Prečo nemáme viac poslancov za rodinu?

1,553
Kultúra života

Milí priatelia,

chcete vedieť, ktorí kandidáti za poslancov podporujú rodinu a reálne sľúbili, že predložia konkrétne zákony pre Vašu rodinu? Aj my! Preto sme dnes spustili projekt 

 

Hlas za Rodinu

 

kde môžu kandidáti za poslancov podpísať Deklaráciu za rodinu. Tento projekt sme podporili kampaňou, ktorú sme odštartovali na tlačovej konferencii.

Namiesto nariekania či odsudzovania politikov sme sa rozhodli ísť pozitívnou cestou. My chceme dať hlas rodine! Chceme, aby naši poslanci v budúcom parlamente boli naším hlasom pre rodinu. Ukážeme Vám tých kandidátov za poslancov, ktorí podpísali Deklaráciu za rodinu a tým sa zaviazali, že sa pri hlasovaní postavia na stranu rodiny, bez ohľadu na stranícke tričko.

Prvým záväzkom kandidátov je, aby hlasovali za všetky dobré a vhodné opatrenia k tomu, aby každá rodina mohla mať toľko detí, po koľkých túži.
 

Chcete, aby parlament podporoval rodinu? Podporte signatárov svojím krúžkom a umožnite im podporovať rodinu v parlamente. Každý môžeme vo voľbách zakrúžkovať 4 kandidátov z jednej politickej strany, ktorú ste sa rozhodli voliť. Zakrúžkujme kandidátov, ktorí sú na našej strane a podpísali Deklaráciu za rodinu! 

 

Sledujte ako na stránke www.hlaszarodinu.sk pribúdajú kandidáti. Ak chýbajú Vaši favoriti, oslovte ich, aby podpísali Deklaráciu za rodinu. Raz za týždeň pred voľbami Vás budeme informovať o signatároch Deklarácie za rodinu.

Tento projekt nekončí a nesmie končiť voľbami. Každý úspešný poslanec bude priebežne hodnotený, ako splnil svoje sľuby. Práve toto je nevyhnutné, aby sme vedeli objektívne zhodnotiť našich zástupcov aj o štyri roky. Deklarácia má veľmi jasné a konkrétne záväzky.

Prosíme Vás, podporte tento projekt aj finančne. Ak môžete, pridajte sa k pravidelnej mesačnej podpore Aliancie za rodinu či už 5, 10, 15 €, veľmi nám to pomôže. Sledovanie legislatívnej činnosti, do ktorej sa chceme pustiť, bude vyžadovať veľa dobrovoľníkov, ale aj odborníkov, ktorých musíme zaplatiť. Všetko sa nám však vráti v dobrej a komplexnej prorodinnej politike.

 

S úctou,

Anton Chromík 
Predseda Aliancie za rodinu