shutterstock_371667094-810x500.jpg

Čoskoro bude vydaný dokumentárny film "Roe Canada" o ochrane života. Prihláste sa na premietanie!

0
Kultúra života

Súkromné premietania očakávaného nového filmu režiséra Kevina Dunna sa čoskoro začnú po celej krajine, ale najprv sa s vami chcem podeliť o niečo iné.

Ako by povedal Jim Hughes, v týchto dňoch je “viac zaneprázdnený, ako by sa dalo čakať”, ale napriek tomu sa stihol objaviť v tomto novom filme.

Emeritný prezident organizácie Life Coalition’je jedným z významných zástancov ochrany života v nezávislom dokumentárnom filme spoločnosti DunnMedia’Roe Canada: zákulisný klip s Jimom, ktorý rozpráva príbeh o jedinom rozhovore, ktorý zachránil život a priniesol nádej utrápenej matke a neprekonateľnú radosť rozvetvenej rodine.

Čítajte: Nový dokumentárny film, ktorý skúma, ako môže Kanada dosiahnuť víťazstvo za život ako Dobbs

Kevin, dlhoročný priateľ Národného pochodu za život a vysielateľ EWTN, odviedol vynikajúcu prácu pri produkcii a réžii filmu, ktorý mal predčasné premietanie v Ottawe počas tohto roka’Národného týždňa pochodu za život, a zástancovia života, ktorí tam boli, mali niekoľko oslnivé recenzie.

Jim sa o plátno delí s významnými menami ako Abby Johnson, Kristan Hawkins, Seth Dillon, Stephanie Gray Connors, Jonathon Van Maren a kanadskými poslancami Arnoldom Viersenom a Cathay Wagantall.

Hlavné vyšetrovateľky dokumentu, Josie Luetkeová a Ruth Robertová, odvádzajú skvelú prácu pri odhaľovaní kanadskej’cesty k víťazstvu podobnému Dobbsovmu v Kanade.

Uskutočnite premietanie

Vyzývame všetkých našich priaznivcov, cirkvi a spriatelené pro-life organizácie, aby Uskutočnili premietanie tohto silného filmu vo vašom okolí, a to od novembra. Vyplňte tento formulár a začnite rozhovor s tímom DunnMedia.

Potrebujú aj vašu pomoc, aby zabezpečili dokončenie tohto projektu, ktorého súčasťou je vzdelávacia verzia filmu pre školy a organizácie.

Producentom ešte stále chýba k dosiahnutiu cieľa financovania vo výške 150 000 dolárov, ale pokračujú v úsilí, pretože vedia, že ľudia sa ozvú, keď film uvidia.

Prosím, prispejte na ich kampaň LifeFunder.

Ak chcete do filmu investovať výraznejšie, napíšte priamo tímu DunnMedia na adresu [email protected].

Ak dávate prednosť zaslaniu šeku, môžete tak urobiť prostredníctvom ústredia Koalície za život v kampani. Prosím, zašlite šek na adresu DunnMedia &; Entertainment a v dolnej časti šeku uveďte poznámku: Roe Canada Donation. Pošlite ho na adresu: Catharine St N, 2nd Floor, Hamilton, ON L8L 4S4. Upozorňujeme, že nedostanete potvrdenie o zaplatení dane za charitatívnu činnosť.

Film som videl už dvakrát, na prvom premietaní v Ottawe a nedávno na premietaní v Hamiltone, a nemôžem si ho vynachváliť.

Kevin a jeho tím vytvorili špičkový, kvalitný film, ktorý sa vyrovná dokumentom s mnohomiliónovým rozpočtom, ktoré zvyčajne prichádzajú z južnej strany hraníc.

Tento film vznikol v Kanade, zaoberá sa problematikou potratov z kanadskej perspektívy, vystupujú v ňom kanadské hlasy a myslím si, že je to taký kultúrny moment, ktorý môže kanadské hnutie za život využiť na inšpiráciu novej vlny pro-life aktivizmu.

Producenti nám povedali, že tento film vzniká špeciálne pre vás – pro-life publikum – pre možnosť odpovedať na otázku, čo by bolo potrebné, aby Kanada zažila víťazstvo ako Dobbs? Môžete byť prví, ktorí ho budú premietať vo svojom okolí.

Prevzaté so súhlasom Kampane Life Coalition.