mike_del_grande_borowski-810x500.jpg

Člen katolíckej školskej rady sa usiluje o vyvesenie vlajky za život na všetkých školách v Toronte

8
Kultúra života
  • Mike Del Grande obhajuje katolícke učenie v TCDSB.
  • Navrhuje vyvesiť pro-life vlajku v katolíckych školách.
  • Finančná podpora na jeho právnu obhajobu klesá.
  • Potrebujeme väčšie finančné príspevky na zachovanie jeho právnej obhajoby.

Právnik Mike Del Grande to opäť dokázal!

O jeho odvahe a hrdinstve pri obrane katolíckeho učenia v Torontskej katolíckej okresnej školskej rade (TCDSB) v súvislosti s presadzovaním rodovej ideológie som vám už viackrát písal. V skutočnosti za toto hrdinstvo stále platí obhajobou v dvoch rôznych súdnych prípadoch!

Tentoraz sa Mike postavil za životy nenarodených detí, ktoré naši federálni politici odmietajú chrániť pred zlom potratov!

Práve predstavil návrh, o ktorom sa bude diskutovať a hlasovať na verejnom zasadnutí správnej rady 23. apríla a ktorý, ak bude schválený, bude vyžadovať, aby každá škola TCDSB plus kancelária správnej rady vyvesili medzinárodnú pro-life vlajku, každoročne počas celého mája, počnúc týmto rokom!

Z návrhu splnomocnenca Del Grande’

Takže, BUĎME SCHVÁLENÍ:

Ako verejné vyjadrenie vernosti tejto správnej rady’pro-life učeniu Cirkvi a katolíckemu vzdelávaniu, všetky školy TCDSB, Katolícke vzdelávacie centrum a Úrad správnej rady budú každoročne vyvesovať Medzinárodnú vlajku za život, a to počas celého mesiaca máj, počnúc 1. májom 2024.

Ak to prejde, táto mesačná kampaň bude slúžiť ako silný symbol solidarity s Národným pochodom za život, ktorý sa uskutoční 9. mája v Ottawe, a pomôže oživiť kultúru života u všetkých študentov a zamestnancov.

Ale to’nie je všetko….

V prospech študentov a zamestnancov, ktorí sa nemôžu osobne zúčastniť Národného pochodu za život, by Del Grande’návrh vyžadoval, aby každá škola TCDSB strávila deň pochodu štúdiom špeciálneho pro-life učebného programu! Tu’je výňatok z návrhu:

Takto sa rozhodlo, že:

Ako alternatívu pre tých zamestnancov, študentov, učiteľov a priaznivcov TCDSB, ktorí sa z akéhokoľvek dôvodu nemôžu osobne zúčastniť na Národnom pochode za život, správna rada nariaďuje, aby sa po dobu konania pochodu počas bežného školského dňa celý vyučovací program venoval výlučne explicitnému vyučovaniu častí Katechizmu uvedených v tomto návrhu, knihy s názvom, Evanjelium života, ktorej autorom je pápež Ján Pavol II. a zodpovedajúcich častí Svätého písma, ktoré je zdrojom a základom Cirkvi’učenia.

Tento vývoj v TCDSB ma napĺňa takou radosťou.

Predstavte si, aká kultúrna zmena môže nastať, ak 90-tisíc študentov plus všetci zamestnanci TCDSB začnú takto radikálne podporovať pro-life vec!

Vyzývam vás, aby ste sa modlili za úspech návrhu splnomocnenca Del Grande’. Modlite sa, aby sme v máji tohto roku videli na vrchole 197 torontských katolíckych škôl viariť pro-life vlajku!

Ale teraz sa musím venovať záležitosti, ktorá’nie je taká radostná.

V skutočnosti je’dosť pochmúrna.

Aby som bol úprimný, ja a ďalší zamestnanci CLC sme kvôli tomu strácali spánok….

Mike’s legal defence fund in big trouble

Takmer štyri roky sa CLC crowdfunding väčšinu nákladov na Mikovu právnu obhajobu, a to tak na jeho žalobu proti TCDSB na ontarijskom súde, ako aj na tribunáli Ontarijskej učiteľskej akadémie, kde sa ho snažia’zbaviť učiteľskej licencie.

Práve vďaka tejto finančnej podpore, ktorej cieľom je očistiť jeho meno a dosiahnuť, aby sudca zrušil nespravodlivé a ponižujúce sankcie, ktoré proti nemu uvalili jeho ľavicoví kolegovia z Trustee, sa Mike dokázal udržať. Keby priaznivci CLC’neboli finančne podporili Mikovu právnu obhajobu, pravdepodobne by’odstúpil už v roku 2019, keď ho správna rada nespravodlivo uznala vinným z“pochybenia.”

Jednou zo sankcií, ktorá mu bola uložená –a ktorá mu stále visí nad hlavou ako Damoklov meč, kým sa nevyrieši právny proces – je požiadavka ospravedlniť sa LGBT komunite za jeho myšlienkový zločin spočívajúci v nesúhlase s doplnením “rodovej identity” a “rodového prejavu” do kódexu správania TCDSB’.

Ako by sa mohol Mike ospravedlniť za obhajobu biblického učenia a katolíckej doktríny?" Nemohol. Určite by bol nútený radšej odísť, než by porušil svoje svedomie vynúteným a neúprimným ospravedlnením.

Ďalšou sankciou bolo podrobiť sa LGBT prevýchovnému táboru, kde by sa z neho snažili vydupať katolicizmus. Viete si predstaviť, že by Mike, zbožný katolík, pri tom zotrval? Veľmi o tom pochybujem.

Právna obrana CLC’je to, čo Mikea udržalo v správnej rade TCDSB. Práve vďaka nej sa mohol uskutočniť nadchádzajúci medzinárodný návrh na vlajku za život. v tomto roku aj v priebehu roka 2023 však príspevky CLC’prudko klesli a zároveň sa Mikeovi’naďalej hromadili účty za právne služby. Táto nebezpečná kombinácia nás dostala do situácie, keď nie sme schopní pokračovať vo financovaní Mikeovej’právnej obhajoby.

Takmer sme dospeli do bodu, keď si musíme vybrať medzi platením miezd zamestnancov…. alebo Mikeových’právnikov.

Ak sa niečo dramaticky nezmení, budeme musieť od jeho prípadu upustiť.

A to pravdepodobne znamená, že Mike bude musieť upustiť od svojich právnych krokov. Potom sa bude musieť podriadiť tým nemožným sankciám, ktoré som spomínal, a pravdepodobne radšej odstúpi, ako by mal porušiť svoje svedomie.

Ak si ceníte prácu, ktorú Mike Del Grande vykonáva na obranu nenarodených detí, rodinných hodnôt a kresťanskej viery v našich školách, príďte mu na pomoc.Darujte čo najštedrejšie na jeho fond právnej obhajoby kliknutím sem.

Väčšina našich podporovateľov, ktorí’prispeli na fond obhajoby, prispela sumami 25 a 50 dolárov. Každý dolár je cenný a veľmi si ho vážime, to mi verte. avšak rovnaká miera darov vo výške 25 a 50 dolárov jednoducho’nevyrieši náš finančný problém. Musíme osloviť priaznivcov, ktorí si môžu dovoliť prispieť na Mike’ovu vec väčšími sumami.

Príklad darmi vo výške 1 000 alebo dokonca 5 000 dolárov. Ak ste niekto, kto môže prispieť veľkou sumou, chcel by som vás poprosiť, aby ste to teraz v modlitbe zvážili a zachránili tak Mikea pred tým, aby sa musel vzdať svojej právnej obhajoby… a nakoniec aj svojho mandátu správcu.

Na záver chcem povedať, že ak chcete, aby správca Del Grande aj v nasledujúcich rokoch predkladal dôležité návrhy, ako napríklad pripravovaný návrh na vlajku za život, príďte mu teraz na pomoc. V opačnom prípade môžeme prísť o jeho hlas… a ľavičiari zo zrušenia kultúry si pripíšu ďalší skalp.

Prepísané so súhlasom Kampane Life Coalition