Stavbári našli telá dvoch mŕtvych detí v pohároch s konzervačným roztokom v suteréne budovy

1,473
Kultúra smrti

Hannibal, Missouri, USA, 3. februára 2012 (LifeSiteNews.com) – Kriminálnici hovoria, že najťažšia časť na vražde je to, čo urobiť s telom. Toto bola očividne pravda pre lekára, vykonávajúceho interrupcie vo svojom dome pred viac ako 60 rokmi v malom mestečku Hannibal v Missouri.

Nedávno najatí stavitelia na renováciu starej domácnosti objavili v suteréne pozostatky dvoch drobučkých detí plávajúcich v konzervačnom roztoku vnútri dvoch zaprášených pohároch so skrutkovacími vekami.

„Viem, že robili lekárske procedúry a také veci,“ povedal majiteľ nehnuteľnosti William C. Neff. „Bolo mi povedané, že pomohli mnohým dámam. To je všetko, čo viem.“

Stavitelia urobili desivý objav v stredu, keď skúmali suterén. Pozostatky detí boli nájdené pod zastaraným lekárskym vyšetrovacím stolom, v keramickej nádobe, ktorá bola prikrytá handrami.

Lisa Marksová, správkyňa Hannibal History Museum, reportérom potvrdila, že storočný dom bol využívaný ako ilegálna interrupčná ambulancia vedená doktorom s priezviskom Hopkins.

Neff reportérom povedal, že si spomína, že jeho rodičia mu hovorili o omnoho väčšom počte nádob podobných týmto, ktoré sa našli dole v suteréne. Vyjadril prekvapenie, že tam doteraz zostalo viac nádob, ktoré ešte neboli objavené.

Neff už teraz vie, prečo jeho rodičia hovorili iba zriedkavo o tom, čo je dole v suteréne.

„Nechceli o tom veľmi hovoriť, no našli tam dole veci, ktoré by tam jednoducho nemali byť,“ povedal.

Miestny pohrebný ústav daroval rakvu a hrob na uctenie si pozostatkov týchto detí. Miestna polícia a aj FBI sa údajne rozhodli nevenovať sa tejto záležitosti.

Pozrite si video o pozostatkoch nájdených v suteréne na YouTube. Varovanie: video obsahuje obrázky potratených detí.