Taylor_Swift_Eras_Tour_-_Arlington_TX_-_Evermore_Willow-810x500.jpg

Bývalá popová speváčka obvinila Taylor Swift, že na koncertoch vykonáva "démonické rituály

152
Kultúra smrti
V článku sa dočítate:
  • Bývalá írska popová hviezda obvinila Taylor Swift z satanistických rituálov na pódiu.
  • Kresťanský bývalý člen Boyzone tvrdí, že Swift priťahuje démonov na koncerty.
  • Swift naznačila spojenie so čarodejníctvom, čo podľa Lyncha je nebezpečné a temné.
  • Moderná hudba je podľa Lyncha plná satanských obrazov a zla, ktoré ovplyvňuje emócie.

Bývalá írska popová hviezda, ktorá tvrdí, že sa kedysi “veľmi zaujímala o satanistické veci”, obvinila Taylor Swift, že počas svojich vystúpení predvádza satanistické rituály.

Shane Lynch, ktorý bol členom populárnej chlapčenskej skupiny Boyzone a teraz je “znovuzrodeným” kresťanom, nedávno pre írske noviny ​Sunday World povedal, že takéto satanistické prejavy sú medzi hudobníkmi vrátane Swift bežné.

“Myslím si, že keď sa pozriete na mnohých umelcov, veľa z ich pódiových vystúpení sú satanistické rituály naživo pred 20 000 ľuďmi bez toho, aby si to uvedomovali a uznávali,” povedal. “Uvidíte veľa kapucní, masiek a ohňových obradov.”

Swift’na pódiu predvádza svoju pieseň “Willow” je jednou z takýchto šou, počas ktorej popová hviezda a jej kolegovia tancujú v kapucniach, zatiaľ čo za nimi horí “oheň”. Americký kňaz exorcista otec Dan Reehil upozornil, že táto šou naznačuje čarodejníctvo a že “na svoje koncerty pravdepodobne priťahuje veľa démonov.” 

Čítajte: Exorcista varuje pred návštevou koncertov Taylor Swift kvôli čarodejníctvu

Sama Swift naznačila, že pieseň je spojená s čarodejnicami a dokonca, že je čarodejnica. Dňa 15. decembra 2020 sa tweetlaodkaz na “willow lonely witch remix,” a napísala: “Čarodejnice sú ako ‘Niekedy chcem počúvať hudbu a pritom sa mi cnie/smráka/hľadí z okna.’ To’som ja. Ja’som čarodejnica.”

Lynchová konkrétne nazvala Taylor Swift, “jednu z najväčších umelkýň na svete,” za to, že do svojich vystúpení zahrnula “démonické rituály” aj mimo čarodejníckej tematiky.

“Pozriete si jedno z jej vystúpení a ona má na svojom pódiu dva alebo tri rôzne démonické rituály, ktoré súvisia s pentagramami na zemi, so všetkými možnými vecami,” pokračoval Lynch.

“Ale pre mnohých ľudí je to’len umenie a takto’to ľudia, žiaľ, vnímajú,” dodal.

Lynch povedal, že v modernej hudbe je nielen “veľa skrytých satanských [obrazov]”, ale “veľa zla”, ktoré preniká do samotnej hudby, vrátane “beatov” a to najmä v hip-hope.

Povedal, že takúto hudbu prestal počúvať, a ďalej vysvetlil: “Hudba sa viaže na vaše emócie. Má spojenie s vaším duchom a s tým, ako sa cítite.”

Čítajte: Tucker Carlson interviews Catholic exorcist on reality of demons, power of God

Bývalá popová hviezda varovala, že satanistická a temná hudba je od samého začiatku zameraná “na naše deti, aby ich odklonila od všetkého božského, čo je kontrolované alebo disciplinované.”

“Je to”čoraz divokejšie a divokejšie tam vonku z nejakého dôvodu,” dodal.

Lynch zdieľalv rozhovore pre Irish Examinerv minulom roku, že pred svojou konverziou ku kresťanstvu sa “dlhé obdobie svojho života veľmi zaujímal o satanistické veci”.

“Poznal som a chápal duchov… okultizmu a čarodejníctva, o ktorom viem, že je to temný a strašný svet,” povedal Lynch. 

“Takže, poznajúc temnotu, som sa rozhodol, že potrebujem svetlo. To bola symbolika a ja som našiel [Boha].” 

Demonické prejavy sa v poslednom približne desaťročí skutočne stali mainstreamovejšími a bezostyšnejšími počas veľkých vystúpení popových hviezd. Napríklad “nebinárny” spevák Sam Smith a “transrodová” speváčka Kim Petrasová predviedli počas odovzdávania cien Grammy v roku 2023 otvorene satanistické prevedenie svojej piesne “Unholy”. 

Oficiálna webová stránka cien Grammy to priznala a ich vystúpenie opísala takto: “Oblečení v červenej koži a s diabolskými rohmi a obklopení ohnivými vežami vytvorili duo scénu, ktorá otvárala oči a bola ozvučená pekelným vystúpením.”

Čítajte: Otec Gabriele Amorth: Najslávnejší vatikánsky’exorcista za posledných 500 rokov