Anton Chromík: Ministerstvo nás chce zlikvodovať

1,216
Kultúra smrti

Milí priatelia,

Aliancia za rodinu dostala od Ministerstva vnútra SR  pokutu 3000 eur vraj za vykonávanie volebnej kampane kandidátov  pred parlamentnými voľbami. AZR sa mala tohto priestupku dopustiť webstránkou Hlas za rodinu. Cieľom stránky však bola propagácia hodnôt rodiny a manželstva a informovanie verejnosti o názoroch kandidátov za poslancov na opatrenia v prospech rodiny a manželstva obsiahnuté v Deklarácii za rodinu. Už to, že sme pripustili každého a zapojilo sa 11 strán svedčí, že nešlo o volebnú kampaň. Odvolali sme sa, ale na čele odvolacieho orgánu stojí človek, ktorý vystupoval proti nám pri referende.  Tak uvidíme.

Nevzdáme sa Hlasu za rodinu a budeme ho rozvíjať. Hlas za rodinu bude hodnotiť a informovať o hlasovaniach pri opatreniach obsiahnutých v Deklarácii za rodinu. Na tento projekt musíme získať zdroje. Predstavu o slovách  politikov máme a budeme poznať aj jasné systematické fakty o ich skutkoch. Rodiny už potrebujú vidieť výsledky.

Vraj nám chýbala registrácia, keď sme robili volebnú kampaň.

Prečo Ministerstvu vnútra SR nechýba registrácia Facebooku, ktorý evidentne uverejňoval volebné materiály? Prečo Ministerstvu vnútra nechýba registrácia toho, kto evidentne ovplyvňoval voličov priamym zverejňovaním, toho koho budú voliť, ale chýba im pri Aliancii za rodinu? Žiaden z projektov ako je Štrngám za zmenu, Via iuris, nemal registráciu. Brali sme peniaze? Nebrali! Berú sa obvykle peniaze za podpis Deklarácie za rodinu? Neberú! Odporúčam každému, kto by chcel zverejňovať prorodinné názory, aby si okrem občianskeho preukazu vybavil registráciu na Ministerstve vnútra, lebo v čase volieb zrejme končia jeho občianske práva.

Dúfam, že ministerstvo vnútra nebude brať ako volebnú kampaň, ak  pred ďalšími voľbami verejne vyzvem celé Slovensko, aby sa registrovalo.  Myslím pre účely volieb, samozrejme.

S pozdravom

Anton Chromík

predseda 

Aliancia za rodinu

PS: Berieme to s nadhľadom a dôverou, hoci to  nie je to ľahké, ide útok voči Aliancii za rodinu, ktorý nás má zruinovať.

 

Aliancia za rodinu | Gorkého 15, 811 01 Bratislava, bankové spojenie SLSP a.s., č. ú. IBAN: SK7509000000005052725743