Josh-Alexander-e1699617806144-810x500.png

Josh Alexander potrebuje vašu pomoc v boji za to, aby sa transrodová ideológia nedostala do katolíckych škôl

39
Kultúra života

Josh Alexander, kresťanský študent, kvôli ktorého biblickému názoru na existenciu dvoch pohlaví ho katolícka škola suspendovala a následne zatkla, sa chystá postaviť proti rade svojej katolíckej školy. Určite by sa mu hodila vaša morálna podpora. Správcovia, ktorí majú právomoc zrušiť jeho suspendáciu, tiež potrebujú pocítiť tlak komunity.

V stávke je veľa, pretože ak vyhrá, bude to víťazstvo slobody prejavu a náboženskej slobody, ako aj osobné víťazstvo Josha, ktorý sa po nespravodlivom vylúčení bude môcť vrátiť na strednú školu.

Čítajte: Líder konzervatívcov Pierre Poilievre vyčíta ‘radikálnu rodovú ideológiu’ zameranú na školákov

Ak však prehrá, bude to’porážka pre rodiny v celej krajine a ďalšia zničujúca prekážka pre kresťanský charakter ontarijských’katolíckych škôl, ktorý je už teraz v hlbokom úpadku.

Takže, tu’je to, čo’sa deje:

Porota správcov pri Renfrew County Catholic District School Board (RCCDSB) má na budúci týždeň naplánované osobné vypočutie odvolania mladého pána Alexandra.

Josh napadá správnu radu v štyroch konkrétnych otázkach:

1 – Jeho vylúčenie z 20. decembra 2022;

2 – Jeho vylúčenie z 9. januára 2023;

3 – Rozhodnutie o vylúčení z 26. januára 2023;

4 – Rozhodnutie o vylúčení z 13. septembra 2023.

Kombinácia týchto pozastavení a vylúčení mu znemožnila vrátiť sa do triedy a pokračovať v stredoškolskom vzdelávaní, a to všetko preto, že namietal proti tomu, aby biologickí muži mohli vstupovať do dievčenských’umyvární.

Nasledujúce pojednávania budú rozhodovať o tom, či RCCDSB bude “potvrdiť, zmeniť alebo zrušiť akékoľvek alebo všetky” z týchto pozastavení a vylúčení.

Je dôležité poznamenať, že Joshovi bola takmer úplne odopretá možnosť podať odvolanie proti jeho vylúčeniu zo školy. Najprv rada jeho námietky zamietla, a tak bojoval až na Najvyššom súde v Ontáriu, ktorý nakoniec v septembri rozhodol v jeho prospech.

Ako sa sem teda vôbec dostal?

No, všetko to siaha až do minulého roka, keď Josh zorganizoval školský pochod na podporu práv dievčat’ na prístup do priestorov určených len pre ženy bez prítomnosti študentov mužského pohlavia.

Josh jednoducho bránil biblickú tradíciu – v katolíckej škole, nie menej – že Boh stvoril len dve pohlavia: mužské a ženské.

Je to’príbeh, ktorého rozuzlenie trvalo niekoľko mesiacov a môžete prečítaj si všetko o pozadí kliknutím sem.

Dôležité teraz je, aby sme sa zmobilizovali a podporili Josha v jeho výzve proti správnej rade.

Čítajte: Kanadská powerlifterka čelí dvojročnej suspendácii za kritiku mužov súťažiacich proti ženám

Postavte sa za Josha

My’vyzývame všetkých našich priaznivcov v Pembroke a okolí, aby sa pripojili k zhromaždeniam, ktoré sa plánujú budúci týždeň pred kanceláriami RCCDSB, počas pojednávania o suspendácii a mimo neho, a požadovali, aby tribunálny senát rozhodol v prospech Josha’a umožnil mu návrat do triedy.

Tu sú podrobnosti:

Kde: Na chodníku pred kanceláriami RCCDSB, ktoré sa nachádzajú na ulici 499 Pembroke St. West v Pembroke, Ontario. (Kliknite sem pre návod.)

Dátumy: streda 15. novembra a piatok 17. novembra.

Čas: 9:00.

Je dôležité, aby sme správcom RCCDSB dali najavo, že komunita pevne stojí za pánom Lehansom. Alexandra a jeho Bohom daného práva vyjadriť biblickú pravdu, že Boh stvoril iba mužov a ženy.

Prosím, zavolajte riaditeľovi odboru vzdelávania spolu so správcami a úctivo ich požiadajte, aby zrušili pozastavenie a vylúčenie pána Alexandra’

Mark Searson
Riaditeľ odboru vzdelávania
Tel: 613-735-1031

Bob Schreader
Predseda
Tel: 613-735-1032 ext. 506

David Howard
Podpredseda
Tel: 613-735-1032 ext. 507

Pat O’Grady
Tel: 613-735-1032 ext. 508

Susan Artymko
Tel: 613-735-1032 ext. 511

Anne Haley
Tel: 613-735-1032 ext. 509

Andrew Bray
Tel: 613-735-1032 ext. 510

RCCDSB neposkytuje e-mailové adresy jednotlivých správcov alebo riaditeľa. Môžete však napísať na všeobecnú e-mailovú adresu rady’a v predmete označiť, že je adresovaná “riaditeľovi a správcom školskej rady,” na adrese: [email protected].

Čítajte: Alberta’Danielle Smith sľubuje podporu rodičovských práv, ale prestáva sľubovať legislatívu

Josh pravidelne uverejňuje príspevky na sociálnych sieťach o vypočúvaniach a zhromaždeniach, ktoré sa budú konať súčasne, preto sledujte jeho účet X (predtým Twitter), či sa neobjavia nejaké aktualizácie.

Takisto musíme Josha a správcov RCCDSB držať v modlitbách, pretože tento príbeh má’duchovnú stránku, ktorú by sme nemali ignorovať. Diabol chce rozbiť rodiny a odtiahnuť duše od Boha, a preto sú tieto druhy bojov na úrovni školskej rady také kľúčové v kultúrnych vojnách.

Pretlačené so súhlasom Kampane Life Coalition.