Danielle-Smith-cpac-1-810x500.png

Albertčania teraz musia požiadať Danielle Smithovú, aby vyžadovala súhlas rodičov s interrupciou

21
Kultúra života
V článku sa dočítate:
  • Premiérka Smithová chráni rodičovské práva v Alberte pred gender ideológmi.
  • Smithová zakázala operácie zmeny pohlavia pre neplnoleté osoby.
  • 62 % obyvateľov Alberty súhlasí s potrebou súhlasu rodičov pri interrupciách.
  • Bojujte za rodičovský súhlas pri interrupciách - Boh je na našej strane!

Pošlite dnes list s poďakovaním Danielle Smithovej za nedávnu prorodinnú politiku

Premiérka Danielle Smithová urobila krok správnym smerom - smerom zdravého rozumu a úcty k Bohu. Po vzore Nového Brunswicku a Saskatchewanu zaviazala provinciu Alberta k ochrane práv rodičov v oblasti rodovej ideológie.

Pristúpi však premiérka Smithová k ďalšiemu logickému kroku - k ochrane rodičovských práv v oblasti interrupcií?

Ve videu z 31. januára premiérka Smithová oznámila že súhlas rodičov bude potrebný na to, aby si každý žiak mladší ako 16 rokov mohol v škole zmeniť svoje meno alebo rodové zámená . Je to v súlade s požiadavkami väčšiny rodičov v Alberte. Premiér Smith tiež oznámil, že operácie na zmenu pohlavia budú zakázané pre neplnoleté osoby mladšie ako 18 rokov a že blokátory puberty a hormonálne terapie budú zakázané pre neplnoleté osoby mladšie ako 16 rokov.

Tieto nové opatrenia sú darom z nebies, ktorý nielenže obnoví rodičovskú autoritu, ale ochráni albertské&nbspdeti pred groomermi a gender ideológmi vo verejnom školskom systéme. Ako komentoval prezident Campaign Life Coalition Jeff Gunnarson: “Týmito novými politikami kanadský premiér v podstate povedal zdanlivo nezastaviteľnému transrodovému hnutiu, aby sa zastavilo na mieste a nechalo albertské deti na pokoji. Chválim premiérku Smithovú za jej navrhnuté politiky, ktoré pôjdu dlhú cestu pri ochrane detí a zabezpečení nenahraditeľného vzťahu medzi rodičmi a deťmi."”

nedávnom prieskume verejnej mienky však obyvatelia Alberty vyzvali premiérku Smithovú, aby zašla ešte ďalej. Pýtali sa ich: “Mali by rodičovské práva zahŕňať aj súhlas rodiča pre neplnoleté dieťa, ktoré chce podstúpiť interrupciu?"” Inými slovami, mal by premiér Smith urobiť ďalší logický krok v obrane rodičovských práv?"

RELEVANTNÉ: Alberta oznamuje politiku rodičovských práv zameranú na ochranu detí pred transgender ideológiou

Výsledky boli krištáľovo jasné: 62 % obyvateľov Alberty súhlasí s tým, že by sa mal vyžadovať súhlas alebo oznámenie rodičov, zatiaľ čo len 30 % nesúhlasí s potrebou súhlasu alebo oznámenia rodičov v oblasti interrupcií.


V súčasnosti sa súhlas rodičov vyžaduje pri iných lekárskych postupoch a ošetreniach – vrátane podávania jednoduchých liekov proti bolesti hlavy. Dieťa dokonca nemôže ísť na výlet bez súhlasu rodičov! A napriek tomu sa v súčasnej podobe rodičom zamlčuje, ak sa zistí, že ich dcéra je tehotná, a posielajú ju na invazívny a často riskantný zákrok k potratovému rezačovi alebo sa im zadarmo rozdávajú potratové tabletky, ktoré majú tiež vysoké percento vážnych komplikácií.

Potratoví školskí poradcovia a zdravotnícky personál, nezaložení na našej viere a hodnotách, vyvíjajú neprimeraný vplyv na zraniteľné dievčatá a vedú ich k smrteľnému rozhodnutiu, ktoré budú ľutovať do konca života. Pre mladého človeka je ťažké vidieť všetky fyzické, emocionálne, psychologické a duchovné škody, ktoré sú spojené s rozhodnutím pre interrupciu. Potrebujú vedenie, perspektívu a morálne usmernenie svojich rodičov. 

Ak je dievčatám umožnené zatajiť pred rodičmi interrupciu, sexuálne nemorálne a zneužívajúce vzťahy zostávajú utajené. Okolnosti znásilnenia a napadnutia sú tiež utajené a ľahšie sa opakujú v cykloch zneužívania.

Toto’je dôvod, prečo musia Albertčania naliehať na premiérku Smithovú a jej vládu UCP aby vyžadovali súhlas rodičov s interrupciou v akejkoľvek novej legislatíve alebo politike, ktorá chráni práva rodičov Alberty.

Albertčania, nájdite si chvíľu a pošlite svojmu miestnemu MLA Action Alert Email aby ste vyjadrili svoju vďačnosť za premiérku Smithovú na obranu rodičov a povzbudili jej vládu, aby urobila ďalší logický krok  a zabezpečila rodičovský súhlas pre maloleté deti, ktoré sú zavádzané na potrat.

V tomto boji je momentum na našej strane – a čo je dôležitejšie, Boh je na našej strane!

Kontaktujte svojho poslanca MLA v Alberte tuhttps://www.votervoice.net/CALIFE/Campaigns/111933/Respond

Pôvodná verzia tohto článku bola uverejnená na Kampani Life Coalition. Táto verzia bola upravená a uverejnená so súhlasom autora.

POPRAD: teraz je’čas, aby Kanada zakázala ‘operácie-zmenypohlavia’deťom-celonárodne

Pošlite Daniele Smithovej poďakovanie za dnešné prorodinné politiky