Hernando-810x500.png

Ďalší floridský okres hlasuje za neobnovenie poplatkov ľavicovej Americkej asociácii knižníc

30
Kultúra smrti

Floridská okresná komisia nedávno hlasovala proti obnoveniu svojho ročného členstva v notoricky ľavicovej Americkej knižničnej asociácii (ALA).

Počas rozpočtového vypočutia 26. septembra sa vedúci predstavitelia okresnej komisie v strednej Floride dohodli na znížení financovania tejto národnej organizácie, ktorá bola v posledných rokoch pod paľbou kritiky za propagáciu LGBT agendy vrátane sexuálne explicitných hodín rozprávok s drag queen.

“Komisia okresu Hernando v utorok jednomyseľne odhlasovala zrušenie ročných príspevkov okresu pre ALA’po tom, čo CFC [Christian Family Coalition] Florida spojila svoje sily s obhajcami rodičovských práv v Hernande a vystúpila proti agresívnej agende ALA’v oblasti LGBT groomingu,”oznámila CFC Florida v príspevku na Facebooku z 29. septembra.

“My’sme potešení, že okres Hernando súhlasil s tým, že sa tento mesiac stane druhým floridským okresom, ktorý preruší vzťahy s ALA a ich nechutnou agendou,”uviedol zakladateľ a výkonný riaditeľ celoštátnej pobočky’Anthony Verdugo podľa oznámenia. “CFC Florida je hrdá na to, že sa ujala vedenia tohto veľmi dôležitého boja, aby sa okresy v celom štáte pripojili k národnému hnutiu za zrušenie financovania ALA a ochranu floridských detí pred ich dementným vedením LGBT aktivistov.”

Rozhodnutie prichádza len dva týždne po tom, čo komisia okresu Citrus prijala rovnaké rozhodnutie o zrušení financovania ALA. Ako už predtým informoval portál LifeSiteNews, časť hlasovania o prerušení väzieb s organizáciou podnietili vyhlásenia riaditeľky Emily Drabinski, v ktorých vysvetlila, že jej sebaidentifikácia ako “marxistickej lesby” je pre mňa “naozaj dôležitá.”

Občania, členovia komisie vyjadrili nesúhlas s ľavicovými ideológiami presadzovanými ALA

Počas sluchania mali občania možnosť vyjadriť svoj názor na túto otázku. Všetci, ktorí hovorili o ALA, zopakovali stanovisko zrušiť ročných 300 dolárov z rozpočtu okresu’s odvolaním sa na potrebu chrániť deti pred sexuálne explicitnými materiálmi a radikálnymi ideológiami.

“Dnes pred vami všetkými hrdo stojíme a žiadame, aby sa okres Hernando pripojil k okresu Citrus a stal sa lídrom na Floride tým, že zruší financovanie Americkej asociácie knižníc a tiež zablokuje bezplatné dary pre naše miestne knižnice, ktoré poskytuje ALA, ak je to možné,” povedal zástupca organizácie Moms for Liberty.

Poznamenal, že od Drabinského’zvolenia za riaditeľa v minulom roku organizácia vyšla “v ústrety” zvýšeniu počtu hodín rozprávok o drag queen v celej krajine a vyzvala členské knižnice, aby zablokovali konzervatívne vydavateľstvo Brave Books pri organizovaní celoštátneho podujatia knižníc zameraného na rodiny.

Ďalší znepokojený občan upozornil komisiu, že knihy, ktoré ALA podporuje, “propagujú myšlienky ohýbania pohlavia, masturbáciu a normalizáciu pedofílie.”

“Pamätám si, ako som chodila do školy, čítala som knihy vo verejnej knižnici a tie ma podporovali v tom, aby som bola takou osobou, akou som dnes,” povedala jedna žena. “Musíme sa spamätať a naši lídri tu v Spojených štátoch amerických sa musia spamätať.”

“To, čo”učíme naše deti, k čomu ich nabádame a čo im”dnes ukazujeme, vytvára v našej spoločnosti veľa neduhov,”; pokračovala a na záver svojich poznámok sa podelila o to, že jej priateľský syn “podstúpil operáciu” na “prechod” a “päťkrát sa pokúsil spáchať samovraždu, pretože naozaj nevedel, čo robí.”

Návrh na zrušenie financovania bol predložený hneď po pripomienkach verejnosti a okamžite získal podporu, po ktorej nasledoval potlesk verejnosti.

“Myslím si, že je”ironické, že táto organizácia sa volá Americká asociácia knižníc, [pretože] táto krajina bola založená na židovsko-kresťanských hodnotách a princípoch,” povedal komisár Jerry Campbell. “A tie isté náboženské slobody, na ktorých bola táto krajina založená, sú slobodami, ktoré sa táto organizácia a ďalšie snažia odstrániť.”

Komisár Brian Hawkins súhlasil so svojím kolegom a dodal, že “jediná dobrá vec, ktorá vzišla z covidu”, bola, že “rodičia sa nakoniec začali venovať svojim deťom.”Po tom, čo si uvedomili, čo sa učí v systéme štátnych škôl, začali rodičia “bojovať dobrý boj”, o ktorom Hawkins povedal: “Dúfam, že to bude trvať aj naďalej.”

Obyvatelia a vedúci predstavitelia okresu Hernando však nie sú jediní, ktorí sa postavili proti bezostyšnej propagácii gender ideológie zo strany ALA”. Po celej krajine rodičia protestujú proti sexuálnej indoktrinácii svojich detí, zatiaľ čo vedúci predstavitelia prijímajú opatrenia na zabezpečenie ochrany svojich najzraniteľnejších občanov.

V júli rodičia z Missouri bili na poplach v súvislosti so snahou školského obvodu’zásobiť knižnice sexuálne explicitnými knihami. Rodičia bojovali za odstránenie najmenej 80 kníh z políc. Ďalší prípad z minulého roka sa skončil rozhodnutím sudcu z Virgínie o tom, že dve takéto knihy sú nevhodné na distribúciu deťom v škole.

Nedávno štát Texas oficiálne vystúpil z ALA, čo poslanec Brian Harrison označil za “obrovské víťazstvo”. Idaho, Mississippi, Montana a Wyoming predtým vyjadrili nesúhlas s marxistickou motiváciou organizácie.

RELEVANTNÉ

Členka kresťanskej školskej rady sa súdi po tom, čo jej zabránili čítať biblické verše na zasadnutiach

Rodičom sa podarilo dosiahnuť odstránenie pro-LGBT nástennej maľby z michiganskej strednej školy