Madonna bude pokutovaná, ak podporí homosexuálnu agendu

1,477
Kultúra života

22. marca 2012 (LifeSiteNews.com) – Nedávny sľub popovej speváčky Madonny  „podporiť homosexuálnu komunitu“ v Petrohrade na pripravovanom vystúpení, sa stretol s nesúhlasom mestského predstaviteľa. To tvrdí, že popova kráľovná bude pokutovaná, ak poruší mestské nariadenie proti homosexuálnej propagande zameranej na neplnoletých.

Táto speváčka, ktorej obscénne a sexuálne vystúpenia sa tešia mimoriadnej obľube medzi homosexuálmi, dala tento prísľub po tom, ako bola požiadaná rusko-americkými homosexuálnymi aktivistami zrušiť svoj augustový koncert v Petrohrade. Mala tak urobiť na protest proti zákonu, ktorý bol nedávno zavedený mestskými orgánmi.

Nazývajúc samu seba „bojovníkom za slobodu,“ ktorý „neuteká pred nepriazňou,“ speváčka oznámila, že „pôjde do Petrohradu, aby sa zastala homosexuálnej komunity, a aby dala silu a príklad každému, kto je alebo sa cíti utláčaný.“

„Počas môjho predstavenia budem mať prejav o tejto absurdnej ukrutnosti,“ dodala.

Poslanec Vitaly Milonov, ktorý je autorom daeho zákona, povedal, že má v úmysle zúčastniť sa tejto udalosti. Zároveň sľubuje, že „ak Madonna alebo niekto z organizátorov koncertu poruší tento zákon, bude potrestaný.“ Milonov povedal, že pokuta 170 dolárov platná pre jednotlivcov by jej bola individuálne uvalená, no táto suma ju ťažko odradí.

 Madonnyn sľub využiť svoje vystúpenie na podporu homosexuálnej agendy v Petrohrade neupokojil tunajších homosexuálnych aktivistov. Tí hovoria, že koncert mala úplne zrušiť. Sľubujú bojkotovanie koncertu a protestovanie.

Homosexuálny aktivista Yury Gavrikov pre Francúzsku tlačovú agentúru povedal, že Ruské homosexuálne hnutie bude „protestovať proti pokrytectvu popových hviezd,“ ktoré „majú neuveriteľný príjem a to im umožňuje zabúdať na problémy týkajúce sa ľudských práv.“

„Keby ľudia ako Madonna bojkotovali svoje koncerty, konkrétne v Petrohrade, mohlo by to mať ekonomické následky a tie sú rozhodujúce. Vyhlásenia za podporu práv homosexuálov na koncertoch nič neznamenajú,“ povedal.

Peter LaBarbera z organizácie s rodinnými hodnotami - Američania za pravdu o homosexualite (Americans for Truth About Homosexuality - AFTAH) pre LifeSiteNews povedal, že legislatívu Petrohradu vníma ako reakciu na správanie sa homosexuálneho hnutia v iných krajinách, ktoré sa s každým súdnym víťazstvom stáva čoraz viac ofenzívne a násilnícke.

Rusi „sa snažia poučiť z amerického homosexuálneho aktivizmu, ktorý sa nám vymkol spod kontroly ako aj zo skutočnosti, že naša rodinná a právna štruktúra sa mení, aby vyhovela perverznosti. Dôsledkom toho kresťanské náboženské prejavy teraz trpia v rukách tohto stále rozširujúceho sa homosexuálneho aktivizmu,“ povedal LaBarbera. „A kto by mohol obviniť Rusov za to, že sa snažia poučiť z Ameriky?“

„Práve tu máme príšeru s názvom práva homosexuálov, ktorá zintenzívňuje požiadavky, ktoré sa očividne netýkajú náboženskej slobody a tradičných hodnôt,“ povedal LeBarbera.

„Kto by mohol obviniť týchto ľudí, nie iba z Ruska, ale aj z celého sveta, za to, že sa pozerajú na Ameriku a na Západ a pýtajú sa: ,Ako môžeme tomuto zabrániť?‘ Moja rada pre nich by bola: nenechajte džina vystúpiť z lampy, pretože ďalšia lekcia zo Západu je taká, že ak raz poskytnete takzvané ,práva‘, je takmer nemožné ich odobrať.“