Potrat, zabijak číslo jeden

4,209
Kultúra života

ATLANTA, 19. júla, 2011 (LifeSiteNews.com) – Národná prolife koalícia černochov zverejnila v spoločenských  video kampaň, aby poukázala na zabijaka Afroameričanov číslo jeden: ,,Plánované rodičovstvo a mestské interrupčné kliniky."

Druhá časť trojdielneho videa, „Zabijak číslo jeden”, bola publikovaná dnes. Prezrádza, že interrupcie v černošskej komunite prevyšujú všetky iné príčiny smrti.


http://www.youtube.com/watch?v=FkfdGg76JH0&feature=player_detailpage

New York City, domov Plánovaného rodičovstva, vykonáva potraty skoro v 60% všetkých černošských tehotenstiev, čo je znepokojúco vysoký počet v pomere k belochom a Hispáncom. Avšak interrupční aktivisti často odsudzujú snahu poukázať na epidémiu interrupcií černošskej komunity ako ,,rasistickú.”

„Prointerrupčné skupiny oplakávajú rasizmus a mužský sexizmus, pretože vedia, že nemôžu hovoriť o faktoch,” povedal Ryan Bomberger z Nadácie Radiancia, organizácie, ktorá vytvorila sériu videí. ,,Snažili sa odstrániť naše TooManyAborted.com (PrílišVeľaPotratených) bilbordy a potláčať slobodu prejavu namiesto toho, aby zastavili viac ako 363 000 nevinných životov, zbytočne ukončených v černošskej komunite.”

Najnovšie prointerrupční aktivisti klamlivo rozkríkli, že odstránenie bilbordov kampane v Chicagu je výsledkdom ich aktivity. Pútače však boli v skutočnosti odstránené jednoducho, po ukončením 60-dňovej zmluvy.

Niekoľko Afroamerických prolife vodcov sa však postavilo na stranu kampane: „Keď sa naši černošskí vodcovia poctivo pozrú na tieto čísla, budú pobúrení a urobia niečo, aby zastavili zábíjanie našich krásnych černošských detí?" spýtal sa reverend Arnold M Culbreath z Ochrany černošského života. „Čísla neklamú. Interrupcie si vyberajú desivú daň od našich žien, našich mužov, našich rodín a našej budúcnosti.

,,Zrada mnohých týchto samozvaných vodcov nás hlboko zasiahla,“ povedala Catherine Davis z Prolife černošskej koalície. „Mnohí prijímajú štedrosť interrupčného priemyslu, čím  podporujú deštrukciu vlastnej komunity prostredníctvom interrupcie.“

Pastor Stephen Broden z Dallasu povedal: „Efekt interrupcie v černošskej komunite je jasný, keď sa pozrieme na čísla. Samozvaní vodcovia sú spoluvinníkmi decimovania našich detí a prežitia našich ľudí.“

Plánované rodičovstvo s ročným rozpočtom 1 miliarda amerických dolárov a 1 miliardou v aktívach je pri plánovaní rodičovstva historicky zamerané na Afroameričanov, ukryté za snahu o kontrolu populácie. Podľa správy z posledného roka najväčšia národná interrupčná sieť zabila 332 278 (černochov nepomerne k ostatným) nenarodených detí, iba 7 021 ženám poskytla predpôrodnú starostlivosť a 977 adopcií.

 „Túto kampaň by mali oslobodiť od vodcov a všetkých zaujatých. Koniec koncov, pravda nás oslobodí. Ak nás naši vodcovia nezapredali, toto je ich možnosť postaviť sa na stranu života,” povedal Dr. Alveda King, z www.africanamericanoutreach.org. (Afroameričania mimo dosahu).