FuWZLBvWwAEVVVZ-810x500.jpeg

Títo konzervatívci z BC sa odvážne stavajú proti indoktrinácii LGBT v školách

26
Kultúra života

Mám pre vás povzbudivé prorodinné správy z jedného z najnepravdepodobnejších miest v Kanade.

Britská Kolumbia (známa aj ako ľavé pobrežie) je horúcim lôžkom progresívnej, socialistickej politiky, ktorú vedie radikálna vláda NDP. V provincii sa však objavili dobrí ľudia, ktorí’sa pustili do dobrého boja. Dovoľte mi, aby som vám porozprával o dvoch z nich.

Všetko sa začalo týždeň pred Dňom vďakyvzdania, keď sa poslanci MLA vrátili do práce na začiatok jesenného zasadnutia zákonodarného zboru.

Prvý odvážny politik, o ktorom vám chcem povedať, je líder Konzervatívnej strany B.C., poslanec MLA John Rustad.

Počas svojej vôbec prvej príležitosti na Hodinu otázok od nástupu do funkcie lídra Konzervatívnej strany a so všetkými očami upretými na neho, aby zistil, na čo sa môže spýtať premiéra NDP, MLA John Rustad ohromil vládu a médiá tým, že využil túto chvíľu na to, aby sa vyjadril proti zlu rodovej ideológie, ktorá sa vyučuje v triedach provincie.

Čítajte: Dvaja muži z Calgary obvinení za súkromný rozhovor cestou do mesta’Million Person March

Tuto’je otázka, ktorú John Rustad položil premiérovi Davidovi Ebymu 3. októbra z pôdy parlamentu B.C. legislatívy:

Tisíce obyvateľov Britskej Kolumbie, mnohí z nich z menšinových komunít, protestovali proti zákonu SOGI 123, ktorý pôvodne zaviedli Zjednotení liberáli B. C.

Rodičia sú znepokojení sexualizáciou svojich detí v tomto vzdelávacom systéme vlády NDP’

.

Prizná minister, že SOGI 123 rozdeľuje, je útokom na práva rodičov’a odvádza pozornosť od vzdelávania žiakov?"

Je jasné, že pán Rustad vie, kde rodičia v tejto otázke stoja, a bolo povzbudzujúce počuť, že o tom v zákonodarnom zbore hovoril tak otvorene! (Žiaľ, nie sme’zvyknutí, aby sa kanadskí volení predstavitelia takto odvážne vyjadrovali k morálnym otázkam, či už na provinčnej alebo federálnej úrovni.)

Premiérovi NDP z B.C.’Davidovi Ebymu sa však táto výzva voči jeho politike vzdelávania LGBT ani trochu nepáčila.

V podstate odpálil, že pán Rustad by vôbec nemal’klásť takéto otázky, pretože “priživujú oheň rozdelenia” v Britskej Kolumbii. Ebyho’replika bola poburujúca, keď sa nad tým zamyslíte.

Vnucovanie indoktrinácie LGBT a rodovej ideológie deťom, kým sú’v škole, je problém, nie to, že sa člen provinčného zákonodarného zboru zastáva zraniteľných detí a ich znepokojených rodičov.

Ak si chcete pozrieť celú výmenu názorov, ktorú zverejnil Rebel News reportér, kliknite na obrázok nižšie.

Mr. Rustad nebol’osamelým obhajcom rodičovských práv v zákonodarnom zbore B.C.’

Druhým odvážnym politikom, o ktorom’vám budem hovoriť, je pán Rustad’a jeho kolega, poslanec za Konzervatívnu stranu B.C. Bruce Banman. Ten, ktorý slúži v provinčnom obvode Abbotsford South, nadviazal na túto tému a prečítal časť z jednej z tých sexuálne explicitných kníh, ktoré sa radikálnym sexuálnym aktivistom podarilo presadiť do škôl.

Ukážka z knihy, ktorá bola údajne určená pre žiakov šiesteho ročníka, bola taká hrubá, taká grafická a taká urážlivá, že predseda zákonodarného zboru povedal pánovi Banmanovi, aby prestal používať “takýto druh jazyka”…

Čo Banmanovi’dokonale vystihlo jeho názor.

Čítajte: Kanaďania sa zhromaždili v Montreale na druhom pochode milióna ľudí na protest proti indoktrinácii LGBT

Ak kniha určená deťom obsahuje také vulgárne a explicitné výrazy, ktoré nie sú’neprijateľné ani pre volených predstaviteľov, aby ich vyslovili vo svojej legislatívnej budove…

Ako môže byť takýto materiál aspoň trochu vhodný pre deti?

Krátka odpoveď znie: – nie je a nikdy nebude.

Ako si viete predstaviť, vládnuca NDP bagatelizovala obavy pána Banmana’v mene “rozmanitosti” a “inklúzie.”

Ak si chcete pozrieť vystúpenie poslanca Banmana’v období otázok, kliknite na obrázok nižšie.

Je’tak vzrušujúce vidieť, ako sa zvolení zástupcovia provincie B.C. ujali veci rodičovských práv z pôdy zákonodarného zboru, však?

Neprajete si, aby váš vlastný zvolený zástupca vo vláde provincie kládol otázky a prednášal prejavy ako pán Rustad a pán Banman?

No, možno sa tak stane, ak ich dostatok ich voličov vyzve, aby začali nasledovať týchto úžasných provinčných zákonodarcov!

Takto’píšem. Urobili sme’pre vás super jednoduché požiadať ich, aby urobili presne to!

ČÍTAJTE: NHL ustupuje prebudenému davu, po dvoch týždňoch ruší zákaz LGBT ‘pride tape’

Podniknite kroky!

Vyzývame’všetkých našich priaznivcov v celej Kanade, aby kontaktovali svojich zvolených provinčných predstaviteľov a požiadali ich, aby nasledovali odvážne príklady pánov Rustada a Banmana.

Kontaktujte prosím svojho provinčného predstaviteľa pomocou nášho Action Alert Email nástroj a povzbuďte ich, aby sa z pôdy svojich zákonodarných zborov vyjadrili proti šíreniu indoktrinácie LGBT v triedach a proti kvázi pornografickým, sexuálne explicitným knihám dostupným v školských knižniciach.

Našu Action Alert Email nástroj vám umožní vybrať si miestneho zástupcu provincie a poslať mu profesionálne napísanú e-mailovú správu, v priebehu niekoľkých minút!

Môžete si vybrať z niekoľkých možností vopred napísanej e-mailovej správy. Poskytuje vám aj jednoduchý spôsob, ako zatelefonovať alebo poslať hlasovú správu zvolenému zástupcovi podľa scenára na obrazovke, ktorý vám poskytneme. A nakoniec, ak vás’takéto veci zaujímajú, náš softvér vám umožní poslať vopred napísaný tweet vášmu zvolenému zástupcovi.

Dakujeme vám za podporu tejto iniciatívy a Boh žehnaj.

Prevzaté so súhlasom Kampaň Life Coalition.