shutterstock_527608225-e1696955861328-810x500.jpg

Odborníci varujú, že bielkoviny z injekcií COVID môžu spôsobovať oslabujúce mikrokoagulácie

56
Kultúra smrti

HISTÓRIA NA ÚROVNI

Mnohé príznaky dlhodobého užívania COVID a poranenia po záberoch COVID-19 môžu byť spôsobené mikrokarbónmi v celom tele, ktoré sa zrážajú a spôsobujú rôzne cievne patológie. Mikrokrevné zrazeniny sťažujú bunkám dostatok kyslíka, čo vedie k príznakom, ako je únava, mozgová hmla a svalová slabosť až po srdcový infarkt a mozgovú príhodu.

Čítajte: Rand Paul hovorí, že Fauci je ‘zradca svojej krajiny’, ktorý ‘patrí do väzenia’

V uvedenom videu sa investigatívna novinárka Sharyl Attkissonová rozpráva o tejto problematike s Jordanom Vaughnom, generálnym riaditeľom a majiteľom kliniky MedHelp v Birminghame v štáte Alabama, odhalenie trojitej antikoagulačnej liečby, ktorá môže pomôcť.

80 % pacientov pociťuje po liečbe zrazeniny úľavu od príznakov

Vaughn je zakladateľom a prezidentom Nadácie pre výskum mikrovaskulárnych ciev (MVRF), ktorú založil na pomoc osobám trpiacim poraneniami spôsobenými výstrelom COVID-19 a dlhou COVID. Spolu s kolegami liečil viac ako 1 500 takýchto pacientov, pričom u takmer 80 % z nich došlo k výraznému zmierneniu príznakov.

Postihnutí sú rôzni, od dospievajúcich športovcov až po dospelých vo veku 90 rokov. Zatiaľ čo pre poskytovateľov zdravotnej starostlivosti je ľahké vyčerpávajúce symptómy u starších ľudí vylúčiť ako dôsledok starnutia, Vaughn hovorí, že vidí veľa postihnutých športovcov, ktorých symptómy nedokážu len tak vysvetliť ani bežní poskytovatelia zdravotnej starostlivosti. Pri koreni poškodenia, ako povedal Attkisson, je proteín hrotu:

Základným patogénom… je proteín hrotu. A v skutočnosti to, čo spôsobilo, že COVID bol taký nebezpečný, je aj to, čo robí z vakcíny niečo, čo tiež môže spôsobiť značné problémy, pretože opäť, samotný proteín spike je to, čo je’jedinečné.

Je to to, čo spôsobuje škody a je to to, čo je skutočne patogénnym mechanizmom tohto vírusu… Nanešťastie… sa mocní rozhodli použiť na očkovanie populácie ten istý proteín spike, a to vlastne jeho predkonformnú formu.

COVID-19 je cievny problém, nie problém dýchacích ciest

V júni 2020 jeden z Vaughnových’mentorov, Dr. Jaco Laubscher v Južnej Afrike, naznačil, že príznaky COVID-19 sú primárne cievneho charakteru, nie dýchacieho. zverejnil videoo pre lekárov, v ktorom varoval, že väčšina z nich “šteká na nesprávny strom”, keď ide o liečbu COVID-19 ako vírusového zápalu pľúc.

On a jeho kolegovia, vrátane dr. Resia Pretoriusa, publikovali výskum, z ktorého vyplýva, že mikrozrazeniny spôsobené vírusom COVID-19 sú odolné voči fibrinolýze, ktorú vaše telo zvyčajne používa na rozklad krvných zrazenín.

Poškodenie ciev spôsobené vírusom COVID-19 tiež vysvetľuje, prečo ventilátory zvyčajne viedli k hrozivým výsledkom u pacientov s COVID. V štúdii z februára 2020 publikovanej v časopise Lancet Respiratory Medicine sa uvádza: “Mechanická ventilácia je hlavnou podpornou liečbou kriticky chorých pacientov”infikovaných novým koronavírusom 2019 (COVID-19). V marci 2020 Americká asociácia nemocníc navrhla, že až 960 000 Američanov môže potrebovať ventilačnú podporu kvôli COVID-19.

Čítajte: Štúdia: do 2. septembra 2023 došlo celosvetovo k približne 17 miliónom úmrtí na vakcínu COVID-19

Bezprostredne sa však ukázalo, že mechanické ventilátory môžu u značného počtu pacientov s COVID-19 spôsobiť viac škody ako úžitku. V časopise Journal of the American Medical Association štúdii, ktorá zahŕňala 5 700 pacientov hospitalizovaných s COVID-19 v oblasti New Yorku v období od 1. marca 2020 do 4. apríla 2020, sa miera úmrtnosti u pacientov, ktorí dostávali mechanickú ventiláciu, pohybovala od 76.4 % až 97,2 % v závislosti od veku.

Podobne v štúdii 24 pacientov s COVID-19 prijatých na jednotky intenzívnej starostlivosti v oblasti Seattlu dostalo 75 % pacientov mechanickú ventiláciu a celkovo polovica pacientov zomrela medzi jedným a 18 dňami po prijatí. Vaughn vysvetlil:

Jednou z najhorších vecí, ktoré môžete urobiť niekomu s problémom cievnej regulácie pľúc, je zvýšiť tlak v pľúcach, pretože ventilátorom len’uzavriete viac ciev, a preto’bol ventilátor v mnohých ohľadoch smrteľným ortieľom.

Druhým významným vodítkom boli v tom čase ľudia, ktorí užívali antikoagulanciá na riedenie krvi. Mali tendenciu mať lepšie výsledky COVID, čo opäť potvrdzovalo cievnu povahu ochorenia:

Jediná vec, ktorá bola pre nás akýmsi signálom, bola, že veľa ľudí, ktorí už užívali antikoagulanciá alebo protidoštičky, boli ľudia, ktorí prežili hospitalizáciu. Zvyčajne to nie sú’najzdravší ľudia v populácii, ale z nejakého dôvodu im to ponúkalo určitý ochranný účinok.

Takže je’niečo s antikoagulanciami na riedenie krvi… takže ľudia, ktorí na začiatku užívali lieky na riedenie krvi, neboli’až takí zdraví, keď išli na vyšetrenie, mali niekedy lepšie výsledky po COVID a ľudia sa snažili vysvetliť, prečo by to tak mohlo byť.

Typická diagnostika prehliadne mikrokrevné zrazeniny

Dlhý COVID príznaky sú rôzne, ale často zahŕňajú únavu, dýchavičnosť, mozgovú hmlu, poruchy spánku, horúčky, gastrointestinálne problémy, úzkosť a depresiu. Závažnosť sa pohybuje od miernej až po vyčerpávajúcu a porucha má mnoho spoločných znakov s poraneniami po úraze džbánom.

Mnohí ľudia, ktorí dostali injekcie COVID-19 hlásia dlhodobé príznaky podobné COVID, ako sú problémy s pamäťou, bolesti hlavy, rozmazané videnie, strata čuchu, bolesti nervov, výkyvy srdcovej frekvencie, dramatické výkyvy krvného tlaku a svalová slabosť. V mnohých prípadoch sú tieto príznaky vyčerpávajúce, ale lekári ich môžu zľahčovať, pretože si to všetko pacient’myslí.

“V skutočnosti to postihuje každého, ak to má [mikrotromby], a bráni to schopnosti kyslíka dostať sa do tkanív,” Vaughn hovorí. “A nič’nebude dobre fungovať, ak sa kyslík nedostane’do týchto tkanív, od mozgu po vestibulárny systém, rovnováhu sluch. Až po spôsob, akým funguje vaše srdce, v istom zmysle dokonca aj to, ako sa vaše telo zotavuje z cvičenia.”

ČÍTAJTE: Pentagon odmieta mandát na očkovanie, prebudenú ideológiu ako dôvody krízy pri nábore do armády

Čiastočným problémom je, že typické diagnostické skenovanie nemôže’odhaliť mikrotromby. V Nadácii pre výskum mikrovaskulárneho systému vysvetlili, že jediným spôsobom, ako zistiť, či sú vaše príznaky spôsobené mikrokrevnými zrazeninami, je “pozrieť sa na vašu krvnú plazmu cez imunofluorescenčný mikroskop. Tento mikroskop je schopný 2000-násobného zväčšenia a dokáže odhaliť prítomnosť amyloidného fibrínu pomocou imunofluorescenčného farbenia.”

Vaughn, opäť videl mnoho prípadov športovcov, ktorých lekári na snímkach nemohli nájsť nič zlé, ale ktorí vedeli, že s ich telom niečo nie je v poriadku:

Metafora, ktorú vždy rád používam, je, že je to takmer tak, ako keď stojíte doma v sprche a zo sprchovej hlavice’nič nevychádza. A zavolali ste inštalatéra a ten príde k vám domov, rozkope vám dvor a povie vám: ‘Vodovod je otvorený, prečo ste ma volali? ’ A ja si myslím, že práve v tom je’medicína.

Mnoho vecí, ktoré lekári v súčasnosti robia, skutočne závisí od toho, či dokážu stanoviť diagnózu áno alebo nie. A mnohé diagnostické zariadenia, ktoré máme, nedosahujú až na úroveň malých ciev a nie sú schopné nám povedať, čo sa skutočne deje na úrovni tkaniva. Takže to, že je otvorené vodovodné potrubie’neznamená, že sa ešte môžete sprchovať.

‘Problémy so zrážanlivosťou krvi sú hlavnou príčinou patogénnosti’

Attkissonová sa rozprávala aj s newyorským pneumológom Dr. Pierrom Korym, ktorý pomohol založiť pracovnú skupinu Front Line COVID-19 Critical Care Working Group (FLCCC). On a jeho kolegovia si tiež hneď na začiatku všimli, že zrážanie krvi je v COVID-19 významným problémom:

S pandémiou som začal na jednotke intenzívnej starostlivosti a vlastne jedna z prvých prác, ktorú som napísal ešte v apríli 2020, sa naozaj týkala hyperkoagulácie alebo skutočne silného sklonu k tvorbe zrazenín. A to pri najťažších formách akútneho COVID. Takže sme už vedeli, že u týchto pacientov dochádza k naozaj vážnym problémom so zrážaním krvi.

Potom, keď som sa pustil do starostlivosti o týchto pacientov s dlhou COVID alebo dlhou vakcínou, je to’nesmierne zložité… Chápeme, že problémy so zrážanlivosťou sú hlavnou príčinou patogénnosti…, ale poviem, že tento syndróm je naozaj zložitý.

Je tu množstvo ďalších dysregulovaných systémov, ktoré boli spustené proteínom spike, vrátane dysregulovaného imunitného systému, čo by ste mohli spojiť s nedostatočným prietokom krvi…

Až samotné problémy so zrážanlivosťou krvi sú komplexné, pretože jednou z vecí, ktoré sme si všimli… je, že samotné červené krvinky majú tendenciu zhlukovať sa. Existuje’receptor, ktorý sa spúšťa hrotom a vidíte tieto zhluky červených krviniek, čo nie je bežný problém, ktorý’sme videli v medicíne.

Čítajte: Veľká farmaceutická spoločnosť sa snaží vyhnúť obvineniu v súvislosti so šaržami Remdesiviru s prímesou skla

Kory je odborníkom na liek ivermektín, široko používaný antiparazitárny liek, ktorý bol počas pandémie očierňovaný. “Ivermektín v skutočnosti… rozptyľuje zhlukovanie,” on hovorí. Výskum tiež nedávno ospravedlnil ivermektín, keď ukázal, že ivermektín nielenže pôsobí proti COVID-19, ale je aj pozoruhodne účinný, čo viedlo k 74-percentnej zníženie nadmernej úmrtnosti v 10 štátoch, kde sa používal najintenzívnejšie.

Fibrinolytické enzýmy môžu pomôcť

MVRF je plánuje začiatkom roka 2024 klinické skúšky, v rámci ktorých sa bude testovať použitie trojitej antikoagulačnej liečby, nutraceutík a doplnkov stravy na odstránenie mikrokrvácania v dôsledku dlhých injekcií COVID a COVID-19. Zatiaľ Vaughn odporúča aspirín a fibrinolytické enzýmy na “naklonenie organizmu k fibrinolýze, čo je pekný výraz pre zbavme’sa tohto kalu.”

Lumbrokináza je môj najvyššie odporúčanie pre fibrinolytický enzým, pretože je’asi 300-krát silnejšia ako serrapeptáza a takmer 30-krát silnejšia ako nattokináza. Lumbrokináza, získaná z dážďoviek, je vysoko účinná antitrombotická látka, ktorá znižuje viskozitu krvi a agregáciu krvných doštičiek a zároveň rozkladá fibrín, ktorý je kľúčovým faktorom tvorby zrazenín.

Však som sa rozprával s kardiológom Dr. Petrom McCulloughom, keď sme obaja prednášali na stomatologickom stretnutí v Orlande, a on mi povedal, že má lepšie výsledky s bromelaínom, kurkumínom a serrapeptázou. Som tiež v procese skúmania homeopatík z hadích jedov, ktoré údajne pomáhajú mnohým ľuďom. Budem o tom informovať v niektorom z budúcich článkov.

V roku 2020 sa výskumníci napísali v Journal of Thrombosis and Haemostasis o priaznivých účinkoch pri použití fibrinolytickej liečby COVID-19:

Existujú dôkazy u zvierat aj ľudí, že fibrinolytická liečba pri akútnom poškodení pľúc a syndróme akútnej respiračnej tiesne (ARDS) zlepšuje prežívanie, čo tiež poukazuje na ukladanie fibrínu v pľúcnom mikrovaskulárnom systéme ako na prispievajúcu príčinu ARDS.

To by sa dalo očakávať u pacientov s ARDS a súbežne diagnostikovanou DIC [diseminovanou intravaskulárnou koaguláciou] na ich laboratórnych hodnotách, ako je to pozorované u viac ako 70 % pacientov, ktorí zomreli na COVID-19.

Čítajte: Kaiser Permanente sa chválila mandátom na COVID injekcie, teraz čelí nedostatku pracovníkov a štrajku

Podľa výskumníci uviedli tri prípadové štúdie pacientov s ťažkým respiračným zlyhaním COVID‐19, ktorí boli liečení tkanivovým aktivátorom plazminogénu (TPA), enzýmom serínproteázou, ktorý sa nachádza na endotelových bunkách a ktorý’sa podieľa na fibrinolýze alebo rozpade krvných zrazenín.

Kory dodáva, že keďže v týchto prípadoch prebieha toľko patofyziologických procesov, a to aj mimo mikrotrombov, že by sa na ich štúdium mala vytvoriť nová špecializácia s názvom spikeopatia. Zistil’že mnohí ľudia priaznivo reagujú na ivermektín, zatiaľ čo iným prospievajú ďalšie terapie, ako sú nízke dávky naltrexónu a dokonca antihistaminiká.

Pád očkovacích látok COVID pokračuje

Doktor Patrick Whelan z oddelenia pediatrie na Lekárskej fakulte UCLA napísal v roku 2020 list americkému Úradu pre potraviny a liečivá upozornenie, že injekcie COVID-19 by mohli viesť k problémom s mikrovaskulatúrou a mať katastrofálne následky pre verejnosť, najmä pre deti. Úrad pre kontrolu potravín a liečiv mu nikdy neodpovedal, ale v roku 2022 publikoval s kolegami štúdiu, v ktorej sledoval nežiaduce účinky spôsobené injekciami.

“Ukázalo sa, že boli dosť časté,” povedal Attkissonovi. “Približne u 1 z každých 800 očkovaných osôb sa vyskytol nejaký nežiaduci účinok.” Ak’bojujete s pretrvávajúcimi príznakmi, nájdite si poskytovateľa, ktorý rozumie zložitosti tohto stavu a je ochotný s vami spolupracovať pri hľadaní riešenia.

Pri fibrinolytických enzýmoch a ivermektíne si môžete prezrieť aj I-RECOVER protokol FLCCC’ktorý poskytuje krok za krokom inštrukcie, ako liečiť dlhý COVID a/alebo reakcie z injekcií COVID-19.

Pretlačené so súhlasom Mercola.