromaždenie na znak zadosťučinenia za rúhavý pohreb transsexuálov, ktorý sa konal začiatkom tohto mesiaca.

Hlavné zhromaždenie, ktoré zorganizovali členovia organizácie Tradícia, rodina, majetok (TFP), sa konalo v sobotu 24. februára ako pokánie za pohreb transrodovej aktivistky a prostitútky “Cecilie Gentiliovej”, ktorá sa “identifikovala” ako žena, z 15. februára.

TFP odsúdila škandalózny tzv. pohreb s tým, že znesvätil “dom Boží,” a vyzvala katolíkov, aby sa dostavili na reparát.

Snímky zo sobotňajšieho zhromaždenia, ktoré urobili obaja Člen Ligy za život, ktorý bol prítomný na podujatí, ako aj ďalší účastník, ukazujú desiatky katolíkov zhromaždených pred katedrálou, z ktorých mnohí držali v rukách transparenty a ružence.

Na jednom obrázku je zobrazený transparent, na ktorom je napísané: “Homosexuálne hriechy a katolícka viera sú nezlučiteľné. Protestujeme proti svätokrádeži, ktorá sa tu pácha!”

Další katolíci prišli na videné s obrazmi Ukrižovaného Krista a Panny Márie.

Napriek nemennému učeniu Katolíckej cirkvi’o sexualite, ktoré zahŕňa odsúdenie homosexuálnych skutkov a “transgenderizmu” ako ťažko hriešnych, newyorský kardinál Timothy Dolan odporučil kňazom, ktorí predsedali pohrebu.

Samotný pohreb obsahoval množstvo rúhaní, ako LifeSiteNews vtedy informoval, vrátane obhajoby zosnulého muža ako “kurvy”, ktorá pracovala na tom, aby “sexuálne pracovníčky boli slobodné.”

Vyvolalo to ďalšie pobúrenie, keď účastníci bohoslužby označovali mŕtveho muža ako “svätú Cecíliu,” napriek tomu, že skutočná svätá Cecília bola panna-mučeníčka, ktorá bola usmrtená za to, že sa odmietla zrieknuť katolíckej viery.

LifeSiteNews spustil petíciu, v ktorej vyzýva Dolana, aby po tomto rúhavom vystúpení vykonal v katedrále exorcizmus. V čase uverejnenia tohto článku petícia získala viac ako 15 000 podpisov.