transgender_teenager-810x500.jpg

Čo by mal každý rodič vedieť o hrozbe, ktorú pre deti predstavuje transrodový priemysel

37
Kultúra smrti

Transformácia pohlavia: Je to vynikajúci videozáznam pre rodičov, ktorí chcú pochopiť sily, ktoré tlačia na transrodové hnutie, a nepredstaviteľné škody, ktoré čakajú tínedžerov a ich rodiny, ktorí sa stanú obeťami podvodov tohto hnutia.    

Film, ktorý produkovala Epoch TV, skúma úlohy, ktoré zohráva vzdelávací systém, farmaceutický a lekársky priemysel, veľké banky, vláda a ďalšie subjekty s mocnými finančnými záujmami pri presadzovaní nemožnej predstavy fyzickej zmeny na opačné pohlavie. 

Kým sa dokumentom prelína rekonštrukcia strhujúceho tragického príbehu stredoškoláčky Yaeli Martinezovej, ktorá si zmýlila pohlavie, film dáva priestor niekoľkým mladým “de-transiderom”, ktorí rozprávajú o svojich strastiplných skúsenostiach s americkým’rozvíjajúcim sa genderovým priemyslom.   

Tí, ktorí nakoniec zažijú zmenu pohlavia, rýchlo zistia, že ich nočnej more o zmene pohlavia sa dá len ťažko uniknúť. Zdravotnícki pracovníci, ktorí kedysi ochotne zarábali na poskytovaní “lekárskych služieb potvrdzujúcich pohlavie”, neradi pomáhajú svojim pacientom “od zmeny pohlavia” A čo viac, mnohé operácie a vedľajšie lekárske účinky sú nezvratné a spôsobujú celoživotnú bolesť a trápenie. 

Trans priemysel vyrába dopyt po svojich službách 

“Určite existuje peňažná stopa k tomu, aby títo transrodoví pacienti boli doživotnými lekárskymi pacientmi,” poznamenal dr. Katherine Welchová vo filme.  

“Zdravotnícke spoločnosti, [spoločnosti] vyrábajúce zdravotnícke pomôcky a farmaceutické spoločnosti  financujú aktivistov v mimovládnych organizáciách, aby vzbudili veľké vášne:  Potrebujeme to. My trpíme. Máme pohlavnú dysfóriu. Ak sa nepremeníme,&nbspspáchame samovraždu, povedal Welch. Tieto emóciami nabité výkriky, umocnené médiami, vytvorili rastúci dopyt po transformačných službách a dali vzniknúť multimiliardovému  a rastúcemu  trans priemyslu. 

“Potom spoločnosti, lekárske fakulty, nemocnice povedia: ‘Pozrite sa na všetok ten dopyt. Musíme mať nejaké povolenie na núdzové použitie. Musíme začať robiť výskum. Musíme to začať robiť, pretože je to kríza duševného zdravia našej mládeže,’” vysvetlil Welch.  

Investigatívny novinár Jennifer Bilek uviedla, že najlepší spôsob, ako pochopiť, ako vzniklo transgenderové hnutie, je “sledovať peniaze.”  

“Podľa Bileka za trans hnutím stojí celá kopa veľmi, veľmi mocných ľudí s peniazmi v najvyšších poschodiach finančníctva, farmácie a technológií”. 

“Pozrite sa na mocných ľudí, ktorí za tým stoja, na veľké korporácie, veľké banky, medzinárodné právnické firmy, všetky naše veľké technologické spoločnosti, vlády, politikov na najvyšších miestach západných spoločností,” vyzvala.  

“Prečo to robia všetci naraz, pre zlomok populácie — ani nie pre jedno percento populácie?"” pýtala sa. “Nedáva to racionálny zmysel.” 

“Toto všetko prichádza z vrcholu spoločnosti,” povedal Bilek. “Prichádzajú na to veľké kopy peňazí. Milióny a milióny a milióny dolárov, ktoré sa len tak sypú do všetkých našich inštitúcií, aby to vniesli do kultúry.” 

Príjmy sú dôležitejšie ako blaho pacienta 

“Myslím si, že najväčší vplyv na to, prečo to preniká do môjho odboru a do lekárskej profesie, majú peniaze, a to zhora/dole,” tvrdí Pamela Garfield-Jaegerová, terapeutka a sociálna pracovníčka. “A potom propaganda a posolstvá klamú ľudí, aby verili, že to, čo robia, je milé a pekné a užitočné.” 

“Musíme pochopiť, že to nie je’o pomoci ľuďom. Ide o zarábanie peňazí,” povedal Walt Heyer, zakladateľ sexchangeregret.com, ktorý pred rokmi de-transformoval.   

“Prezidenti týchto kliník vystúpili a povedali: ‘Musíme robiť [operácie na potvrdenie pohlavia], pretože je to’také výnosné,” povedal Heyer. Nikdy nehovoria o tom, aké veľké škody sa tým spôsobujú a že je devätnásťkrát pravdepodobnejšie, že [osoby po zmene pohlavia] spáchajú samovraždu.”  

 Tí, ktorí ľutujú svoj lekársky prechod, sú na to sami 

Mladí ľudia, ktorí si uvedomia, že’urobili chybu, sa často ocitnú sami.  

“Proces detransformácie je určite oveľa ťažší ako prechod,” povedala Chloe Cole, ktorá začala užívať nezvratné lieky ako mladá tínedžerka a potom v 15 rokoch skončila na dvojitej mastektómii. “Nemala som podporu takmer od nikoho. Dokonca ani samotní lekári, ako napríklad môj endokrinológ a terapeut, rodový špecialista a chirurg, mi veľmi nepomohli.” 

“Na detransmisiu nebolo nič k dispozícii,” lamentoval Abel Garcia. “Musel som kráčať v úplnej tme — sám — s jedným terapeutom, ktorý mi bol ochotný pomôcť, ale zároveň sa bál, že príde o licenciu.  

PREHLIADKA: Nová reklama bije demokrata sen. Mark Kelly for supporting pro-transgender policies ‘killing children’

Málo lekárov je ochotných riskovať a vystúpiť proti medicínskemu žoldu prechodu 

Prečo je “starostlivosť potvrdzujúca pohlavie” tak ľahko dostupná, zatiaľ čo nájsť pomoc pri de-tranzícii, pri reverzii a obnove tela, ktoré’človeku dal Boh, je takmer nemožné? 

“Masívne organizácie po celej krajine potláčajú to, čo by inak lekári mohli chcieť povedať,” povedal endokrinológ Dr. Michael Laidlaw.   

“Je to politická agenda, ktorá sa vypracúva. A deti sú akýmsi testovacím subjektom,” povedal Laidlaw. “Existuje malá skupina ľudí, ktorí ovládajú tieto organizácie a tí bývajú politickí. Stopercentne presadzujú pozitívnu starostlivosť.”  

“Toto všetko bolo urobené zámerne. Vedeli, že keď to raz dostanú do lekárskych časopisov, všetky ostatné organizácie tam budú nasledovať, povedal. “A presne to urobili.” 

“Lekári nechcú prehovoriť. Veľmi málo z nás prehovorí,”vysvetlil Laidlaw. “Máte veľmi málo psychológov alebo psychiatrov, ktorí sú ochotní prehovoriť. Niektorí sa nájdu. Ale ak patríte k veľmi veľkej lekárskej organizácii, ohrozia vašu prácu.”  

“Bude to temné obdobie v našej histórii, ale nemyslím si, že to bude trvať dlho, a myslím si, že čoraz viac ľudí vystúpi,” povedal Garfield-Jaeger.  “V skutočnosti som o tom začal verejne hovoriť len asi pred rokom a je oveľa viac ľudí, ktorí o tom hovoria verejne, oveľa viac de-tranzitujúcich, ktorí sa neboja povedať svoj príbeh.” 

“Toto sa zmení.  Vidím nádej v budúcnosti,” dodala.  

RELEVANTNÉ: Lekár priznal, že ‘sociálne transformoval’ 7-ročné dieťa, sťažuje sa na zákaz blokátorov puberty v Kentucky’