Elton John: Je srdcervúce, že jeho syn vyrastie bez matky

2,227
Kultúra smrti

19. júla 2012 (LifeSiteNews.com) – Elton John sa tento týždeň v interview vyjadril, že je srdcervúce, že jeho syn bude vyrastať bez matky.

Elton a jeho homosexuálny partner David Furnish sa zosobášili v roku 2005 a po neúspešnej snahe adoptovať si dieťa na Ukrajine im náhradná matka vynosila chlapčeka Zacharyho, ktorý sa narodil v roku 2010.

John Mattovi Lauerovi v NBC Today sa priznal: „Bude to pre neho srdcervúce vyrásť a zistiť, že nemá mamu.”

John povedal, že si tiež robí starosti, aké to bude, keď Zachary pôjde do škôlky a iné deti sa ho spýtajú, prečo nemá mamu. Povedal, že on a Furnish by chceli mať ďalšie dieťa, aby na to Zachary nebol sám.

Gwen Landoltová z REAL Women of Canada pre LifeSiteNews povedala: „Ak má také obavy, prečo si potom preboha adoptuje dieťa? Vie, že to dieťa bude mať ťažký život s oveľa väčšími komplikáciami, ako dieťa heterosexuálnych rodičov?"

Zaujímavé, že, keď podobné zistenia ako John urobili nehomosexuáli, často sa stretli s nepriateľstvom.

Začiatkom tohto roka sa 14-ročnému dievčaťu vyhrážali smrťou po vyjadrení na súdnom konaní senátneho výboru štátu Maryland. „Skutočne mám zlý pocit, keď vidím deti s dvoma rodičmi rovnakého pohlavia. Hoci niektoré decká si myslia, že je to fajn, v skutočnosti nevedia, o aké úžasné skúsenosti sú ukrátené,” povedala komisii a požiadala ich, aby pri návrhu homosexuálneho manželstva hlasovali „Nie."

Niekoľko štúdií o homosexuálnom rodičovstve prišlo k záveru, že žiadne následky pre dieťa s homosexuálnymi rodičmi neexistujú. Avšak podľa správy publikovanej v roku 2005 HazteOir, španielskym Fórom pre rodinu a Inštitútom pre rodinnú politiku, väčšina týchto štúdií bola vytvorená homosexuálnymi aktivistami, ktorí použili malé reprezentačné vzorky a správy od rodičov namiesto detí.

Správa o vývine detí rodičov rovnakého pohlavia protirečí ostatným štúdiám. Hovorí, že medzi deťmi vychovanými pármi rovnakého pohlavia je znečne vyšší ukazovateľov nízkeho sebavedomia, stresu, zmätku sexuálnej identity, viac duševných chorôb, drogovej závislosti, promiskuity, sexuálne prenosných chorôb a homosexuálneho správania.

Tento mesiac bola v časopise Social Science Research (Výskum spoločenských vied) publikovaná nová štúdia o homosexuálnom rodičovstve, vytvorená profesorom na univerzite v Texase, Markom Regnerom . Bola ocenená ako štúdia zlatého štandardu, pretože použila veľkú reprezentačnú vzorku náhodného výberu a miesto odpovedí rodičov použila odpovede detí. Oblasti, ktoré Regnerus skúmal, zahŕňali zamestnanosť, voľby, samovraždu, vernosť v partnerskom vzťahu a sexuálne zneužívanie. Zistenia štúdie ukazujú, že deti s heterosexuálnymi rodičmi sú na tom v mnohých oblastiach oveľa lepšie ako deti homosexuálnych rodičov.

Pre výsledky tohto výskumu sa na Regenera sťažovali homosexuálni aktivisti a teraz ho vyšetruje univerzita v Texase.

Landoltová sa vyjadrila, že homosexuálne páry ako rodičia pozerajú na tzv. práva dospelých a nie na najlepšie záujmy dieťaťa. Dieťa potrebuje matku a otca, a to je jediný spôsob, ako sa môže naučiť o rodových rozdieloch, podľa ktorých funguje celý svet.