NY_AG_James-810x500.jpg

Newyorská prokurátorka Letitia Jamesová tvrdí, že nechce dostať Trumpa, ale jej činy hovoria niečo iné

54
Kultúra smrti

New Yorská generálna prokurátorka Leticia Jamesová prisahá, že sa nezapája do “nejakého politického honu na čarodejnice” proti bývalému prezidentovi Donaldovi Trumpovi a že “nie je pravda”, že by“proti nemu mala nejakú osobnú vendetu.”

Napriek svojim zdvorilo znejúcim protestom Jamesová, ktorá od januára 2019 pôsobí ako generálna prokurátorka štátu New York, v kampani pred voľbami do funkcie jednoznačne nesľubovala nič iné ako totálnu vojnu proti vtedajšiemu republikánskemu prezidentovi.

V krátkej videomontáži zdieľanej na X/Twitteri Eric Trump ľahko demonštroval Jamesovej’ lživé tvrdenie:

Video sa začína tým, že James pokojne povie: “Prezident Spojených štátov sa sťažuje, že’sa zapájam do nejakého politického honu na čarodejnice. Že’mám voči nemu nejakú osobnú pomstu. Že som viedol kampaň proti nemu. To nie je pravda."”

Vtedy sa spustila rýchla litánia veľmi verejných predvolebných vyhlásení Jamesovej, počnúc vyhlásením Jamesovej, že Trump je “nelegitímny prezident, ktorý sedí v Bielom dome.”

A potom, čo je azda najodhalujúcejšie, Jamesová použila svoj megafón, aby vybičovala dav k šialenému skandovaniu: “Zatvorte ho! Zatvorte ho!"”

Aj keď teraz popiera, že viedla kampaň proti Trumpovi, presný opak je pravdou: Jamesová “dala jasne najavo, že Trump bude jej hlavným terčom”, keď kandidovala na post generálnej prokurátorky štátu New York’.

Dôkazy o jej dlhoročnej nevraživosti voči Trumpovi sú všade.

“Mal by byť obvinený z marenia spravodlivosti,” povedala Jamesová v septembri 2018 po tom, ako získala demokratickú nomináciu na post newyorskej generálnej prokurátorky. “Verím, že prezident týchto Spojených štátov môže byť obvinený z trestných činov. Pripojíme sa k orgánom činným v trestnom konaní a ďalším generálnym prokurátorom v celej krajine, aby sme tohto prezidenta zbavili funkcie.”

“Je”dôležité, aby každý pochopil, že dni Donalda Trumpa sa chýlia ku koncu,” dodala.

The Washington Times’ Rowan Scarborough neskôr nazval Jamesovej’ prejav jej “protitrumpovským manifestom.”

Počas slávnostného prejavu po svojom zvolení v novembri 2018 v New Yorku Jamesová povedala, že Trump “stojí ako urážka všetkého, v čo verím” a je “niekým, koho musíme držať pod kontrolou dlhou rukou zákona.”

“Využijeme všetky oblasti práva, aby sme vyšetrili prezidenta Trumpa a jeho obchodné transakcie, ako aj transakcie jeho rodiny,” demokrat povedal NBC News o niekoľko týždňov neskôr.

“James je teraz súčasťou energickej skupiny demokratických generálnych prokurátorov, ktorí zmenili súdne siene po celej krajine na bojové polia proti prezidentovej’agende v oblasti imigrácie, útočísk, životného prostredia a zdravotnej starostlivosti, aby sme vymenovali aspoň niekoľko otázok,” a Washington Post report zaznamenal v decembri 2018.

Nie je’prehnané povedať, že James’vrie nenávisť voči Trumpovi slúži ako Id čoraz viac prebudenej neomarxistickej Demokratickej strany.

“Správajú sa ako sovietska komunistická strana v meste New York, v štáte New York, kde idú po politikoch a bývalých úradníkoch, s ktorými nesúhlasia,”tvrdil v roku 2021 moderátor rozhlasovej talk show Mark Levin.

“Pátrajú v jeho daňových priznaniach. Vyhrážajú sa jeho dlhoročnému finančnému riaditeľovi [Allenovi Weisselbergovi],” Levin ai. “Federáli už Trumpa vyšetrovali. Čistý. Teraz politici, Demokratická strana v New Yorku a štát. Máte generálneho prokurátora, ktorý je úplný hacker, Letitiu Jamesovú. Do funkcie nastúpila s tým, že pôjde po Trumpovi.”

“Chcem, aby to Američania pochopili. Snažia sa tohto prezidenta, nášho prezidenta Trumpa, zatiahnuť pred túto veľkú porotu. Demokratická strana, demokratické mesto, demokratický štát, aby našli niečo, čokoľvek, čo môžu použiť proti nemu, pretože nechcú, aby sa znovu uchádzal o úrad, a snažia sa ho zničiť,”dodal Levin.

Po tom, ako James koncom septembra dosiahol rozsudok proti Trumpovi, advokátka American Thinker’Andrea Widburgová napísala, “Každý chápe, že tento rozsudok je … žart. Je to’čisto politický úder, ktorý nemá nič spoločné s Trumpovými’obchodnými praktikami a všetko súvisí so zastavením jeho prezidentskej kandidatúry v roku 2024.”

Agentúrny prokurátor James: James’: Pro-lifers are ‘terrorists’

James’ deep-seated animosity extend beyond Trump to the pro-life community.

This summer, the American Freedom Law Center (AFLC) filed federal civil rights žalobu proti Jamesovej za to, že nezákonne, nepravdivo znevažovala pokojných zástancov života ako “teroristov.”

“Je mojou povinnosťou, cťou a zodpovednosťou chrániť jednotlivcov pred teroristami, a to’oni sú,” ona povedala v súvislosti so záchrannou akciou Red Rose.

Jedna zo žalobcov v žalobe AFLC’Monica Millerová, spoluzakladateľka a hovorkyňa organizácie Red Rose Rescue, povedala pre LifeSiteNews, že Jamesovo’ “teroristické” tvrdenie je “totálna propagandistická lož– zrodená z čistej propotratovej politiky.”

“Tí, ktorí sa zúčastňujú na záchranných akciách Červenej ruže, sú tichí, milujúci a úplne mierumilovní,” uviedol Miller vo svojom vyhlásení.“Terorizmus nezachraňuje deti pred potratom ”láska zachraňuje deti pred potratom ” a záchranári Červenej ruže sú oddaní skutkom lásky.”