shutterstock_1114534085-810x500.jpg

Americké banky by mohli využiť ďalšiu finančnú krízu na konfiškáciu vášho majetku: tu je návod, ako na to

26
Neutral
V článku sa dočítate:
  • Čínski hackeri chystajú chaos na čističkách odpadových vôd, elektrickej sieti a plynovodoch.
  • Administratíva pozýva čínskych teroristov do krajiny na vyvolanie chaosu a škôd.
  • Svetové ekonomické fórum chce implementovať digitálnu menu centrálnej banky do 50 krajín.
  • Banky získajú kontrolu nad aktívami občanov, aby pokryli straty z derivátov a zavedli CBDC.

Občania USA:

Tento článok pôvodne uverejnilo spravodajské centrum WND.

Riaditeľ FBI nedávno predstúpil pred Kongres, aby varoval, že čínski počítačoví hackeri sa chystajú čoskoro “spôsobiť chaos a reálne škody” na našich “čističkách odpadových vôd, elektrickej sieti a plynovodoch.”

Ak aj predpokladám, že náš riaditeľ FBI zdieľa svoje úprimné obavy, kroky súčasnej administratívy prezrádzajú opak. Naša pohraničná stráž hlási viac ako 5 000 stretnutí s čínskymi štátnymi príslušníkmi mesačne. Väčšina týchto stretnutí sa týka slobodných mužov vo vojenskom veku. A napriek tomu zostala naša južná hranica otvorená dokorán. Ak vám naozaj záleží na tom, aby čínska armáda riadila kybernetické útoky proti našej infraštruktúre, potom“by ste sa nesnažili zabrániť tisícom potenciálnych čínskych vojenských agentov, aby prichádzali cez hranice USA bez akéhokoľvek druhu preverovania alebo sledovania?"

Takže, čo skutočne motivuje Bidenovu administratívu, aby pozvala potenciálnych čínskych teroristov do krajiny, aby “rozsievali chaos” a spôsobili “reálne škody” na našej národnej”infraštruktúre? Aby sme to pochopili, musíme ustúpiť a vnímať svetové dianie zo širšieho hľadiska.

Svetové ekonomické fórum je medzinárodná organizácia, v ktorej vedení je aj kráľovská rodina, napríklad jordánska kráľovná a kráľ Karol. Patria do neho aj finanční lídri, ako napríklad generálny riaditeľ spoločnosti BlackRock, prezident Svetovej banky a šéf čínskej burzy. Medzi firemných partnerov patria všetky spoločnosti od Amazonu cez NBC až po Zoom. Zakladateľ WEF je hrdý na to, že vychoval mnohých národných lídrov, ako sú Justin Trudeau z Kanady, Nikki Haleyová a Gavin Newsom.

Čítajte: UN, Gates Foundation sa spojili, aby do roku 2028 implementovali ‘digitálnu infraštruktúru’ do 50 krajín

Jasné je, že nemôžeme ignorovať to, čo hovorí Svetové ekonomické fórum. V novembri 2020 WEF a Carnegie Endowment for International Peace spoločne vypracovali správu v ktorej varovali, že globálny finančný systém je čoraz zraniteľnejší voči kybernetickým útokom.

Tá istá správička vyzvala na spojenie bánk z Wall Street, ich regulačných orgánov a spravodajských agentúr (ako je CIA) ako na nevyhnutnosť čeliť údajne hroziacemu kybernetickému útoku, ktorý spôsobí kolaps existujúceho finančného systému.

Táto zlovestná správa bola zverejnená len niekoľko mesiacov po tom, čo Svetové ekonomické fórum uskutočnilo simuláciu práve tejto udalosti – kybernetického útoku, ktorý položí globálny finančný systém na kolená.

WEF tiež obhajovalo digitálnu menu centrálnej banky alebo CBDC, ktorá sa hrozivo podobá biblickému systému Marka šelmy. Tvorcom politík propagovali svoj “súbor nástrojov CBDC”.

Čína už má CBDC, ktorý je viazaný na sociálne kreditné skóre osoby, pričom osoba môže mať svoje peniaze “vypnuté” alebo “zapnuté” podľa skóre tejto osoby. Ak má nesprávne politické názory alebo dokonca navštevuje niekoho, kto ich má (sledované prostredníctvom telefónu), potom sa môže znížiť objem peňazí v jeho digitálnej peňaženke alebo obmedziť ich používanie. Ak by ste chceli obmedziť cestovanie ľudí len 5 míľ od domova, potom by ste mohli naprogramovať CBDC tak, aby sa vypol, keď sa ľudia pokúsia kúpiť čokoľvek 6 míľ od domova. Technológia CBDC umožňuje nekonečné formy sociálnej kontroly.

Federálna rezervná banka v Minneapolise prezident Neel Kashkari vzniesol voči CBDC zásadné námietky. Vyhlásil: “Chápem, prečo sa (totalitnej) Číne CBDC páči. Ak chcete monitorovať každú transakciu, zaviesť záporné úrokové sadzby alebo chcete priamo zdaňovať bankové účty, môžete to urobiť pomocou CBDC” (parafrázované). Pozrite si Kashkariho zde.

Ak vieme, že WEF chce, aby každý štát prijal CBDC, nezdá sa byť ďalekosiahla hypotéza, že predstavitelia WEF majú silnú motiváciu skutočne chcieť, aby sa kybernetický útok (kybernetické útoky) uskutočnil (uskutočnili) globálne.

Aký dôkaz môžeme vidieť, že sa tak stane? Ukrajinský prezident nedávno podpísal zákon o CBDC. Mnohé ďalšie národy robia pokrok smerom k implementácii CBDC.

A to vrátane Spojených štátov: Prezident Biden nedávno podpísal výkonný príkaz na urýchlenie vývoja CBDC v USA.

Ale Američania nie sú unavení bojom ako Ukrajinci ani nie sú poddajní ako Číňania pod komunistickou diktatúrou. Preto je potrebné vytvoriť nejaký druh núdzového stavu, aby sa Američania udupali a poslušne prijali CBDC.

Zavedenie nových uzáverov? Šíriť smrteľný variant eboly? Podnietiť občiansku vojnu? Vyvolať globálnu ropnú krízu s horúcou vojnou v Perzskom zálive? Pomáhajú prvky v našich spravodajských službách, ktoré pracujú v mene najväčších svetových bánk a WEF, Číne pripraviť sériu kybernetických útokov na Spojené štáty s cieľom “vyvolať chaos” na zavedenie nového finančného systému? David Webb hovorí: “Áno, je úplne jasné, že išlo o projekt CIA.”

Čítajte: Trump sa zaväzuje, že ‘nikdy nedovolí’ digitálnu menu centrálnej banky, ak bude opätovne zvolený za prezidenta

Nebolo by to prvýkrát, čo by naša vláda prijala extrémne opatrenia s cieľom zaviesť nový finančný systém. Dňa 5. apríla 1933 prezident Franklin Roosevelt vydal výkonné nariadenie v ktorom požadoval, aby Američania odovzdali svoje zlaté mince, zliatiny a zlaté certifikáty Federálnej rezervnej banke pod hrozbou trestu odňatia slobody a pokuty 10 000 USD.

Pripomeňme si, že v tom čase bolo zlato peniazmi vo forme zlatých mincí alebo ako bankovky, ktoré sa dali vymeniť za zlato. Vláda vtedy prinútila takmer všetky banky zatvoriť a len niekoľkým veľkým bankám bolo povolené znovu otvoriť. Zrazu nikto nemal žiadne peniaze. Ako zámienka sa uvádzalo, že v ťažkých časoch príliš veľa Američanov “hromadí svoje zlato.” Bola to falošná zámienka. Federálny rezervný systém zhromaždil všetko zlato a potom ho sám hromadil a ešte ďalšie tri roky udržiaval novú, zlatom nekrytú ponuku papierových peňazí v napätí. Nikto nemal žiadne peniaze. Dokonca ani bohaté rodiny nemali žiadne peniaze. Ľudia, ktorí mali deti v súkromných školách, zistili, že musia svoje deti vziať zo školy, aby mali čo dať na stôl.

Tentoraz to bude iné. Tam, kde kedysi náš finančný systém podporovalo zlato a väčšina ľudí bola bez dlhov, dnes sú základnou zárukou súčasného finančného systému cenné papiere ako akcie, dlhopisy a hypotéky na domy a väčšina z nás je zadlžená. Webb, bývalý manažér hedžových fondov, ktorý sa pohyboval v rovnakých kruhoch ako George Soros, preto vo svojej novej knihe (a rovnomennom filme) The Great Taking píše, že najväčšie banky, ktoré sedia v riadiacej rade Federálneho rezervného systému v New Yorku, získajú vaše aktíva v rámci nového finančného resetu, ktorý všetkých prevedie na systém CBDC. Bude nám povedané, že musíme zachrániť tieto “too-big-to-fail,” systémovo dôležité inštitúcie, aby sme mohli znovu naštartovať ekonomiku.

Pozrite si 37-minútové zhrnutie “The Great Taking” knihy a filmu. Uľahčuje to pochopenie dokumentu nižšie:

Pozrite si “Veľké uchvátenie” dokumentárny film zadarmo.

Stiahnite si Veľké uchvátenie knihu zadarmo.

A získajte právny posudok knihy na právne nároky.

Tieto veľké banky (JP Morgan, Goldman Sachs, Citibank a Bank of America) boli súdmi považované za súčasť “chránenej triedy.”

Každý štátny zákon UCC (Uniform Commercial Code), bol upravený tak, že vaše akcie, dlhopisy a peniaze v banke už nie sú vaším majetkom a počas ďalšej finančnej krízy sa stanú legálne ich majetkom. (Podľa Davida Webba “Je úplne jasné, že išlo o projekt CIA.”) Stane sa to rýchlo, elektronicky a bez možnosti právnej nápravy na súde.

Trpíte ilúziou vlastníctva majetku, pretože ho dostávate do užívania. Môžete inkasovať poplatky za akcie alebo dokonca previesť svoje akcie na správu inému maklérovi. Ale na rozdiel od čias, keď ľudia dostávali papierové akciové certifikáty a akcie boli skutočným vlastníctvom, dnes máte len tzv. výhodné vlastníctvo “beneficial ownership.” Skutočným vlastníkom akcií je maklérska spoločnosť. To znamená, že ak vaša maklérska spoločnosť v kríze skrachuje,  vaše aktíva sa použijú na vyplatenie jej veriteľov.

Je to podobné ako s vašou bankou. Keď uložíte svoje finančné prostriedky do banky, banka sa stane vlastníkom vašich vkladov. To znamená, že keď banka skrachuje, vaše vklady sa použijú na vyplatenie veriteľov banky’ako prvé. Poistenie FDIC má túto medzeru pokryť, ale poskytuje ochranu len v prípade, že naraz zlyhá niekoľko bánk. Ak by naraz zlyhalo aj 5 % bánk, FDIC by nemala dostatok prostriedkov na pokrytie strát. Horšie je to s akciami a dlhopismi, či už vo vašom dôchodkovom fonde, alebo kúpenými priamo prostredníctvom makléra. Videli sme to v roku 2008, keď skrachovala maklérska spoločnosť Lehman Brothers. Keď sa zákazníci spoločnosti Lehman’prvýkrát dozvedeli, že Lehman skrachoval, snažili sa previesť svoje vklady do inej maklérskej spoločnosti. Zákon sa však zmenil a tieto aktíva sa použili na uspokojenie najväčšieho veriteľa spoločnosti Lehman v konkurze – JP Morgan. Vkladatelia boli rozzúrení a obrátili sa na súd, ale sudca rozhodol, že sú nezabezpečenými veriteľmi, zatiaľ čo JP Morgan bola hlavným zabezpečeným veriteľom a mala “status chránenej triedy”, pretože bola “bankou príliš veľkou na to, aby skrachovala”.

Váš dôchodok, 401K a všetky ostatné cenné papiere  zábezpekou, na ktorej stojí trh s derivátmi. Trh s derivátmi je najväčším trhom na svete, ktorý predstavuje bilióny stávok s hodnotou viac ako stonásobne prevyšujúcou podkladový kolaterál (cenné papiere každého človeka)  a neexistuje na ňom žiadne poistenie podobné poisteniu FDIC. Na každej strane derivátovej stávky je víťaz a porazený. Všetky “too-big-to-fail” banky sú protistranami obrovského počtu derivátových stávok. Keďže komplex derivátov je mnohonásobne väčší ako podkladové zabezpečenie cennými papiermi, keď sa situácia zhorší, nastane šialený boj o získanie podkladového skutočného bohatstva: cenných papierov, ktoré predstavujú pot a kapitál skutočných ľudí. Komplex derivátov je ako domček z kariet a o jeho nebezpečenstvách sa vie už desaťročia.

PREČÍTAJTE SI: Ako zabrániť digitálnemu bankovníctvu, aby ovládlo všetko, čo vlastníte

Warren Buffett v roku 2002 napísal, že sú to “finančné zbrane hromadného ničenia.” James Rickards napísal v časopise U.S. News &World Report v roku 2012, že by mali byť zakázané.

Kyberetický útok, ktorý by vyradil z prevádzky elektrickú sieť a finančný systém, by určite mohol zničiť komplex derivátov a s ním aj celý finančný systém. Mohla by ho spustiť občianska vojna v USA, ako aj ďalší útok z 11. septembra, veľké ropné embargo alebo smrteľnejšia forma čínskeho COVID. Výsledný chaos poskytne zámienku na resetovanie finančného systému a zavedenie CBDC. Ľudia budú chaosom rozptýlení a neuvedomia si, že chaos vznikol z veľkej časti preto, lebo skupina centrálnych bankárov a ich vodcov zo CIA chcela chaos, aby si pomocou CBDC nad vami zabezpečila väčšiu kontrolu. Vy ste zbytočný požierač a konečný cieľ.

Všetko je to ako hra Monopoly. Sme na konci hry a všetky figúrky (vrátane vášho dôchodku, domu a úspor) sa stiahnu späť do banky.

Banka potom znovu začne hru. Až na to, že tentoraz budú peniaze CBDC. Bude veľmi ťažké ju odmietnuť. Ľudia budú zúfalí, vystrašení a hladní. Ľudia budú CBDC doslova potrebovať, aby sa najedli. CBDC príde na pomoc! Do svojho telefónu si môžete stiahnuť aplikáciu, aby ste si mohli stiahnuť nejakú menu CBDC a kúpiť si mlieko. Až na to, že to nebudú skutočné peniaze. Peniaze si budete požičiavať od najväčších bánk, ktoré CBDC vydávajú. Majú vás.

Prečo je to všetko také zlé? Už nebudete vlastniť svoje akcie, dlhopisy ani si neudržíte kontrolu nad hypotékou na dom. JP Morgan Chase, Citibank, Bank of America a Goldman Sachs získajú kontrolu nad všetkými aktívami, aby pokryli svoje straty z derivátov. Všetci od guvernérov štátov až po vášho suseda prídu o všetko. Z politického hľadiska môže byť táto skutočnosť zjednocujúcou silou, ktorá sa proti tomu postaví pred tým, ako sa to stane. (Môj najlepší odhad, že sa to stane, je apríl - jún 2024 na základe správania sa trhu a politických udalostí.)

Nemusíme byť idioti a súhlasiť s tým. Je nás viac ako ich. Nikto nesúhlasil s tým, aby sa jeho majetok dal uniesť. A tak ako by sme si nemali zamieňať virtuálny svet so skutočným, nemali by sme si zamieňať umelé právne konštrukcie vytvorené na kradnutie s tým, čo v hĺbke srdca vieme, že je etické.

Našou najväčšou výhodou je, že všetci od Toma Hanksa až po Nancy Pelosiovú budú podvedení. Dokonca ani zástancovia cieľov WEF, ako napríklad Al Gore, pravdepodobne nechápu, že aj oni o všetko prídu. (Politici nerozumejú skrytému tajuplnému právnemu jazyku, ktorý sa používa na nasadenie tejto finančnej zbrane.) To znamená, že sme v tom všetci spolu: každý demokrat a každý republikán. Všetci sa môžeme spojiť proti surovému zlu. Nepotrebujeme inváziu mimozemšťanov, aby sme sa vyhlásili za slobodných od týchto bankárov, ktorí sa snažia žať tam, kde nezasiali.

Gov. Kristi Noemová zo štátu Južná Dakota je na čele.

Propaguje legislatívu, ktorá by zmenila Jednotný obchodný zákonník Južnej Dakoty’a odstránila v ňom ukryté právne bláboly, vďaka ktorým je “legálna” strata vlastníctva jednotlivca’k vlastným cenným papierom (akciám a dlhopisom). Tým sa zabráni – v tomto štáte – Veľkému prepadnutiu prostredníctvom Veľkej finančnej krízy spôsobenej kybernetickými útokmi, ktoré si želá WEF. Ostatné štáty by mali nasledovať tento príklad, kým je to ešte možné. Pravdepodobne máme len štyri až 12 týždňov. Obráťte sa na generálneho prokurátora svojho štátu, štátneho tajomníka alebo akéhokoľvek iného politika, ktorého poznáte. Toto je návrh zákona 1199 Snemovne reprezentantov Južnej Dakoty’.

Ak nič neurobíme, potom sa naplní heslo WEF, že “do roku 2030 nebudete vlastniť nič”.

Sara Smith je matka, manželka a bývalá analytička verejnej politiky. V súčasnosti je na dôchodku v Ohiu, ale svoje pracovné roky strávila v zákonodarnom zbore Severnej Karolíny a v jeho okolí.

Pretlačené so súhlasom WND News Center.

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu nadúmrtnosť