Untitled-31-810x500.png

Bidenova politika otvorených hraníc zabezpečila prisťahovalectvo pre násilné kartely

29
Neutral
V článku sa dočítate:
  • Nelegálni migranti z Číny zaplavujú USA cez južnú hranicu, 60 míľ od San Diega.
  • Číňania utekajú pred represívnou politikou a ekonomikou, hľadajú cestu cez TikTok.
  • Novinári s obmedzeným prístupom na hranicu, zatiaľ čo migrantov pribúda, Texas sa bráni.
  • Bidenova politika otvorených hraníc podporuje zločinnosť a nebezpečie, New York sa mení.

Občania USA: Hoci nelegálni migranti prúdiaci cez južnú hranicu USA pochádzajú z celého sveta, najrýchlejšie rastúcou skupinou sú migranti z Číny. Štvormetrová medzera na konci hraničného plota, 60 míľ východne od kalifornského San Diega, je jednou z najnovších trás, ktorou sa mnohí z nich vydávajú.

“60 Minutes” ukazuje desiatky Číňanov, ktorí si raz skoro ráno razia cestu cez malý otvor, bez toho, aby ich vyrušili kamery aj ozbrojený hraničný agent stojaci neďaleko. Počas štyroch dní štáb napočítal takmer 600 migrantov – mnohí z nich Číňania – prekračujúcich hranicu cez tento nelegálny vstup.

Čítajte: ‘Číňania vo vojenskom veku’ sa podozrivo zhromažďujú v Paname, varuje novinár Tucker

V roku 2023 pohraničná stráž zadržala 37 000 čínskych občanov, ktorí nelegálne prekročili hranice, čo je 50-krát viac ako v roku 2021. Mnohí z čínskych občanov, s ktorými “60 Minutes” hovoril, uviedli, že sa snažia uniknúť pred represívnou politikou a upadajúcou ekonomikou svojej krajiny.

Tvrdia, že sa o tejto konkrétnej trase dozvedeli na TikToku. Naozaj, “60 Minutes” sa podarilo nájsť videá s podrobným návodom, ako sa krok za krokom dostať cez Južnú Ameriku na mexicko-americkú hranicu, vrátane toho, ako si najať pašerákov, aby ich odviezli k tomuto konkrétnemu otvoru v plote.

Hranica je pre novinárov uzavretá, ale nie pre nelegálnych priechodcov

Medzi tým investigatívna novinárka Sharyl Attkisson poznamenáva že ako sa kríza na hraniciach stále zhoršuje, úrady odrezávajú prístup k novinárom. “Aby bolo jasné, neodrezali prístup k nelegálnym prekračovateľom hraníc,” hovorí. “Odrezali prístup k médiám. Takže zatiaľ čo cudzinci môžu stále ľubovoľne prekračovať hranice, povereným novinárom je obmedzený prístup na verejné priestranstvo, kde by sme ich mohli vidieť.”

Čítajte: Niekoľko senátorov GOP zostalo hore celú noc v poslednom pokuse zastaviť ďalších 61 miliárd dolárov pre Ukrajinu

Texas sa teraz snaží zastaviť neutíchajúci príliv niekoľkých tisícok migrantov, ktorí každý deň prekračujú hranice. V rámci Operácie Lone Star financuje Texas inštaláciu plotov proti preliezaniu a žiletkového drôtu v oblastiach, ktoré boli predtým otvorené. Dvadsaťpäť ďalších guvernérov tiež podporuje rozhodnutie Texasu’ potlačiť inváziu na hraniciach.

V januári 2024 vo vystúpení pre Fox News texaský guvernér Greg Abbott povedal, “Pretože Bidenova administratíva sa naozaj, ale naozaj vzdala svojej zodpovednosti za zabezpečenie hraníc a presadzovanie zákonov, Texas, veľmi jednoducho, zabezpečuje hranice.”

Texas tiež prijal nový zákon, ktorý nadobudne účinnosť 5. marca 2024 a podľa ktorého bude nelegálne prekročenie hraníc trestným činom. Miestna polícia bude mať potom právomoc zatýkať a sudca môže nariadiť, aby boli nelegálni priechodcovia vrátení do Mexika.

Abbott sa zatiaľ uchýlil k tomu, že časť zadržaných nelegálnych priechodcov prevezie autobusmi do miest útočiska v iných štátoch. V dôsledku toho, že niektoré útočiská musia žiť s dôsledkami neobmedzeného prílevu, začínajú teraz prehodnocovať rozumnosť nepreverenej migrácie.

Nedostatok práce, bývania, potravín a sociálnych služieb, to všetko sa končí podnecujú zločinnosť, ktorá robí americké komunity menej bezpečnými a nehostinnejšími. Takže hoci niektorí nelegálni migranti možno utekajú pred hroznými podmienkami vo svojej vlasti, Bidenova politika otvorených hraníc zaručuje, že ani títo ľudia sa tu nebudú mať lepšie.

Mestá útočišťa si začínajú uvedomovať, v čom je problém

Napr. vo februári 2023 miestna spravodajská stanica v San Franciscu informovala:

San Francisco prehodnocuje svoj ‘štatút mesta útočišťa’, keďže fentanyl naďalej zabíja ohromujúci počet obetí predávkovania. Vyšetrovatelia sa domnievajú, že významné percento ľudí predávajúcich drogy v San Franciscu – až polovica – sú prisťahovalci bez dokladov.

‘Je čas zrušiť ochranu útočiska pred nelegálnymi prisťahovalcami, ktorí obchodujú s fentanylom v našich uliciach,’ povedal v utorok supervízor Matt Dorsey. Dorsey navrhuje legislatívu, ktorá by zmenila politiku San Francisca’sanctuary city a vylúčila z nej prisťahovalcov bez dokladov, ktorí boli zatknutí za obchodovanie so silným opiátom.

Na základe legislatívy by sa odmietlo ‘útočisko’ dospelým, ktorí boli v posledných siedmich rokoch odsúdení za trestný čin obchodovania s fentanylom a opätovne zatknutí za iný trestný čin obchodovania s fentanylom alebo násilný trestný čin.

Čítajte: Najvyšší súd sa bude zaoberať prípadom cenzúry Bidenovej administratívy, ktorá sa spolčila s Big Tech

Tiaž nelegálnej migrácie sa prejavuje aj na miestach, ako je New York, ďalšia kedysi hrdá útočisko. Začiatkom februára 2024 Betsy McCaugheyová, bývalá viceguvernérka štátu New York, písala článok v denníku New York Post, v ktorom uviedla:

NyCs migrant crisis hits new level of madness: Bezplatné izby, jedlo pre zločincov, ktorí nás okrádajú. Tridsaťdvaročná Maria Manaura, ktorá’bola za šesť mesiacov od svojho príchodu z Venezuely zatknutá najmenej osemkrát, býva v hoteli Row NYC, kedysi vychvaľovanom pre svoju bezkonkurenčnú polohu na Times Square a výhľad z prvého radu na divadelnú štvrť.

Nynie je zamorený drogami a násilím, ale stále stojí daňových poplatníkov 500 dolárov za noc za každú z 1 300 izieb, ktoré boli poskytnuté migrantom. Minulý týždeň bol Manaura opäť zatknutý za to, že vo vlaku č. 6 vytrhol žene mobilný telefón.

Obvinili ju z veľkej krádeže a kladenia odporu pri zatýkaní, ale namiesto toho, aby ju zavreli, sudca Jay Weiner ju prepustil na slobodu pod dohľadom, pravdepodobne v čase, keď sa stihne vrátiť do hotela a na ďalšie pripravené jedlo, ktoré platíte vy a ja. Je to odporné.

Migranti ako Manaura, ktorí sa dostávajú do stretov s políciou, by mali stratiť nárok na štedrosť mesta’. Rozdávanie hotelových izieb a bezplatnej stravy opakovaným zločincom im uľahčuje páchanie trestných činov a z nás robí obetavcov.

Demokratická strana mení New York na šangri-la pre medzinárodné zlodejské kruhy a migrantov, ktorí tu lúpia a vykrádajú. Daňoví poplatníci platia zlodejom účet’ za ubytovanie v hoteli plus tri jedlá denne, dlhý zoznam ďalších výhod, dokonca aj bezplatné autobusové lístky, ak sa musia ponáhľať preč z mesta. Ak ste zločinec, čo sa vám nepáči?

Posledný týždeň starosta Adams podpísal zmluvy za 137 miliónov dolárov na viac hotelových izieb pre migrantov a oznámil, že mesto bude rozdávať debetné karty – v hodnote až 1 000 dolárov mesačne… To dáva migrantom rovnakú kúpnu silu ako Newyorčanom s nízkymi príjmami, ktorí sú tu legálne.

Migranti budú musieť podpísať čestné vyhlásenie, že finančné prostriedky minú len na potraviny a detské potreby. To je smiešne. Ale na invázii profesionálnych zločincov, ktorí sa vydávajú za žiadateľov o azyl, nie je nič smiešne. New York má srdce, ale je’čas, aby New York používal mozog.

Biden zadal imigráciu kartelom

Ako informoval Robert F. Kennedy Jr. vo svojom minidokumentárnom filme “Polnoc na hraniciach”, Bidenova”politika otvorených hraníc vytvorila humanitárnu krízu šokujúcich rozmerov.

Hlavným poznatkom z Kennedyho”odhaleniaé je, že Bidenova administratíva fakticky prenechala imigráciu do USA kartelom. O nadvládu teraz v skutočnosti bojuje niekoľko kartelov. Podľa Jonathana Linesa, dozorného úradníka okresu Yuma v Arizone za okres 2, došlo v priebehu jediného 18-mesačného obdobia k 300 vraždám, pretože kartely bojujú o kontrolu nad obchodom s ľuďmi v hodnote 13 miliárd dolárov ročne .

Akon sa nelegálni imigranti dostanú na americkú stranu, FEMA platí za ich prepravu, kamkoľvek chcú. Inými slovami, americkí daňoví poplatníci platia účet za túto inváziu vedenú kartelmi.

PREČÍTAJTE SI: Floridský vodič obvinený z trestného činu za zanechanie stôp po výpalnom na ‘priechode pre chodcov Pride’

Tí, ktorí tvrdia, že politika otvorených hraníc je nejakým spôsobom humanitárnou politikou, zjavne nechápu, ako táto politika funguje a ako ovplyvňuje ľudí v reálnom svete. Migranti na svojej ceste čelia násiliu, sexuálnym útokom, vydieraniu a lúpežiam.

Obchodovanie s deťmi, ktoré sú predmetom sexuálneho obchodu, je azda najznepokojujúcejšou súčasťou tejto krízy. V apríli 2023 americký Úrad pre presídľovanie utečencov stratil prehľad o neuveriteľných 85 000 deťoch migrantov bez sprievodu, ktoré vstúpili do USA v predchádzajúcich dvoch rokoch.

Ako povedal Kennedymu šerif okresu Yuma L. N. Wilmot, deti sú kvôli tejto politike otvorených hraníc zneužívané na sex a peniaze, na čom nie je absolútne nič humánne. Sponzori alebo príjemcovia týchto detí nie sú ani preverovaní, aby sa uistili, že deti nie sú priamo nasmerované do nejakého pedofilného kruhu alebo nelegálneho biznisu.

Kongres vyčlení 3-krát viac peňazí na zabezpečenie zahraničných hraníc ako našich vlastných

Kým sme tu doma čelili kríze nevídaných rozmerov, Kongres sa pripravoval na hlasovanie o “zákone o bezpečnosti hraníc”, ktorý by vyčlenil trikrát viac peňazí na zabezpečenie hraníc Ukrajiny ako našich vlastných. Z balíka 118,28 miliárd dolárov predloženého 5. februára 2024 by 60,06 miliárd dolárov išlo na ochranu suverenity Ukrajiny a len 20,23 miliárd dolárov na financovanie operačných potrieb na hraniciach USA.

Z týchto 60,06 miliardy dolárov by 48,4 miliardy dolárov bolo určených na výdavky Pentagónu. Americké zásoby zbraní sa vyčerpali, takže obrovská časť tejto “pomoci” by plynula do vreciek amerických výrobcov zbraní. Napriek tomu to nič nemení na skutočnosti, že na “bezpečnosť” Ukrajiny sa vyčleňuje trikrát viac peňazí ako na základnú bezpečnosť našej vlastnej krajiny.

Predseda Snemovne reprezentantov Mike Johnson však povedal, že návrh zákona bude “mŕtvy hneď pri príchode.” “Tento návrh zákona je ešte horší, ako sme očakávali, a ani zďaleka neukončí katastrofu na hraniciach, ktorú prezident vytvoril,” povedal v tweete.

Medzičasom líder senátnej väčšiny Chuck Schumer varuje, že ak’teraz nevynaložíme tieto peniaze na Ukrajinu, budeme’nakoniec musieť namiesto nich poslať americké jednotky bojovať proti Rusku. Ako však poznamenal denník EU Times, Ukrajina nie je členom NATO, preto’nemá nárok na ochranu zo strany USA,

Možno najkontroverznejšou, ale zároveň najmenej diskutovanou časťou tohto návrhu zákona je, že by umožnil až 5 000 ilegálom prekročiť hranicu USA denne pred jej uzavretím. Za rok&nbspto predstavuje 1,82 milióna ľudí. To’je blízko počtu nelegálnych vstupov zaznamenaných v roku 2021 (1,66 milióna) a nie je to ďaleko od prudkého nárastu v roku 2022 (2,2 milióna). To’sa len ťažko dá nazvať bezpečnosťou hraníc. Namiesto toho je to’legalizácia nelegálnej migrácie.

Podľa štúdie Yale-MIT z roku 2018 sa počet nelegálnych prisťahovalcov bez dokladov v USA zvýšil o 2,5 %.USA bolo 22 miliónov – dvojnásobok oficiálneho odhadu. Odvtedy sa sem nahrnuli ďalšie milióny.

Ingenti bez dokladov odčerpávajú obmedzené štátne a mestské zdroje legálnym občanom a obyvateľom, ktorí za tieto zdroje platia zo svojich daní. Ako len jeden z príkladov, začiatkom januára 2024 bolo študentom Strednej školy Jamesa Madisona v Brooklyne oznámené, že vyučovanie bude prebiehať na diaľku, pretože v škole bolo dočasne ubytovaných 2 000 migrantov kvôli zlému počasiu.

PREČÍTAJTE SI: RFK Jr. udrel Big Pharma ‘lekársky kartel’ za to, že profituje z americkej’krízy chronických chorôb

Je to úplne neudržateľná situácia, no naše politické vedenie sa tvári, že sa’vyrieši sama. Nevyrieši. Je načase uvedomiť si, že podpora nelegálnej migrácie je neoddeliteľnou súčasťou oveľa väčšieho plánu Veľkého resetu, ktorý sa snaží odstrániť národnú suverenitu a hranice nielen v USA, ale na celom svete.

Problém imigrácie je zložitý, ale nie je’neriešiteľný. USA boli od svojho vzniku taviacim kotlom prisťahovalcov, ale bez právneho štátu môžeme očakávať len bezprávie, a to je presne to, čoho sme’svedkami.

Ako naznačil Kennedy v “Polnoc na hraniciach”, potrebujeme “vysoké múry a široké brány.”To znamená, že treba odstrániť nelegálne prekračovanie hraníc, zatiaľ čo tí, ktorí sem chcú prísť, musia mať legálny a rýchly spôsob, ako požiadať o pracovné povolenie, pobyt alebo občianstvo a získať ich, aby sa mohli stať produktívnymi a prínosnými členmi spoločnosti.

Prevzaté so súhlasom Mercola.

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu nadúmrtnosť