MRNA-e1697017546760-810x500.jpeg

Génový vedec ukazuje, ako spoločnosti vyrábali hromadne kontaminované vakcíny COVID

71
Kultúra smrti

Doktor Kevin McKernan v prezentácii na podujatí organizovanom Svetovou radou pre zdravie hovoril o svojom objave - a nebezpečenstve - kontaminácie plazmidovej DNA v takzvaných COVID “vakcínach”

McKernan, ktorý v minulosti viedol tím MIT v rámci projektu ľudského genómu, publikoval v apríli 2023 prácu, v ktorej zdokumentoval prítomnosť kontaminujúcej DNA a “endotoxínov” z e-coli.

Ukázal tiež, že ampulky vakcíny, ktoré boli dané na schválenie, obsahovali “čistú” DNA, ale “keď prešli na zväčšenie jej rozsahu, bola kontaminovaná plazmidovou DNA.”

Ako zdôrazňuje McKernan, “v skutočnom klinickom skúšaní to nebolo prítomné.”

Schválený produkt nebol produktom, ktorý sa podával. Vakcíny spoločností Pfizer, BioNtech a Moderna, ktoré boli schválené, neobsahovali plazmidovú DNA odvodenú od e-coli. Išlo o proces, ktorý výrobcovia použili na zvýšenie masovej výroby vakcín po schválení regulačnými orgánmi.

Keď sa to dá, tak sa to dá.

Ako mohol takýto nebezpečný výrobok získať schválenie regulačných orgánov? Ako ukazuje McKernan, regulačným orgánom boli predložené lichotivé výsledky, ktoré sa neodrážali v konečnom výrobku. McKernan tiež vysvetľuje, prečo existujúce skríningové procesy až do tohto roku neodhalili prítomnosť plazmidovej kontaminácie.

Poznamenáva, že jeho práca bola medzinárodne replikovaná, a ukazuje tiež, ako sa samotné tieto metódy môžu použiť na zatajenie nežiaducich údajov a pravdepodobnosti vedľajších účinkov pred regulačnými orgánmi, ktoré udeľujú súhlas s liečbou.

Čítajte: Top mikrobiológ dr. Sucharit Bhakdi nazýva injekcie mRNA ‘zločinom proti ľudskosti’

McKernan uvádza, že pri rôznych nástrojoch používaných na zisťovanie koncentrácií plazmidovej DNA sa budú poskytovať rôzne výsledky, ktoré umožnia “varenie účtovných kníh, aby sa splnili predpisy.”

“Ak použijete rôzne nástroje, dostanete rôzne čísla. To je v súčasnosti slabé miesto v predpisoch. Môžete si vyberať rôzne nástroje, aby ste regulačným orgánom poskytli, čo chcete,” hovorí.

Práca McKernana’ukazuje, že samotné nástroje používané na odstránenie plazmidovej DNA jednoducho nerozpoznávajú menšie molekuly. Preto aj keď sa vynaložilo úsilie na odstránenie kontaminujúcej plazmidovej DNA, jednoducho ju nebolo možné odhaliť. Bežné meracie prostriedky nedokázali tieto menšie molekuly nájsť.

“Ak tieto vzorky podrobíte oxfordskému nanopórovému sekvenovaniu, výborne sa mu darí nájsť veľké fragmenty,” hovorí.

Dodáva však, že si nevedie veľmi dobre pri hľadaní malých molekúl – v ktorých je zastúpená veľká časť hmoty plazmidov.

“Snažia sa zbaviť tohto [plazmidu]”, hovorí. “Ale proces, v ktorom sa o to pokúšajú, vytvára niečo, čo je pre integráciu DNA nebezpečnejšie.”

Kde je toto nebezpečenstvo? Je to nebezpečenstvo falošne pozitívneho výsledku. Po prvé, použitá metóda detekcie nedokáže nájsť väčšinu kontaminácie. Po druhé, metóda odstránenia použitá na “purifikáciu” vakcín zlyháva rovnakým spôsobom.

Proces, ktorý McKernan uvádza, je procesom, ktorý robí nebezpečenstvo týchto vakcín neviditeľným.

Neúspešná purifikácia

McKernan vo svojom segmente ukazuje, ako sa má odstrániť plazmid obsahujúci endotoxíny a cudzí genetický materiál, čím sa očistia vakcíny na použitie.

Proces, ktorý uvádza pri purifikácii, sa nazýva “AMPure,”, s ktorým má podľa svojich slov značné skúsenosti.

“Neodvádza’dobrú prácu pri zachytávaní malých molekúl,” hovorí a dodáva, že “pri AMPure aj pri testoch QPCR podhodnocujeme malé molekuly”. Ako teda vie, že tam tieto plazmidy sú?"

“Ak tieto vzorky vložíte do fluorometra, dostanete čísla až 100-krát vyššie.”

ČÍTAJTE: Kontaminovaná DNA nájdená v očkovacích látkach COVID vyvoláva obavy z poškodenia buniek, rakoviny

Prečo je to dôležité?

“Regulačným orgánom boli poskytnuté fluorometrické údaje pre RNA a údaje PCR pre DNA, aby sa prevarili, aby vyhovovali predpisom.”

Meradlá, ktoré boli vybrané, postrádajú molekulárnu koncentráciu plazmidovej DNA, ktorá je z veľkej časti zložená z malých molekúl.

Riziká kontaminácie

McKernan uvádza známe riziká kontaminácie genómu vrátane krvných zrazenín a genetického poškodenia. Navyše poznamenáva, že proteíny hrotov zosilňujú nebezpečenstvo “endotoxínov” – toxínov z vonkajšieho prostredia, ako je napríklad bázická DNA e-coli, ktorá sa nachádza vo vakcínach. Táto báza DNA pôsobí v súčinnosti s proteínmi spike, ktoré produkuje mRNA v očkovacích látkach, a znásobuje tak nežiaduce účinky.

Tieto účinky zahŕňajú aj rakovinu.

McKernan upozorňuje, že koncentrácia endotoxínu e-coli bola “redigovaná” – cenzurovaná – z pôvodných regulačných správ.

Prečo by sa to stalo? Upozorňuje, že rakovinu potencujú tri hlavné faktory spojené s kontaminovanými vakcínami.

ČÍTAJTE: Bielkoviny zo šipiek COVID môžu spôsobovať oslabujúce mikrotromby, varujú odborníci

Prvý je zvýšená genetická mutácia spôsobená zahrnutím plazmidovej DNA. Druhým je “chronická urážka” imunitného systému z pôsobenia mRNA. A napokon, podľa nedávnych prác, ktoré McKernan cituje, injekcie zrejme spôsobujú “inhibíciu strážcov ľudského genómu – p53 a BRCA1,” čo znamená, že ochrana ľudských génov je ohrozená injekčným materiálom.

McKernan hovorí: “Chcel by som všetkých upozorniť na prácu Johna Beaudoina’o úmrtnosti v Massachusetts. To je jasný znak toho, že máme nárast počtu prípadov rakoviny po očkovaní.”

Pre tých, ktorí sa obávajú kontaminácie z takzvaných vakcín, McKernan vyrába diagnostický nástroj na posúdenie miery, do akej boli očkovaní ovplyvnení endotoxínmi obsiahnutými v plazmidovej DNA.

McKernan pripravuje testy na verejné a klinické použitie, aby sme “to mohli zmerať u pacientov, ktorí boli poškodení.”

Jeho príspevok je jedným z deviatich, ktoré odzneli 9. októbra počas virtuálneho podujatia Svetovej rady pre zdravie, na ktorom sa zišli poprední vedci, aby vysvetlili a preskúmali problém kontaminácie plazmidovej DNA v injekciách mRNA, ktorú McKernan a jeho kolegovia prvýkrát objavili začiatkom tohto roka.

Pre viac informácií od Dr. Kevina McKernana a ďalších, kliknite sem a pozrite si celé naliehavé vypočutie expertov Svetovej rady pre zdravie’