Vakcína z potratených plodových buniek môže spôsobovať autizmus

4,031
Kultúra smrti

SEATTLE, WA, 25. októbra 2011 (LifeSiteNews.com) – Po mnohé roky pro-life darcovia čelili čoraz častejšej dileme: túžbe podporiť hodnotné biomedicínske výskumy na nájdenie lieku pre choroby ako rakovina alebo srdcové choroby bez porušenia svojho morálneho alebo pro-life presvedčenia.

„Nanešťastie väčšina ľudí by bola šokovaná, keby poznali mieru, do akej je čerstvo potratené plodové tkanivo a potratené plodové bunky použité v biomedicínskom výskume,“ hovorí Debi Vinnedge, výskumná riaditeľka skupiny na kontrolu priemyslu Children of God for Life (Deti Boha pre život). „V skutočnosti je to také protirečivé, že je vlastne len niekoľko inštitúcií, ak vôbec nejaké sú, pri ktorých môžu byť ľudia s pro-life presvedčením s dobrým vedomím darcom.“

Doteraz tomu tak bolo. Sound Choice Pharmaceutical Institute (SCPI) zo Seattle, Washington o sebe hovorí, že je jediným neziskovým biomedicínskym výskumným inštitútom, ktorý odmieta použiť akékoľvek morálne pochybné metódy v akejkoľvek fáze výskumného procesu.

Organizácia bola založená svetoznámou vedkyňou zaoberajúcou sa výskumom dospelých kmeňových buniek Dr. Theresou Deisherovou. Jej misioiu je „poskytnutie vedeckého výskumu, vzdelania a zdrojov na povzbudenie bezpečnej, morálnej a pro-life medicíny a terapie.“ Organizácia tiež skúma zdravotné následky potratených ľudských DNA a bunkových kontaminantov  v medicíne.

A to vrátane aktuálneho problému detských vakcín. Podľa ich webovej stránky www.soundchoice.org 90 percent detí očkovaných v posledných 10 rokoch bolo pravdepodobne očkovaných potratenými plodovými DNA zložkami. Podľa Dr. Deishera existujú indície o tom, že plodové DNA zložky môžu viesť k vážnym zdravotným následkom a mohli by prispievať k nárastu detskej leukémie, autizmu a iných autoimúnnych porúch.

„Sound Choice Pharmaceutical Institute vykonal výskum, aby to dokázal,“  potvrdil Dr. Deisher. „Merali sme úroveň plodovej DNA vo vakcínach a teraz skúmame následky. Správa potravín a liečiv (FDA) dokonca priznala nebezpečenstvo v prípade, že sú v našich vakcínach prítomné plodové zložky DNA. Ešte sa len uvidí, aké je to skutočne nebezpečné, ale je neprimerané nerobiť výskum, aby sme to zistili.“ 

„Potrebné vybavenie a výskumný materiál je veľmi nákladný,“ hovorí Vinnedge. „Zďaleka však nie je taký nákladný ako by to bolo pre spoločnosť a rodiny postihnuté autizmom, v prípade, ak by nemohli pokračovať vo svojom výskume pre nedostatok financií.“

Judie Brown, prezidentka Americkej ligy pre život (American Life League), skupiny, ktorá odhaľuje morálne pochybné výskumy vykonané niektorými z najväčších národných lekárskych výskumných charít, súhlasí. „Pravidelne dostávame podnety od pro-life darcov o tej či tej lekárskej výskumnej organizácii, vrátane niektorých z najväčších a najpopulárnejších charít v krajine. Darcovia sú rozčarovaní, ak zistia, že potratené plodové alebo embryonálne bunkové tkanivá sú použité ich obľúbenou charitou pre lekársky výskum. To sa ale zmenilo vďaka SCPI.“

Brown to zhŕňa týmto spôsobom: „Ak podporíte SCPI, podporujete charitu hodnú vášho daru. Robia fascinujúcu prácu.“

Nedávno SCPI predstavila novú líniu propagácie tovaru svojimi odznakmi „vyrobené prolife“, certifikačnú stratégiu, ktorá je ponúkaná spoločnostiam, ktorých produkty nie sú vyvíjané, objavované a kontaminované potrateným plodovými a embryonálnymi materiálmi. Zákazníci budú mať pokoj v duši, keď na kozmetike a liekoch, ktoré kupujú, uvidia túto aprobačnú značku.

Všetky zisky z predaja tovaru pôjdu na podporu ich morálnych výskumných programov. Pre viac informácií navštívte ich stránky www.soundchoice.org, kde môžete tiež online  prispieť alebo si objednať certifikovaný tovar Vyrobený prolife alebo nové DVD Dr. Deisher o potratených plodových vakcínach.