Trudeau2-810x500.jpg

Trudeau sa obul do premiéra, ktorý bránil rodičovské práva pred tajnou "zmenou pohlavia

0
Kultúra smrti
  • Kanaďania sú unavení z Trudeauovho pokrytectva a chýb.
  • Trudeau obhajuje potraty a hnutie LGBT, obviňuje oponentov.
  • Trudeau kritizuje premiéra Higgsa za politiku ohľadom detí.
  • Trudeau využíva témy ako "trans deti" a potraty pre politické body.

Po desiatich rokoch zlého vládnutia liberálov už Kanaďania bohužiaľ poznajú jedinečnú kombináciu nesúdržnosti a pýchy premiéra Justina Trudeaua. Každá jeho chyba je pre Kanaďanov príležitosťou poučiť sa; keď ošahával reportérku, Kanaďania sa mohli poučiť o mizogýnii; keď použil čiernu tvár viac ráz, ako si pamätá, všetci sme sa mohli spoločne zamyslieť nad naším kolektívnym rasizmom. Priepasť medzi Trudeauovým verejným progresivizmom a jeho súkromným správaním nikdy ani v najmenšom nenarušila jeho odhodlanie sebavedome hecovať Kanaďanov. Tento muž premenil pokrytectvo na formu umenia. 

Kanaďanov to už unavuje a každý prieskum verejnej mienky naznačuje, že väčšina z nich netrpezlivo čaká na príležitosť povedať mu au revoir nadobro. To, samozrejme, znamená, že Trudeau prešiel na svoju obľúbenú stratégiu: obhajuje potraty a hnutie LGBT a zároveň obviňuje svojich oponentov z nedostatočného nadšenia pre fetišizmus a “zmenu pohlavia” u detí. Dňa 15. mája pricestoval do Nového Brunswicku, aby odsúdil premiéra Blaina Higgsa za politiku 713, ktorá vyžaduje, aby školy získali súhlas rodičov pred “sociálnou premenou” detí, ktoré majú menej ako 16 rokov.  

Ve väčšine kanadských štátnych škôl je stále praxou “sociálna premena” - teda označovanie dievčat identifikujúcich transsexuálov za chlapcov a chlapcov identifikujúcich transsexuálov za dievčatá - bez toho, aby o tom informovali ich rodičov. Britská ’Národná zdravotná služba’nedávno vydala Cassovu správu, ktorá odsudzuje “sociálnu transformáciu” “pretože môže mať významné účinky na dieťa alebo mladého človeka, pokiaľ ide o jeho psychologické fungovanie a dlhodobé výsledky.” Žiadna z týchto skutočností však liberálov ani trochu nepozastavila - pravdepodobne sa domnievajú, že NHS bola infiltrovaná krajne pravicovými americkými MAGA body-snatchermi. 

Vyjadrením, ktoré bolo zmätočnejšie ako zvyčajne, si Trudeau zobral na mušku Blaina Higgsa. “Verím rodičom,” povedal zabudnutý. “Verím školám. A nemyslím si, že by sme sa mali snažiť získavať politické body na deťoch, ktoré sú neuveriteľne zraniteľné, na ktoré by sa mali zameriavať politické strany, ktoré sa chcú dostať do parlamentu alebo byť znovu zvolené.” Samozrejme, že ’nedôveruje”rodičom” – trvá na tom, že je “cielené” na deti, aby povedali rodičom, čo školy robia s ich deťmi. Mimochodom, Higgs vôbec nie je’zameraný na deti. Riadi sa najlepšími výskumami v tejto oblasti a rešpektuje, že rodičom záleží na ich deťoch najviac. 

Čítajte: ‘Takmer ma to zabilo’: Je to samozrejme Trudeau, kto vyťahuje “trans deti” vždy, keď má príležitosť, pretože potrebuje LGBT hnutie, aby bol zvolený. Hnutie LGBT je azda jediná vec, ktorej bol kedy verný, a podobne ako v prípade potratov sa zdá, že je pre ňu skutočne zapálený. Trudeau totiž v Novom Brunšviku vyhlásil, že mu záleží na tom, aby “sme’ešte viac nezranili naše najzraniteľnejšie deti.” To’samozrejme nie je slovo, ale aby sme boli spravodliví, ani zvyšok výroku nedáva zmysel. 

Keď už hovoríme o “našich najzraniteľnejších deťoch,” Trudeau využil príležitosť aj na to, aby vynadal premiérovi Higgsovi za to, že sa nedostatočne zasadzuje za potraty. Tvrdí, že Higgsova vláda “nerešpektuje práva žien’na voľbu.” Prečo? Pretože v januári bolo zatvorené nezávislé potratové centrum vo Frederiction – Clinic 554 –, pretože New Brunswick odmietol platiť za potraty v tomto zariadení prostredníctvom Medicare (hoci potraty sa platia v dvoch nemocniciach v Monctone a v nemocnici Chaleur v Bathurste). Pozorní pozorovatelia si všimnú, že “voľba” nemá s týmto stavom nič spoločné.  

Čítajte: Mladí ľudia odhaľujú škody spôsobené hnutím LGBT v ‘Deň povedomia o detrans’

Trudeau však nie je nadšeným pozorovateľom. “Zatvorenie zdravotných a reprodukčných služieb, ktoré ponúka Klinika 554, neochota angažovať sa v tom, aby si ženy mohli skutočne vybrať, čo sa stane s ich budúcnosťou a ich telom, je hanba,” bľabotal, akoby potraty neboli v Kanade legálne až do narodenia. “Takže vieme, že to’nie je tak, že by sa Roe vs. Wade nemohlo’stať v Kanade, ale’je pravdepodobnejšie, že sa to’stane v Kanade, najmä s konzervatívnymi lídrami, ktorí sa naďalej nestavajú za práva žien’” 

Tak to teda máme. Po takmer desiatich rokoch škandálov a zhoršovania životných podmienok je Trudeauovou’politickou stratégiou nasadiť “trans deti” a potratené deti ako klinové témy v nádeji, že’vystraší dostatok zbedačených progresívcov, aby ho ešte raz volili. Nemyslím si, že to’bude fungovať, ale stojí za zmienku, aké škaredé a cynické je, že sa o to’vôbec pokúša.