Gay novinár: priznajme, že chceme ovplyvňovať deti

4,206
Kultúra smrti

Vzhľadom k tomu, že sa v New Yorku znova rozpútala búrlivá debata o manželstve rovnakých pohlaví, istý spisovateľ uznávaného homosexuálneho informačného zdroja sa pýta, prečo jeho lobby odmieta pripustiť, že homosexuálna propaganda zahŕňa vštepovanie školákom prijímať homosexualitu.

Daniel Villarreal (prispievateľ do gay časopisu Queerty) kritizoval (POZOR web obsahuje nevhodné obrázky) precitlivelé reakcie homosexuálneho hnutia proti obvineniu zo zasahovania vo verejných školách. Villarreal poukázal na nedávne odštartovanie Národnej organizácie pre manželstvo (NOM) v New Yorku, ktorá poukazuje na to, ako sa homosexuálne indoktrinácie zavádzali v školách štátoch Massachusetts a Kalifornia.

Hoci homosexuálni aktivisti obvykle popierajú, že chcú vplývať na deti, Villarreal priznáva, že "to je lož. Chceme, aby pedagógovia učili budúce generácie detí prijať iné formy sexuality. V skutočnosti, naša budúcnosť závisí práve na tom," uzavrel Villerreal.

Villarreal poukázal na taktiku homosexuálnej skupiny aktivistov FCKH8 (nenáviď nenávisť pozn.prekl.), ktorá nedávno bojovala v Tennessee za presadenie zákona zakazujúceho triedne diskusie o homosexualite na základnych školách. Niektoré dievčatká náborovali, aby účinkovali v ich kontroverzných on-line reklamných kampaniach a rozdávali školákom gay materiály. "Nábor detí pre našu prácu? To si píšte, že to robíme," priznal tento americký gay novinár.

"Prečo by sme sa snažili pretlačiť anti-šikanovcie programy alebo spoločenské vedy v triedach, ktoré učia deti o historických príspevkoch slávnych teplošov, ak by sme nechceli zámerne vzdelávať deti, aby prijali homosexualitu ako normálnu? Ja a mnoho ďalších ľudí chceme naočkovať, náborovať, učiť a predstavovať deťom homosexualitu a nie je na tom nič zlého," dodal.

V New Yorku je citeľný akýsi obnovený tlak na manželstvo rovnakých pohlaví. Priaznivci dúfajú, že sa dočkajú prijatia novej definície manželstva pred koncom legislatívnej júnovej schôdze.

Podobná iniciatíva síce prepadla v roku 2009, ale stratégovia práv homosexuálov dúfajú, že isté posuny v zákonodarnom zbore, vrátane dvoch senátorských kresiel viac v prospech homosexuálnych manželstiev, bude mať za následok odlišný výsledok. Podporovatelia tiež pripomínajú rast podpory (58%) pre homosexuálne manželstvá v anketách medzi newyorčanmi.

Primátor New Yorku Michael Bloomberg loboval u zákonodarcov v Albany, aby zmenili tradičnú definíciu manželstva v štáte.