priest-blessing-scaled-e1712680406276-810x500.jpg

Kňaz v Austrálii prosí biskupov, aby požiadali pápeža Františka o zrušenie požehnania pre homosexuálne "páry

18
Kultúra života
  • Vatikán vydal dokument Fiducia Supplicans, ktorý odchýlil od tradičného učenia Cirkvi.
  • Kňaz Francis Ferriggi požiadal biskupov o stiahnutie dokumentu, pretože propaguje falošnú lásku.
  • Ferriggi varuje pred večnými dôsledkami falošnej lásky a vyzýva k obráteniu a pokániu.
  • Pápež František je vyzývaný, aby stiahol dokument a zachránil ľudí pred večnou stratou.

Poznámka redaktora: Po promulgácii dokumentu Fiducia Supplicans, vatikánskeho dokumentu, ktorý sa odchyľuje od trvalého učenia Cirkvi tým, že naznačuje, že homosexuálne páry môžu byť požehnané, LifeSiteNews vyzval čitateľov, aby požiadali svojich biskupov, aby zakázali takéto škandalózne požehnanie. Jeden kňaz v Austrálii, otec Francis Ferriggi, odpovedal na výzvu a požiadal svojho miestneho ordinára, biskupa Tima Harrisa, aj arcibiskupa Marka Coleridgea z Brisbane, aby požiadali o stiahnutie Fiducia Supplicans. Napísal aj samotnému pápežovi Františkovi. Následne páter Ferriggi poslal kópie svojich listov do LifeSiteNews. S jeho súhlasom ich uverejňujeme nižšie a ďakujeme mu za príklad odvahy a vernosti.

Letter biskupovi Timu Harrisovi z Townsville

Sat. 10. februára 2024

Drahý biskup Tim,

Pozdravujem ťa a prajem ti pokoj.

Nedávno nám prostredníctvom teba pápež František poslal “Fiducia Supplicans.” Chcem ťa poprosiť, aby si požiadal pápeža o zrušenie tohto dokumentu.

Spomínajú sa v ňom vzťahy muža a muža, ženy a ženy, ktoré vyzerajú ako láska, ale láskou nie sú. Sú imitáciou lásky, falošnou láskou.

Takýto spôsob života pomáha ľuďom žiť v lži, a tak si škodia. Škodia aj deťom, keď sú deti. Predovšetkým ohrozujú ich nesmrteľné duše. Nech je hriech alebo hriechy akékoľvek, pýcha, hnev, nenávisť, krádež, vražda, sexuálna nemravnosť, ich budúcnosť je rovnaká: večné zatratenie.

Mnohí ľudia hovoria, že peklo neexistuje alebo že je prázdne či takmer prázdne. Svätý Ján Bosco dostal okrem iných videní a mystických zážitkov aj videnia neba, očistca a pekla. Aby zapôsobil na skutočnosť a bolesť pekla, sprievodca svätého Jána Bosca’vo sne prinútil kňaza, aby sa zľahka dotkol vonkajšej “steny” pekla. Ruka ho bolela a v jeho izbe zanechávala niekoľko dní odporný zápach.

Biskup, prosím vás, požiadajte pápeža, aby stiahol spomínaný dokument. Ľudia môžu popierať a ignorovať Zjavenú pravdu, ale na konci života sa všetci musíme postaviť pred Nášho spravodlivého sudcu.

Páter František Ferriggi

Podľa jeho slov: Kardinál Fernández obhajuje Fiducia Supplicans, hovorí, že pápež František ‘rozšíril naše chápanie’

List arcibiskupovi Markovi Coleridgeovi z Brisbane

Štvrtok 22. februára 2024

Pozdravujem vás a prajem vám pokoj, arcibiskup Coleridge.

Som páter Francis Ferriggi, kňaz na dôchodku z Townsville.

Nedávno nám pápež František poslal “FIDUCIA SUPPLICANS.” Chcem vás ako arcibiskupa Queenslandu požiadať, aby ste pápeža požiadali o stiahnutie tohto dokumentu.

Vychádza z mylného chápania lásky a vzťahov. Láska, ktorú propaguje, je falošná a deštruktívna pre všetkých zúčastnených: pre pár, pre deti, ak nejaké sú, a pre spoločnosť.

Hlavne je ohrozený večný osud zúčastnených. Ježišove’ slová nám pripomínajú, že tí, ktorí zomrú v hriechu—nech sú to akékoľvek hriechy—a nebudú robiť pokánie—budú vylúčení z neba. Z vlastnej vôle si vyberú peklo. Varovanie Ježiša Krista v štyroch evanjeliách je veľmi jasné.

Arcibiskup, prosím vás, aby ste požiadali pápeža Františka o stiahnutie tohto dokumentu. Môže to pomôcť ľuďom prehodnotiť svoje rozhodnutia vzhľadom na ich večnú spásu.

Váš v Kristovi,

páter František Ferriggi

Podľa jeho slov: Asistent exorcistu’vysvetľuje, ako homosexuálne ‘požehnania’ pozývajú démonov

Let pápežovi Františkovi

Pondelok 12. februára 2024

Vážený pápež František, Vaša Svätosť,

Pozdravujem Vás a prajem Vám pokoj!

Jsem obyčajný kňaz na dôchodku v diecéze Townsville v Austrálii. Nedávno ste publikovali “FIDUCIA SUPPLICANS” s cieľom prijať viac ľudí do Cirkvi. Žiaľ, Fiducia Supplicans môže ľudí zmiasť a rozostriť rozdiely týkajúce sa hriechu, Zjavenia, viny, súdu a pekla.

Prosím vás, Svätý Otec, aby ste dokument stiahli. Už teraz máme vo svete a v Cirkvi zmätok. Načo pridávať ďalší? Potrebujeme jasné, jednoznačné vyhlásenia.

Svätý Otče, podoba lásky nie je skutočnou láskou. Je to falošná láska—ilúzia lásky, podvod.

Táto falošná láska v mnohých ohľadoch zraňuje tých, ktorí sú do vzťahu zapojení. Ubližuje zúčastneným deťom.

Dôležitejšie ako tieto dočasné chyby je, že ohrozuje večnú spásu zúčastnených. Zo Zjavenia vieme, že tí, ktorí zomrú potvrdení v hriechu, budú navždy oddelení od Boha—pekla. Ako pastieri máme povinnosť vyzývať ľudí k obráteniu a pokániu.

Drahý Svätý Otec, prosím, pomôžte týmto bratom a sestrám od večnej straty. Boh si nás všetkých želá v nebi, ale my musíme využiť svoju slobodu tak, ako si to On želá prostredníctvom svojho autentického učenia.

Blahoželám!

Páter František Ferriggi