shutterstock_2181957803-e1712595138889-810x500.jpg

Odtrhnutie západného vedenia od reality spôsobuje teror a smrť na celom svete

0
Kultúra smrti
  • Kongres má zastaviť financovanie vojen na Ukrajine a v Izraeli Bidenovou administratívou.
  • Provokácie Izraela a hrozba vojny sú dôsledkom teroru v politike Západu.
  • Rusi sa spojili s Čínou a Iránom po neúspešnom pokuse zničiť ich ekonomiku sankciami.
  • Izrael sa snaží vyprovokovať Irán k vojne, čo by mohlo viesť k konfliktu USA s Ruskom.

Povedzte Kongresu, aby zastavil financovanie vojen na Ukrajine a v Izraeli zo strany Bidenovej administratívy

S hroziacou porážkou na Ukrajine a bezohľadnými provokáciami Izraela, ktoré hrozia vojnou, do ktorej by sa mohlo zapojiť Rusko a USA, otázka úlohy, ktorú zohráva teror v politike “poriadku založeného na pravidlách” Západu, nebola nikdy naliehavejšia.

Rusi, ktorí sú prítomní na hraniciach Izraela”boli vtiahnutí do faktického spojenectva s Čínou aj Iránom po neúspešnom pokuse zničiť jeho ekonomiku sankciami, ktoré ho izolovali od západného systému.

Bombardovanie komplexu iránskeho veľvyslanectva v Sýrii 1. apríla, ktoré sa považuje za hrubé porušenie medzinárodného práva, bolo posledným pokusom Izraela vyprovokovať Irán k rozpútaniu regionálnej vojny.

Spoľahliví západní komentátori Douglas Macgregor, Alistair Crooke, Chas Freeman a mnohí ďalší naznačili, že cieľom tohto kroku je aj vyvolanie priamej vojenskej intervencie USA vo vojne, ktorú Izrael nemôže sám vyhrať. Varujú, že by to pravdepodobne viedlo Spojené štáty do vojny s Ruskom, ktorého vyspelé jadrové bomby, nosiče rakiet a obranné rakety ďaleko prevyšujú možnosti akéhokoľvek štátu. Nebezpečenstvo jadrovej vojny je jasné a aktuálne.

A čo je horšie, jadrová doktrína Izraela, známa ako Sampsonova opcia, uvádza, že v prípade “existenčného ohrozenia” Izraela odpáli jadrové zbrane na regionálne – a dokonca aj európske – populačné centrá a stiahne so sebou celý svet v úmyselnom pokuse spustiť jadrový Armagedon. Ide o najbližšieho spojenca Spojených štátov, režim jadrového vydierania zapojený do genocídy.

ČÍTAJTE: Blinken opäť sľubuje, že Ukrajina vstúpi do NATO, pretože globalistický príbeh sa rozpadá

Dalšiu zúfalú eskaláciu zaznamenal teroristický útok na divadlo Crocus v Moskve 22. marca. Štyria ozbrojenci, ktorých chytili živých, postrieľali a zabili viac ako 140 ľudí predtým, ako zapálili budovu. V priebehu jednej hodiny západné zdroje odmietli akúkoľvek ukrajinskú účasť a uviedli, že “ISIS-K,” islamská militantná skupina, sa vyjadrila, že je za to zodpovedná.

Hovorca Rady národnej bezpečnosti USA John Kirby sebavedomo prehlásil, že “[t]ento moment nič nenasvedčuje tomu, že by do streľby bola zapojená Ukrajina alebo Ukrajinci,” napriek tomu, že sa o útoku dozvedel v Moskve len niekoľko minút predtým, ako 22. marca poskytol svoj brífing v Bielom dome. “Chcel by som vás v tejto skorej hodine vyvrátiť z akejkoľvek súvislosti s Ukrajinou,” povedal. 

Rusi sú teraz budujú kauzu, ktorá sleduje plánovanie útoku cez Ukrajinu k Západom podporovaným proxy agentom. Tento prípad bol odmietnutý v západných médiách, napriek tomu je to prípad, ktorého hlavné tvrdenie má dlhý rodokmeň. Podľa správy zprávy z roku 2019, ktorú vydala britská agentúra’s Independent newspaper, velitelia a bojovníci ISIS sa už roky tešiazbezpečného havenina Ukrajine, a to za súčinnosti jej vlády a bezpečnostných zložiek.

Dňa 21. novembra 2019 Oliver Carroll písal z Kyjeva. Jeho článok pre Independent mal názov “Ako sa Ukrajina stala nepravdepodobným domovom pre vodcov ISIS utekajúcich pred kalifátom.” Podrobne v ňom opisuje, ako si “stovky” bojovníkov ISIS vytvorili na Ukrajine nový domov, pričom ukrajinské úrady sa o ich prítomnosť zdanlivo nezaujímali.

V jednom prípade, ako uvádza, Ukrajinci odmietli stíhať známeho teroristu ISIS a namiesto toho mu umožnili vrátiť sa do jeho domovskej krajiny Gruzínska.

V roku 2013 bol Achmad Čatajev zadržaný na Ukrajine počas tranzitu do Gruzínska. Čatajev, veliteľ ISIS, mal v telefóne “návod na použitie bomby” a “fotografie mŕtvych tiel”. Vďaka údajnému úplatku ho prepustili proti odporúčaniu moskovskej pobočky Interpolu, hovorí Carroll, v procese, na ktorý dohliadal vtedajší ukrajinský minister vnútra Jurij Lucenko.

O tri roky neskôr bude Čatajev podozrivý z koordinácie samovražedného bombového útoku na istanbulské letisko v Turecku v roku 2016.

Carroll’v článku sa zaoberá aj prípadom Cesara Tokoššviliho, známeho aj ako Al Bara Šišáni. “Šišáni” je arabská podoba “Čečenca” – etnickej a moslimskej skupiny pochádzajúcej z oblastí Gruzínska a Ruskej federácie.

Tento muž bol pravdepodobne zabitý pri leteckom útoku v Sýrii v roku 2016, pri ktorom zahynul jeho menovec a niekdajší vodca, gruzínsky kolega Omar al-Shishani. V skutočnosti utekalna Ukrajinu a žil tam dva rokys napriek tomu, že bol zodpovedný za “verejné stínanie hláv” a “riadenie teroristických operácií v zahraničí.

“Podľa SBU [ukrajinská rozviedka], síce nespoľahlivá ukrajinská bezpečnostná agentúra, Al Bara Šišáni dokonca naďalej koordinovala teroristické operácie ISIS z Kyjeva,” napísal Carroll.

V nedávnom rozhovore so sudcom Antony Napolitanom, americkým prezidentom na dôchodku, sa vyjadril, že v súčasnosti je na čele ISIS. armádny plukovník Douglas Macgregor dostal otázku, či “za teroristickým útokom v Moskve mohla stáť MI6, CIA, Mosad”.

“Áno, mali sme v tom prsty,” povedal Macgregor a dodal, že hoci neexistujú “konkrétne dôkazy” na podporu tohto tvrdenia, je “nepravdepodobné, že by to SBU urobila bez U.USA/Veľkej Británie o tom nevedeli.”

Macgregorovo’obvinenie o tolerovaní a dokonca využívaní agentov ISIS na Ukrajine nie je ani zďaleka nepodložené a presahuje rámec niekoľkých zdokumentovaných prípadov.

Ve svojom Independent diele, Carrol cituje Vieru Mironovú, hosťujúcu pracovníčku Harvardu a špecialistku na štúdium džihádistických hnutí:

Mironová odhaduje, že ‘stovky’ bývalých bojovníkov ISIS sa utiahli na Ukrajinu.

Nie je to len otázka kvantity – ale aj kvality. Kvalita tu predstavuje nebezpečenstvo. ‘Ale nie počty by mali byť prvoradým problémom,’ povedala. Zhluk teroristov na Ukrajine bol svojou povahou ‘samovýberom’ elity.

Mironovová pokračovala,

Nie je to’náhodný výber. Pomalší chlapci sa zastavia hneď, ako sa dostanú do Turecka. Veď dostať sa na Ukrajinu je operácia pozostávajúca z viacerých krokov. Tí, ktorí sa tam dostanú, sú nebezpeční.

Carroll tiež cituje ukrajinskú investigatívnu novinárku Katerinu Sergatskovú, ktorá sa venovala príbehu Al Bara Šišani’ktorého ukrajinské orgány nevysvetliliprepustenie.

“Sergatsková, ktorá sa v uplynulom roku takmer sama venovala tejto téme v ukrajinskej tlači, tvrdí, že úrady sa k tejto záležitosti stavajú podivne uvoľnene.”

Povedala, že ju ukrajinské úrady obviňovali z vymýšľania si príbehu: “Vždy, keď som písala o tejto téme, vládni predstavitelia ma obviňovali z vymýšľania si problému.”

Ale zdalo sa, že sa jej ospravedlnili v súvislosti so zadržaním čečenského veliteľa ISIS”v “úkryte” hlavného mesta Ukrajiny.

Ale zatknutie jedného z najvyšších veliteľov Islamského štátu’tu v Kyjeve, priamo pod naším nosom, by určite naznačovalo, že mnohí z najnebezpečnejších mužov sveta’považujú Ukrajinu za bezpečný úkryt. Korupcia vo všetkých štátnych orgánoch – polícia, súdy, prokuratúra – otvára dvere zneužitiu.

Carroll poznamenáva, že ukrajinská tajná služba reagovala na jeho správu podobným odmietnutím.

“Keď ju kontaktoval The Independent, SBU odmietla tvrdenia, že Ukrajina je akýmkoľvek spôsobom pohostinná pre medzinárodný terorizmus.”

Čítajte: Intelligence experts warn Europe is leading the US ‘to the cusp of nuclear annihilation’

Rusko’tvrdí, že existuje ukrajinské spojenie s teroristickými útokmi v jeho divadle Crocus v Moskve nie je bez “dôkazov,” ako tvrdia mnohé západné mediálne zdroje.

Väčšina z nich sa v súčasnosti pri svojich “spravodajských” správach o situácii na Ukrajine spolieha na SBU, čo vysvetľuje odtrhnutosť od reality, ktorú vidno v západných reportážach. V tomto obraze Putin už dva roky zomiera a Rusko prehráva vojnu. Ukrajinské “víťazstvo” je nevyhnutné. Prečo je to tak?

Pretože pre naše “globalistické elity”, ako ich štylizuje plukovník Macgregor, je ruské víťazstvo rovnako nepredstaviteľné ako samozrejmé. Porážka na Ukrajine pre politickú triedu, ktorá vsadila všetko na víťazstvo, znamená, že skončila.

“Sú to kroky umierajúceho režimu” povedal Macgregor Napolitanovi v rozhovore z 3. apríla.

Macgregor tvrdí, že nedávna taktika USA, Veľkej Británie a USA je pre nich veľmi dôležitá, a EÚ podporovaného ukrajinského režimu vrátane úder na ruskú ropnú rafinériu, prezrádzajú rastúce zúfalstvo nad stratenou vecou.

“Myslím si, že globalistické elity, ktoré riadia Európu, nie sú ochotné priznať si pravdu,” hovorí.

“Majú toho”dosť.”

Vládcovia Británie a EÚ podľa neho “odmietnutím lacnej ruskej energie spáchali samovraždu” a v nadchádzajúcich voľbách im hrozí politická likvidácia.

“Budú zotrvávať v tejto fantázii [o ruskej porážke], pretože nemajú kam inam ísť.”

Macgregorovo“hodnotenie zúfalej situácie amerických a západných elít je umocnené zverstvami v Izraeli ”ako aj narastajúcimi problémami doma. Podľa neho je to taká vážna kríza, že “predznamenáva koniec NATO a EÚ.”

Čítajte: Trump: V súvislosti s tzv. “vojnou” v Gaze poznamenáva, že vo vojne “zvyčajne nevyhladzujeme”celé obyvateľstvo na mieste”ako to robí Izrael.

Aj keď ste k tejto skutočnosti ľahostajní, Macgregor hovorí, že Netanjahuova’stratégia “eliminácie Hamasu” nemá zmysel.

“Nemôžete’zabiť myšlienku,” vracia sa k tomu, než povie, že táto stratégia bola kontraproduktívna. “Čo táto kampaň spôsobila, je vyzdvihnutie Hamasu.”

Podobne ako projekt zničenia Ruska na bojisku a jeho zrútenia sankciami výrazne posilnil jeho vojenskú silu a zabezpečil jeho ekonomickú prosperitu vylúčením zo západného systému, stratégia Izraelčanov posilnila ich nepriateľov a možno fatálne podkopala ich vlastnú bezpečnosť.

Nynie, hovorí Macgregor, “Jediným riešením je konečné riešenie.” Hovoriac o izraelských krokoch zameraných na zničenie Gazy a vyhladovanie jej viac ako dvojmiliónovej populácie, povedal: “Nenávisť prevzala moc.”

Niektoré izraelské útočné operácie, či už vedené proti civilistom, alebo Iráncom, nemajú žiadne hranice. Od 1. apríla, keď Izrael bombardoval komplex iránskeho veľvyslanectva v Sýrii, údajne prebiehajú šialené opatrenia, aby sa zabránilo rozsiahlej vojenskej odvete Izraela.

Ako zdôraznil bývalý britský diplomat Alastair Crooke, “dokonca aj nacistické Nemecko rešpektovalo veľvyslanectvá.” V inom rozhovore s Napolitanom zdôraznil potrebu “deradikalizácie” Izraelčanov a povedal, že to boli “západné [spravodajské] služby”, ktoré v prvom rade “vytvorili ISIS”.

Bombardovať veľvyslanectvo znamená zaútočiť na suverénne územie iného štátu. Ide o teroristický čin, za ktorý Izrael zatiaľ nečelil žiadnym dôsledkom. Vzhľadom na to, že USA naďalej vyzbrojujú Izrael, je pozoruhodné, že izraelská armáda sa už takmer úplne stiahla z Gazy.

Môže to byť spôsobené fámami o iránskej požiadavke adresovanej USA na okamžité prímerie a zrušenie plánovaného pozemného útoku Izraela na Rafah. V egyptskom hlavnom meste Káhira prebiehajú rozhovory s cieľom dohodnúť sa na zastavení izraelských útokov.

Ale Izraelčania trvajú na tom, že sa jednoducho sťahujú, aby mohli podniknúť ďalší útok na Palestínčanov. Sionistický extrémista a izraelský minister národnej bezpečnosti Itamar Ben-Gvir prisahal, že “ak Netanjahu ukončí vojnu bez operácie v Rafahu, stratí svoj mandát.” Z toho vyplýva, že buď sa zabíjanie zastaví, alebo odíde vedenie.

Režim, zdôrazňuje Macgregor, sa stal “vyvrheľom” ako Izrael. Varuje, že “nikto už nechce slúžiť v našej armáde”, a vážne spomína pravdepodobnosť, že sa USA uchýlia k náboru nelegálnych migrantov, aby rozšírili rady armády, ktorej vojny ničia USA a Západ.

Široký obraz je alarmujúci. Ako hovorí Macgregor, vládne nám elita izolovaná od reality, ktorej jediným záujmom je slúžiť vlastnej šialenej agende bez ohľadu na cenu ľudských životov.

“Globalisti odsudzujú izolacionizmus – ale oni sú príčinou našej izolácie,” hovorí.

Svet sa zjednotil v hrôze nad tým, kam až táto elita zájde, aby sa zachovala. Macgregorovo’varovanie pred nebezpečenstvom doma je domácim rozmerom kampane smrti, degradácie a rabovania, ktorá z nášho súčasného vedenia robí nepriateľa ľudstva a života, kdekoľvek sa nachádza.

Pre Macgregora je to prípad my alebo oni.

Povedzte Kongresu, aby zastavil Bidenovu administratívu od financovania vojen na Ukrajine a v Izraeli