Biden-Garland-e1697039281321-810x500.jpg

Trump má pravdu: Demokrati sú naozaj "marxistickí blázni

38
Kultúra smrti

Po ôsmich rokoch nepretržitého prenasledovania - jeden nepodložený impeachment a falošné obvinenie za druhým - možno pochopiť, prečo prezident Trump označil lídrov Demokratickej strany za bandu “marxistických bláznov.” “Radikálne ľavicoví demokrati … títo komunisti a fašisti si myslia, že môžu ovládať našu slávnu krajinu,” povedal nedávno Trump.

Radikálna ľavica, marxisti, komunisti, fašisti … je to politická hyperbola? Alebo je to presný opis Nancy Pelosisovej, Merricka Garlanda a, áno, Joea Bidena a Baracka Obamu, ktorí ovládajú Demokratickú stranu a vykonávajú jej politiku?

Málokto by poprel, že marxizmus, v jeho ekonomickom aj kultúrnom variante, je v súčasnosti vládnucou paradigmou strany&nbsp. Vezmime si Kongresovú progresívnu skupinu (Congressional Progressive Caucus), ktorá zahŕňa 100 - takmer polovicu zástupcov Demokratickej strany’v Snemovni reprezentantov. CPC obhajuje:

Podčiarknutím radikálneho charakteru CPC’sú jej zvolenými lídrami radikálne ľavicové poslankyne Pramila Jayapal a Ilhan Omar. Nancy Pelosi nazval Jayapal “vychádzajúcou hviezdou v demokratickom zbore,” zatiaľ čo arciprogresívny časopis, The Nation nazval ju “vodcom odporu.” Pokiaľ ide o Omara, stačí vedieť, že jej “idol a celoživotná inšpirácia” je najznámejšia americká’komunistka Angela Davisová.

Tam je dnes ťažisko strany. Ide o radikálne ľavicovú, otvorene socialistickú a marxistickú politiku, ktorá, ak nie je komunistická, je taká blízka, že je na nerozoznanie od tej skutočnej. Podobne ako diktatúry jednej strany na Kube a vo Venezuele, ktoré tak obdivujú, aj moderná Demokratická strana usilovne cenzuruje internet a upiera Američanom slobodu slova. Ich agenti infiltrujú pokojné zhromaždenia a provokujú násilie. Hlavné médiá v tejto krajine, hoci nie sú štátne, sú ideologicky prepojené so stranou a plnia jej príkazy. Používanie teroru ako nástroja politickej kontroly je prototypom marxizmu a teraz sa pridalo do príručky demokratov.  FBI ktorú teraz režim riadi ako svoju súkromnú Stasi vykonáva predpoludňajšie razie proti politickým nepriateľom režimu. Ich cieľom je nielen odstaviť Trumpa a niektorých jeho kľúčových podporovateľov na vedľajšiu koľaj, ale aj vytvoriť atmosféru strachu medzi obyvateľstvom ako celkom.

Prečo by inak FBI považovala ortodoxných katolíkov, ktorí chcú len slobodne uctievať bohoslužby spôsobom, ktorý si sami zvolia, za potenciálnych domácich teroristov?  Prečo by inak vyhlásil len tento týždeň že celé hnutie Maga—takmer polovica krajiny—je pod dohľadom ako živná pôda pre pravicových teroristov, ak nie na terorizovanie tých, ktorí podporujú zakladajúce princípy Ameriky’?

Ukážkové procesy s tými, ktorých režim považuje za nepriateľov štátu, sú ďalším znakom komunistickej praxe v akcii. Kresťanské babičky vo veku šesťdesiat a sedemdesiat rokov sú zatýkané a Garlandovo’ministerstvo spravodlivosti im udeľuje jedenásťročné tresty odňatia slobody za to, že protestovali pri potratových klinikách. Zároveň ľavicoví okresní prokurátori odmeňujú výtržníkov z BLM vysokými výplatami za to, že “trpeli policajnou brutalitou pri podpaľovaní budov.

V niektorých ohľadoch sú dnešní&nbspdemokrati radikálnejší, než bol samotný Karol Marx, najmä vo svojom antagonizme voči rodine a pohŕdaní hodnotou ľudského života.

Všetci komunisti, počnúc samotným Marxom, považovali rodinu za prekážku svojich plánov na reorganizáciu spoločnosti. Keď sa dostali k moci, vždy si dali za cieľ oslabiť, ak nie úplne zničiť tento základný stavebný prvok spoločnosti, aby uvoľnili miesto pre vlastnú reštrukturalizáciu ľudstva do obrovského kolektívu.

Ale aj Marx, Lenin a Mao by sa zhrozili nad tým, ako Demokratická strana’bezvýhradne prijala chemické a chirurgické mrzačenie detí v snahe dosiahnuť fantáziu imaginárnej “rodovej identity.” Prinajmenšom by boli, kým by nepochopili, tak ako demokrati, jeho politickú užitočnosť.

Transgenderizmus je vo svojej podstate útokom radikálnych ľavičiarov na rodinu. Demokratická strana ho presadzuje s cieľom oddeliť deti od rodičov v sexuálnych otázkach. Ale ak uspeje, nezastaví sa pri tom. Budú sa vymýšľať ďalšie “práva detí”, až kým sa všetka rodičovská autorita neodovzdá štátu, čím sa dosiahne večný komunistický cieľ - urobiť zo všetkých detí od malička štátne tvory.

Čítajte: Vedúce organizácie LGBT aktivistov oficiálne podporili pro-trans Bidena pre opätovné zvolenie v roku 2024

Svojím prijatím neskorých potratov, dokonca infanticídy, robí súčasná Demokratická strana aj Marxa lepším, hoci jeho ideologickí potomkovia ako Vladimír Lenin a Mao Ce-tung by to srdečne schválili.

Komunistické režimy sa vyznačujú tým, že vládnu bez zákona, násilne a bez ohľadu na ľudský život. Za posledných niekoľko rokov vlády Demokratickej strany sme sa k tomuto stavu v Amerike priblížili viac, než si väčšina ľudí uvedomuje.

Nie sú to však len vodcovia a politika strany, ktorí blikajú červeným kódom, ale aj jej organizačná štruktúra.

V posledných rokoch je Demokratická strana čoraz viac riadená zhora nadol. Podobne ako komunistické strany je Demokratická strana čoraz viac hierarchickou organizáciou riadenou z centra, s “ústredným výborom”, ktorý sa vyznačuje ideologickou rigiditou a ukladá zvoleným funkcionárom prísnu stranícku disciplínu

“Je úžasné, ako demokrati nikdy nezlomia rady” Mark Levin v poslednom čase poznamenal o zvolených predstaviteľoch strany’. Úžasné v porovnaní s často frapantnými republikánmi možno, ale nie prekvapujúce vzhľadom na to, ako prísne sú títo funkcionári kontrolovaní straníckou centrálou.

Reakcia “ústredného výboru” Demokratickej strany na potenciálnu kandidatúru Roberta F. Kennedyho ml, hovorí všetko, čo potrebujete vedieť. Okamžite začali manipulovať s pravidlami upravujúcimi výber delegátov a konanie primárok v prospech svojho kandidáta (či to bude Joe Biden alebo niekto iný, sa ešte len uvidí).

Inými slovami, tí istí stranícki lídri, ktorí počas všeobecných volieb hlasno požadujú “volebné právo” pre neplnoletých a nelegálnych prisťahovalcov, v primárkach zámerne zbavujú hlasovacích práv svojich vlastných voličov.

Čítajte: GOP women’group bans gender-confused men from becoming voting members

Takže je pravda, že veľkomestské stroje riadené šéfmi Demokratickej strany plnia volebné urny už od čias pred občianskou vojnou. A je tiež pravda, ako sa Bernie Sanders presvedčil v roku 2016, že aj vtedy bol boj proti straníckemu establišmentu ťažký.

V posledných rokoch sa strana pod taktovkou Baracka Obamu, Erica Holdera a ďalších ešte viac centralizovala, a tým sa stala oveľa menej “demokratickou.” Za všetkými nedávnymi machináciami stojí malá skupina jednotlivcov, ktorí diktujú, aká bude politika a postupy strany.

Ak chcete, “politbyro Demokratickej strany”.

Toto “politbyro” natoľko zmanipulovalo nominačný proces, že, ako poznamenal sám RFK ml. Voliči strany nebudú mať pri výbere kandidáta žiadne slovo.

Celoštátny zjazd DNC ktorý sa bude konať na budúci rok v Chicagu, nebude pripomínať nič iné ako zjazd komunistickej strany. Celé predstavenie bude mať starostlivo pripravenú choreografiu, výsledky budú vopred určené. Aj napriek tomu bude pravdepodobne ešte o niečo búrlivejší ako napríklad 20.stranícky zjazd Komunistickej strany Číny. 

Koniec koncov, predstieranie demokracie si musí zachovať aj rovnomenná strana, aj keď skutočnosť mizne v dejinách.

Ak nás teda prezident Trump varuje, že máme do činenia s “radikálnou ľavicou demokratov”, “marxistickými šialencami” a “komunistami a fašistami, [ktorí] si myslia, že môžu ovládať našu slávnu krajinu”, mali by sme ho radšej brať vážne.

Pretože radikálna ľavica už ovládla Demokratickú stranu spolu s mnohými vládnymi agentúrami.

Pýtajte sa sami seba: Mosher je prezidentom Inštitútu pre výskum populácie a autorom knihy Bully of Asia a Politicky nekorektného sprievodcu pandémiami.