Untitled-19-810x500.png

Prečo si šialenstvo preferovaných zámen nezaslúži byť tolerované

12
Kultúra smrti
  • Tradičný katolík odmieta nové šialenstvá v spoločnosti.
  • Politická korektnosť a tolerancia sú neúnosné pre tradičné hodnoty.
  • Šialenstvo je dočasné a nezdrží sa navždy.
  • Prirodzené právo je základ pre spoločné hodnoty a morálku.

Urazili ste sa? Ja tiež.

A obaja s tým môžeme žiť. Nie je to’až také zlé, najmä ak sa od nás očakáva, že budeme “rôznorodí.”

Môžeš ma ušetriť podpisov, ktoré by mohli znieť “on/ona” alebo “ona/on” alebo “oni/oni.” Nevyznám sa vo všetkom žargóne a ani sa v ňom vyznať nechcem. Dokážem myslieť sám za seba.

Otvorená myseľ je dobrá, ale v určitom čase musí porota zvážiť dôkazy a uzavrieť svoju myseľ, a tak vyniesť rozsudok. A mimo rozumnej pochybnosti, “tolerancia” sa stala neúnosnou. Šialencom nemôžete pomôcť tým, že sa sami stanete šialencami. Viem, že to robíte preto, aby ste rešpektovali ľudskú dôstojnosť, ale zamysleli ste sa niekedy nad tým, že robíte pravý opak?"

Väčšina ľudí neverí, že existuje 127 rôznych chutí rodovej identity, a pozerá sa na to ako na podmieňovanie a indoktrináciu. Je’urážlivé, že od nás očakávate, že sa budeme hrať s novým šialenstvom, ktoré určite nebude trvať dlho. Je to Šialenstvo, ktoré bude od budúcich generácií čerpať krútenie hlavou a sebectvo. Budú sa pýtať: “Ako mohla byť vyspelá, sofistikovaná kultúra, zdanlivo oddaná vede, tak… nevedecká? A stať sa takými ghúľmi, mrzačiacimi deti pod rúškom falošného súcitu?" ”

Čítajte: Chirurg bagatelizuje riskantné ‘operácie potvrdzujúce pohlavie’ ako ‘dobrodružstvo pre mladých ľudí’

Nynie, možno sa rozhodnete, že sa jednoducho pohrniete dopredu a budete si robiť veci po svojom, čo je v poriadku. Ale potom to urobím aj ja. Ak budú politicky korektné odpisy pokračovať, očakávajte odpoveď. A chcem povzbudiť aj tých, ktorí nie sú Šialení, aby začali svoj odpor tým istým. Pomôže to Šialeným vrátiť sa k rozumu. Je to skutočne súcitnejšie ako pandenie k nemu.

Šialenstvo nie je šialenstvo. Šialenstvo je dočasné. Nezostanete “šialene zamilovaní” navždy. Zvyčajne sa zmení na niečo oveľa hlbšie. Môžete sa “zblázniť” na športovom podujatí, možno budete nenávidieť funkcionárov alebo oslavovať nečakané víťazstvo, ale keď vyjdete z miesta konania, vrátite sa do normálu.

Mentalita davu tiež spôsobuje šialenstvo. Emočnú podporu vám posilňuje to, čo je nezvyčajným, umelým hnevom. Keď sa dav rozptýli a ak budete mať šťastie, že uniknete zatknutiu, po návrate domov alebo do bezpečného domu sa čoskoro vrátite do normálu.

O niekoľko rokov neskôr sa môžete čudovať nad svojím absurdným sebectvom, detinskosťou a šialenstvom. Nebudete s nostalgiou prežívať to, čo ste urobili, ale radšej to odsuniete do spomienkovej diery alebo do mladíckej nerozvážnosti.

Niekoľko z vás napíše knihy, v ktorých sa prizná, že to, čo ste kedysi obhajovali, bolo šialené. Pridá sa k mnohým bývalým komunistom, fašistom, socialistom, feministkám a potratárom, ktorí sa očistili v záujme prebudenia budúcich generácií, aby si uvedomili nekonečné a nespočetné satanské triky, ktorým je ľudstvo náchylné.

Ale kým bude existovať čas, padlá povaha ľudstva’bude pretrvávať. “Z histórie sa dozvedáme, že človek sa z histórie nepoučí.”Môžu sa objaviť nové šialenstvá, o ktorých sa nám ani nesnívalo: možno domy beštiality, transhumanizmus, kanibalské reštaurácie, masové samovraždy, obrovské škály ľudských obetí, pri ktorých by sa červenali aj Aztékovia.

Ale existuje východisko. Ak sa nedokážeme zhodnúť na náboženstve, môžeme sa zhodnúť na prirodzenom práve, ktorému všetky kultúry poskytujú aspoň ústnu službu.

Ako môžeme určiť prirodzené právo? Nuž, je homosexualita prirodzená? Na to odpovedá vzhľad našej anatómie pri narodení. Ľudská obeť? Nejednotné rodinné vzťahy? Vyhladzovanie detí? Krádež? Klamstvo?

Tieto veci nemajú korene v prírode, sú… neprirodzené. Každý obdivuje tých, ktorí nikdy neklamali, neukradli ani ten najmenší cent, zostali verní manželskému partnerovi, pretrpeli výchovu ťažkých detí, opatrovali starých rodičov, ovládali svoj temperament, mali pokorné srdce, dôsledne a často sa klaňali.

Nadprirodzený svet existuje a nepatrí do oblasti vedy. Prebieha vojna a náš večný osud je cenou, ktorú treba vyhrať. Oneskorený vstup do vojny je nešťastný, ale víťazstvo už vybojoval Boh, ktorý sa stal človekom a obetoval sa za našu slobodu.

Povedal nám, že svet sa nad touto pravdou pohorší, tak nech sa páči.