Katolícka organizácia učí, že 10% populácie tvoria homosexuáli

1,899
Kultúra smrti

Montreal, 9. marca, 2012 (LifeSiteNews.com) - Kanadská katolícka organizácia pre Rozvoj a mier (Development and Peace - D&P) spustila svoju fundraisingovú kampaň Share Lent 2012. Časť tejto kampane tento rok zahŕňa školiacu konferenciu, na ktorej sa vyučuje, že 10 percent svetovej populácie tvoria „gejovia a lesby“.

Tento údaj je podľa expertov hrubé zveličovanie pretlačené homosexualistickými aktivistami s vyhliadkou na normalizáciu homosexuality. Štatistický úrad Kanady informuje, že 1,5 percenta kanadskej populácie sú homosexuáli, lesby a bisexuáli.

Doktorka Judith Reismanová, profesorka z Fakulty práva z Liberty University, odhalila skutočnú tvár 10 percentného mýtu, ktorý bol prvý krát predložený psychológom Alfredom Kinseym. Zistila, že Kinsey vykreslil svoje prieskumy na väzňoch a pravidelných návštevníkoch homosexuálnych barov a predstavil ich ako ukážku celej populácie. Navyše, dôkazy napovedajú, že Kinseyho výskum na deťoch, podrobil deti sexuálnemu týraniu.

Doktorka Riesmanová komentujúc použitie štatistík organizáciou D&P pre LifeSiteNews povedala: „Tieto falošné štatistiky nakazili všetkých ľudí.“

„Doktor Kinsey je ten istý psychopatický zdroj, ktorý tvrdil, že deti sú od narodenia sexuálne a nariadil sexuálne týranie 2035 detí pre jeho takzvané ,údaje‘,“ vysvetlila.

„Mali by urobiť relevantný výskum,“ dodala. „Dokonca aj ,homosexualistickí‘ lídri teraz pripúšťajú, že 10 percentné Kinsleyho údaje boli mýtus, no chceli znormalizovať svoje znepokojujúce správanie.“

Školiaca konferencia na Share Lent 2012, je ukážkový príklad, kde sa svetová populácia zredukuje na dedinu so 100 ľuďmi. Táto demonštrácia je takto schopná vizuálne vyjadriť početnosť chudoby, gramotnosti, národností, jazykov, náboženstva a často premenlivej ,sexuálnej orientácie‘.

Ani D&P ani Kanadská konferencia katolíckych biskupov nekomentovali túto správu.

Okrem škandálu o financovaní pro-interrupčných skupín v rozvojovom svete, táto organizácia zverejnila interne a aj externe množstvo kontroverzných vyhlásení.

Táto skupina interne počas jesene 2011 posielala e-maily svojim podporovateľom, vyzývajúc ich „zmocniť sa Lifesite“ a tiež pripraviť 10-stranový list, ktorý bude krivo obviňovať LifeSiteNews (LSN) a Campaign Life Coalition (CLC), najväčšiu kanadskú národnú pro-life organizáciu, v spolupráci so „skupinami a jednotlivcami“ používajúcimi násilie. D&P sa na stránkach týždenníka The Catholic Register po tom, čo jej hrozila súdna žaloba, CLC verejne ospravedlnila.

Avšak D&P vyvolala dokonca externe kontroverziu vďaka kalendárom pre Share Lent povzbudzujúcich katolíkov, aby sa zúčastnili na radikálnom feministickom Medzinárodnom dni žien a podporili kontroverzné pro-interrupčné enviromentalistické skupiny. Okrem tohto, predstavitelia D&P sa vo farnostiach predstavili s politickými ideami protichodnými s konzervatívnou vládou premiéra Harpera.