GettyImages-1237660901-810x500.jpg

Republikáni predložili návrh zákona, ktorý má ukončiť Fauciho šoférovanie a ochranku financovanú daňovými poplatníkmi

26
Kultúra smrti

Hŕstka odvážnych členov GOP v Kongrese chce zrušiť výhody Dr. Anthonyho Fauciho financované daňovými poplatníkmi, medzi ktoré údajne patrí limuzína, vodič na plný úväzok a plne obsadená U.Dale Strong (R-AL) minulý štvrtok predstavil návrh zákona, ktorý bol doteraz označený ako “zákon o zákaze financovania Anthonyho Fauciho z prostriedkov daňových poplatníkov”.

“Keď som zistil, že doktor Fauci má aj po svojom odstúpení z funkcie vodiča a osobnú stráž financovanú daňovými poplatníkmi, mal som pocit, že je to ďalší príklad toho, ako sa washingtonskí byrokrati stavajú nad americký ľud,”uviedol vo svojom vyhlásení republikán Strong.

“Naša krajina je zadlžená 33 biliónmi dolárov. Daňoví poplatníci by nemali’platiť za ochranku doktora Fauciho’najmä keď bol Fauci jedným z najlepšie platených federálnych zamestnancov v USA,” dodal.

Odhaduje sa, že Fauciho’ochranka financovaná daňovými poplatníkmi stojí amerických daňových poplatníkov približne 1 milión dolárov mesačne, podľa porovnateľných predchádzajúcich ochraniek. Na rozdiel od všeobecného presvedčenia, “šéf NIAID na dôchodku” údajne zostáva zamestnancom prostredníctvom práce v NIAID, aby mohol dostávať svoje bezpečnostné služby od U.S. Marshals.

Návrh zákona má zatiaľ 4 spolupredkladateľov: Mike Rodgers (R-AL), republikán Mike Collins (R-GA), republikán Andy Biggs (R-AZ) a republikán Barry Moore (R-AL).

V júli senátor Rand Paul oznámil v relácii Fox News, že potvrdil fámy o tom, že Fauci má limuzínu, vodiča a ochranku financovanú daňovými poplatníkmi.

V priebehu rokov 2019-2021, keď prebiehala hystéria okolo COVID, sa Fauci stal veľmi bohatým mužom, pričom jeho čistý majetok sa zvýšil zo 7 USD.6 miliónov dolárov v roku 2019 na 12,6 milióna dolárov, podľa zverejnených informácií 

Posledný štvrtok vystúpil v televízii MSNBC so stenografom Bieleho domu Mehdim Hasanom, aby ospravedlnil svoje výhody financované daňovými poplatníkmi.

Väčšia časť 30-minútového rozhovoru je len rozprávanie pána Hasana o tom, aký je Fauci skvelý, pričom Fauci s týmto pocitom súhlasí. Nakoniec v posledných minútach príde na rad otázka jeho ochranky.

Fauci povedal, že dostáva vyhrážky smrťou od “krajne pravicových extrémistov”, pretože v niektorých veciach nesúhlasil s prezidentom Trumpom, a že komentáre floridského guvernéra Rona DeSantisa ešte viac rozdúchavajú oheň, aby títo tzv. extrémisti mohli konať svoju Fauciho nenávisť.

Vždy skromný Fauci potom divákom povedal: “Počas svojej kariéry som sa podieľal na záchrane doslova miliónov životov”, pričom obvinil dezinformácie z toho, že by sa na neho mohli hnevať veľké skupiny obyvateľstva.

Prosím, urobte, čo je vo vašich silách, a šírte informácie o tomto návrhu zákona!

Pretlačené so súhlasom z Dossier.