Andrew-Bailey-810x500.png

Plánované rodičovstvo odhalené pre "transformáciu" detí v Missouri a nútené odovzdať dokumenty

8
Kultúra smrti
  • Súd v Missouri nariadil Planned Parenthood odovzdať dokumenty o zmenách pohlavia.
  • Generálny prokurátor štátu chce zabezpečiť bezpečnosť detí a vyšetriť organizáciu.
  • Plánované rodičovstvo je zapojené do hnutia LGBT a poskytuje hormonálnu terapiu.
  • Existujú dôkazy, že zmena pohlavia u detí môže spôsobiť vážne škody.

Súd v Missouri vo štvrtok nariadil pobočke organizácie Planned Parenthood v St. Louis, aby odovzdala dokumenty týkajúce sa podrobovania neplnoletých osôb zákrokom zmeny pohlavia.

Obvodný súd pre 22. súdny obvod štátu Missouri rozhodol, že hoci úrad generálneho prokurátora’nemá nárok na “federálne chránené dokumenty podľa zákona o zodpovednosti za prenosnosť zdravotného poistenia” (HIPAA), súhlasil, že má “široké vyšetrovacie právomoci”, a preto Planned Parenthood St. Louis muselo predložiť “všetky dokumenty, ktoré nie sú chránené zákonom HIPAA.”

Generálny prokurátor štátu Missouri Andrew Bailey vo štvrtok oznámil, že jeho úrad “príde na koreň tomu, ako táto tajná sieť kliník podrobovala deti blokátorom puberty a nezvratným operáciám, často bez súhlasu rodičov. Neexistuje dôležitejší boj, ako zabezpečiť, aby Missouri bolo najbezpečnejším štátom v krajine pre deti. Pri týchto vyšetrovaniach nezostane kameň na kameni."”

Čítajte: Planned Parenthood platilo tínedžerom za účasť na radikálnom ‘Sex Ed Summer Camp’

Tlačová správa dodala, že Bailey “je teraz 3/3” v súdnych sporoch, ktorých cieľom je prinútiť zariadenia zapojené do “premeny” maloletých, aby sa podriadili štátnym’vyšetrovaniam.

Plánované rodičovstvo je síce najznámejšie ako najväčší národný reťazec vykonávajúci potraty, ale tento prípad poukazuje na to, že je hlboko zapojené aj do hnutia LGBT. Sama seba reklamuje ako “bezpečné a príjemné miesto, kde možno dostať transrodovú/nebinárnu hormonálnu terapiu [sic],” vrátane estrogénov, antiandrogénov, testosterónu a blokátorov puberty. Jej expanzia do “odvetvia prechodu” od roku 2021 výrazne vzrástla.

V minulom roku bolo oznámené, že pracovisko Planned Parenthood v New Jersey poskytlo estrogén autistickému tínedžerovi po menej ako polhodinovej konzultácii, bez vedomia jeho rodičov” alebo súhlasu.

A významné množstvo dôkazov ukazuje, že “potvrdzovanie” zámeny pohlaví nesie so sebou vážne škody, najmä ak sa robí s citlivými deťmi, ktoré nemajú dostatočný mentálny vývoj, emocionálnu zrelosť a životné skúsenosti, aby zvážili dlhodobé dôsledky rozhodnutí, ktoré sa im vnucujú. Štúdie zistili, že viac ako 80 % detí, ktoré zažívajú rodovú dysfóriu, z nej do konca dospievania samy vyrastú, zatiaľ čo posilňovanie dysfórie sa často nevyrieši a môže dokonca zhoršovať, duševné rozpory tým, že udržiava bludy a zanedbáva skutočné základné príčiny.

Čítajte: Republikánske štáty potláčajú v Amerike’strašnú krízu mrzačenia transsexuálov

Ale takéto “služby” sú vysoko lukratívne, ako to ilustruje 2022 exposéo Vanderbilt University Medical Center’klinike pre transrodové zdravie, kde dr. Shayne Sebold Taylorová otvorene povedala, že “tieto operácie zarábajú veľa peňazí” – až 40 000 dolárov na pacienta za “rekonštrukciu hrudníka” a viac ako 20 000 dolárov za vaginoplastiku.

Bailey už dlho bojuje proti priemyslu neplnoletých “prechodov”. Minulý rok žaloval Southampton Community Healthcare, jedno z posledných štátnych’zdravotných stredísk, za to, že pokračuje v “prechode”neplnoletých v rozpore so štátnym’zákonom o ochrane mladistvých pred experimentovaním (SAFE).