Joe-Biden-e1697017497194-810x500.jpg

Popredné LGBT aktivistické organizácie oficiálne podporili pro-trans Bidena pre opätovné zvolenie v roku 2024

21
Kultúra smrti

Tri z najvýznamnejších amerických LGBT aktivistických organizácií oficiálne podporili demokratického prezidenta Joea Bidena v jeho opätovnej kandidatúre, pričom sa odvolávajú na to, že jeho administratíva komplexne podporuje agendu homosexuálov a rodovej fluidity.

ABC News informovala, že takzvaný Human Rights Campaign (HRC) PAC, National Center for Transgender Equality (NCTE) Action Fund a Equality PAC, ktoré nazýva “tromi z popredných národných LGBTQ+ organizácií”, podporili Bidena v utorok pred stredajším Národným dňom coming outu.

“Bidenova administratíva bola bezpochyby najsilnejším zástancom potrieb transrodových Američanov spomedzi všetkých prezidentských administratív v americkej histórii,” povedal výkonný riaditeľ NCTE Action Fund Rodrigo Heng-Lehtinen.

Bidenovo’ľavicové “vedenie je teraz kľúčové viac ako kedykoľvek predtým, keďže LGBTQ+ Američania žijú v stave núdze – zažívajú bezprecedentné útoky extrémistických politikov a ich pravicových spojencov v štátoch po celej krajine, ktorí neúnavne pracujú na našom vymazaní,” súhlasila prezidentka HRC Kelley Robinsonová.

NCTE aj HRC uviedli, že plánujú operácie na organizovanie voličov pred budúcoročnými’voľbami, od posielania správ až po registráciu voličov.

“MAGA republikáni sú pekelne odhodlaní vziať LGBTQ+ Američanom’ ťažko vybojované slobody a využívajú identitu našich spoluobčanov’ na politický boj,” reagovala pre ABC manažérka Bidenovej kampane Julie Chavez Rodriguezová. “V stávke týchto volieb nemôže byť pre LGBTQ+ Američanov viac a prezident Biden je odhodlaný bojovať za základné slobody každého Američana’.”

Bidenova administratíva poskytla nekompromisnú podporu všetkým hlavným aspektom LGBT hnutia, vrátane otvoreniaarmády pre regrútov postihnutých rodovou dysfóriou, podporovanie transgender ideológie v armáde (vrátane povolenia “diversity” a drag podujatí na vojenských základniach), organizovanie podujatí v Bielom dome na “potvrdenie transrodových detí,” odsudzuje štátne zákony proti prechodom neplnoletých osôb ako “blízke hriechu,” podporovanieprechodov neplnoletých, (potenciálne na náklady daňových poplatníkov) ako “osvedčenej praxe,” snažiaci sa prinútiť federálne financované školy, aby púšťali mužov do ženských športové súťaže a záchody, a ďalšie.

Koncom minulého roka Biden tiež podpísal do zákona tzv. zákon o rešpektovaní manželstva (Respect for Marriage Act - RMA), ktorý fakticky kodifikoval do federálneho zákona U.Najvyššieho súdu USA’z roku 2015 Obergefell v. Hodgesrozhodnutie, ktoré vynútilovšetkých 50 štátov uznať manželstvá osôb rovnakého pohlavia“.”

Biden’agresívna podpora dogmy LGBT prichádza napriek tomu, že jeho vlastný Úrad pre služby v oblasti zneužívania psychoaktívnych látok a duševného zdravia (Substance Abuse & Mental Health Services Administration - SAMHSA) Ministerstva zdravotníctva USA (U.S. Department of Health &; Human Services - HHS) vydal v lete tohto roku správu, v ktorej sa uznáva, že “lesby, homosexuáli a bisexuáli častejšie ako heterosexuáli užívajú návykové látky, trpia duševnými poruchami vrátane veľkých depresívnych epizód a majú vážne myšlienky na samovraždu,” a množstvo údajov zo spoločenských vied ukazujúce, že “potvrdenie” zámeny pohlaví skôr zhoršuje psychické a emocionálne problémy, než aby ich riešilo.

Biden sa oficiálne uchádza o znovuzvolenie uprostred slabého hodnotenia jeho práce a zdesenia demokratov z jeho pokročilého veku a prípadov zmätkov na verejnosti, ktoré vyvolali špekulácie, že ho jeho strana môže nahradiť mladším a rovnako radikálnym kalifornským guvernérom Gavinom Newsomom.

Očakáva sa, že jeho súperom bude buď bývalý prezident Donald Trump, ktorý si udržiava veľký náskok v republikánskych primárkach, alebo guvernér Floridy Ron DeSantis, ktorý sa snaží voličom dokázať, že bude spoľahlivejším konzervatívnym zástancom v otázkach, ako je napríklad ideológia LGBT. Trump vedie nad Bidenom v niektorých celoštátnych prieskumoch ale podľa prognóz prehrať v Electoral College podľa volebnej prognostickej spoločnosti RacetotheWH a v súčasnosti čelí viacerým právnym sporom vážne ovplyvňujúce jeho schopnosť viesť kampaň vo všeobecných voľbách.

Ďalšie komplikuje volebné prognózy zrod rodiny Kennedyovcov Robert F. Kennedy Jr, dlhoročný demokrat, ktorý práve oznámil, že vo všeobecných voľbách bude kandidovať ako nezávislý. Kennedy a mnohí republikáni sa domnievajú, že by Trumpovi kvôli politike COVID-19 strhol viac hlasov ako Biden, hoci zatiaľ obmedzené údaje z prieskumov verejnej mienky nenaznačujú jednoznačnú odpoveď ani jedným, ani druhým smerom.

Republikánske primárky sa začínajú až v januári a do všeobecných volieb zostáva viac ako rok. Početné budúce premenné – Bidenovo’zdravie, Trumpove’procesy, Kennedyho kandidatúra, nové národné krízy – môžu ovplyvniť všetky potenciálne výsledky pretekov’v ľubovoľnom počte smerov.