Brett-Weinstein-and-Tucker-Carlson-02-2024-810x500.jpg

V Paname sa podozrivo zhromažďujú Číňania vo vojenskom veku, varuje novinár Tucker

55
Neutral

Mladí čínski muži sa masovo zhromažďujú v tábore v Paname, povedal nedávno nezávislý pozorovateľ Tuckerovi Carlsonovi.

Bret Weinstein je bývalý vysokoškolský profesor a vyštudovaný evolučný biológ, ktorý musel opustiť akademickú pôdu po tom, čo sa postavil proti politike rasovej identity. Spolu so svojou manželkou sú teraz komentátormi a výskumníkmi, ktorí sú ochotní spochybňovať liberálnu ideológiu v témach, ako sú napríklad údery COVID.

San Vincente v Paname v skutočnosti nie je mesto, ale skôr “tábor,” povedal Weinstein Carlsonovi.

“V tomto tábore neplatí pravidlo, že môžete ísť dovnútra, prechádzať sa a hovoriť s ľuďmi,” povedal Weinstein. 

Strážcovia ho do tábora nevpustili, ale Weinsteinovi sa podarilo osloviť čínskych migrantov mimo tábora v niekoľkých obchodoch.

Povedal, že nie sú ochotní rozprávať sa s cudzincami.

“Nie je to priateľská migrácia,” upozornil Weinstein. Povedal, že väčšina migrantov sú muži a “vo vojenskom veku.” V tejto skupine je “málo detí, ak vôbec nejaké.”

“Začal som mať podozrenie, že čínska migrácia je vlastne maskovaná ekonomickou migráciou prichádzajúcou z Južnej Ameriky,” povedal novinár. Čínski migranti majú “inú motiváciu,” povedal. Migranti totiž obchádzajú nebezpečnejšiu Darienskú priepasť, aby sa dostali do Panamy, pretože majú peniaze na prenájom lodí.

“Nebolo vidieť žiadne zúfalstvo,” povedal Tuckerovi o niekoľko minút neskôr s tým, že ľudia, ktorí prechádzajú, nie sú ľudia pochádzajúci z chudobných krajín. Povedal tiež, že jeho priateľ s ním našiel kreslené video v čínštine, ktoré zrejme ukazovalo ľuďom, ako cestovať cez Strednú Ameriku.

Darienská priepasť oddeľuje Južnú Ameriku od Strednej Ameriky a zvyčajne je príliš nebezpečná na to, aby sa ju pokúšali prekročiť. Weinstein však naznačil, že Čína by mohla mať záujem urobiť priepasť priechodnejšou.

Na len “jednom okraji tábora” videl 150 ľudí, ale množstvo musí byť oveľa väčšie, špekuloval.

Jeho obavy potvrdzuje aj nedávna “reportáž 60 minút”, podľa ktorej sú čínski migranti “najrýchlejšie rastúcou skupinou, ktorá sa snaží dostať do USA z Mexika.”

“V minulom roku sa v USA Colná a pohraničná ochrana oznámila, že pri nelegálnom prekročení hraníc bolo zadržaných 37 000 čínskych občanov; to’je 50-krát viac ako pred dvoma rokmi,” CBS News reportovala.

Weinstein uviedol, že masová migrácia cez Strednú Ameriku do USA sa začína v Ekvádore, kde môžu ľudia vstúpiť bez víz.

Takisto povedal, že Spojené štáty a Organizácia Spojených národov sa podpisujú pod migráciu, ktorá je predovšetkým ekonomická, nie politická.

Povedal:

Všade vidíte emblémy mimovládnych organizácií, hrdo americké vlajky. Zaplatili’za vodovodný systém, toalety, ktoré tam sú. Vláda Spojených štátov uľahčuje túto ekonomickú migráciu. A je to’neprehliadnuteľné, rovnako ako organizácia s názvom IOM, čo je Medzinárodná organizácia pre migráciu. Je to pobočka OSN. A ak si prečítate ich stanovy, zistíte, že táto organizácia verí, že migrácia je vo svojej podstate dobrá vec, že je vždy dobrá. A preto považujú za svoju úlohu ju uskutočňovať a uľahčovať. A v tomto prípade je to obzvlášť tragické, pretože ich snaha podnietiť ľudí k migrácii spôsobuje, že sa o túto cestu pokúšajú ľudia, ktorí sú na Darien Gap žalostne nepripravení. A humanitárna tragédia je … obrovská.

Povedal, že hraničné kontroly sú “účinne zrušené” na panamskej hranici. Pred desiatkami rokov žil a navštívil Panamu a situácia bola oveľa odlišná. “To’je jednoznačne výsledok masívnej koordinácie. A, samozrejme, má to za následok veľkú migráciu.”

Čítajte: Kanadský sudca, ktorý vedie vyšetrovanie čínskeho vmiešavania do volieb, prisahal, že ‘odhalí’ pravdu

Hraničná stráž môže, ale nie’sleduje migrantov prichádzajúcich do USA

Weinstein ďalej varoval, že USA sa budú musieť v budúcnosti zaoberať aj otázkou, či sa im podarí odhaliť pravdu.že americké úrady nezbierajú základné “biometrické” informácie o migrantoch, ktoré by pomohli identifikovať “problémového migranta.”

“To, čo robíme, je nanajvýš to, že sa ich pýtame na meno a dátum narodenia a berieme ich za slovo,” povedal. Naopak, podelil sa o to, že keď sa vrátil z Panamy, kamera nasnímala jeho tvár a pohraničná hliadka okamžite vedela, ako sa volá.

Weinstein povedal, že si myslí, že “dochádza k invázii” a migrantov označil za “námesačníkov” na rozdiel od spiacich buniek.

“A prebieha’aj masívna migrácia,” povedal Carlsonovi. “A migrácia spôsobuje, že máme problém diskutovať o invázii, čo je odlišný fenomén.”

Darienská priepasť, ako poznamenal, je nebezpečná na prechod. V 60 kilometrov dlhej priepasti “sa nachádzajú jedny z najvyšších horských hrebeňov v Paname, ako aj stovky riek a husto zalesnené údolia,” pro-migračná organizácia Human Rights Watch reported. “Je obývaná len riedko, väčšinou domorodými komunitami a zločineckými gangmi, ktoré ťažia z neprítomnosti vládnych orgánov.”

Veď Weinstein naznačuje, že Čína by mohla chcieť vydláždiť priechod ako súčasť svojej iniciatívy Pásmo a cesta. V rámci tohto programu Čína buduje infraštruktúru v rôznych krajinách ako súčasť prístupu mäkkej moci.

“To, čo mnohí ľudia, ktorí vedia o iniciatíve Pásmo a cesta, nevedia”je, že sa tiež…iniciatíva Pásmo a cesta týka najmä Afriky a Ázie, ale v Číne sa zrejme’značne uvažovalo o tom, ako by iniciatíva Pásmo a cesta fungovala aj v Novom svete,” povedal Weinstein.

Povedal, že pozoroval “masívny betónový a oceľový diaľničný most, ktorý sa stavia cez rieku to do Darién,”, hoci nie je’jasné, kto ho stavia.

Weinstein tiež varoval, že plán niektorých demokratických lídrov, napríklad senátora Dicka Durbina z Illinois, uľahčiť migrantom službu v armáde, je nebezpečný. Vyslovil teóriu, že mandáty COVID jab majú vytvoriť armádu, ktorá bude úplne “poddajná’ a bude plniť dokonca nemorálne príkazy.

Povedal:

A čo sa stane, ak migranti dostanú občianstvo výmenou za vojenskú službu v americkej armáde? Zdá sa, že to vytvára veľké nebezpečenstvo, pretože zvrátené stimuly pre migranta a nedostatok vernosti základným americkým hodnotám znamenajú, že by to bol práve ten druh sily, ktorý by mohol byť použitý na nastolenie tyranie voči iným Američanom, pretože by, viete, nemali s nami žiadnu históriu, ktorá by ich prinútila rozmýšľať dvakrát.

Číňania sú dlhodobo mysliaci ľudia, povedal Weinstein, čo v ňom vyvoláva obavy z toho, čo sa deje.

“Možno sa mi’zdá, čo som videl. Ale ak nie som’ja, potom všetci tí čínski migranti, ktorí nechcú hovoriť o tom, čo’robia, keď sa sťahujú do USA. Oni’sa chystajú niečo urobiť,”povedal. “Neviem, čo to’bude, ale neviem, kedy sme sa stali takými naivnými v tom, že máme. V zahraničí sú strany, ktoré nám neprajú nič dobré a vôbec by im nevadilo, keby nás videli, ako sme odstránení z nášho mocenského postavenia.”

Carlson poznamenal, že v Číne a iných okolitých krajinách je veľa ekonomických príležitostí.

Daríjska priepasť nie je “samozrejmým”miestom pre nezamestnaných Číňanov, povedal Carlson .

Panama sa“nezdá byť znepokojená masovou migráciou

Akkoľvek sa cez Panamu presúvajú státisíce ľudí, ktorí za sebou zanechávajú odpadky a telá, krajina sa“nezdá byť znepokojená, povedal Weinstein.

“Väčšinou nič nehovoria. A nám bolo povedané, že to bola taká dohoda, že ak ľudí prevedú, uľahčia im pohyb, títo ľudia budú pokračovať ďalej,”povedal. “A toto sú dočasné náklady pre Panamu. Myslím si, že ak by si obyvatelia Panamy mysleli, že migrácia sa zastaví a oni budú musieť absorbovať všetkých týchto migrantov, v uliciach by vznikli nepokoje.”

Weinstein na záver zopakoval svoje obavy z úderov COVID. Nazval ich “génovou terapiou.”

“Správa, ktorá bola vpichnutá toľkým ľuďom, bola ako aktualizácia firmvéru,” povedal evolučný biológ. “Bola to aktualizácia firmvéru, ktorá spôsobila, že imunitný systém týchto ľudí prevzal nový spôsob vnímania sveta.”On a Tucker poznamenali, že Číňania odmietli mRNA vakcíny.

Položil si otázku, prečo, ak boli očkovania COVID také dobré, museli byť ľuďom nanútené.

Ozval to “nápadným”, že existuje “absolútna posadnutosť” tým, že sa všetci nechajú pichnúť, sa nedá vysvetliť len korporátnou chamtivosťou.

Čítajte: Rep. Chris Smith varuje, že pandemická zmluva WHO je najväčšou hrozbou pre slobodu v dejinách ľudstva

“A to, že sme výslovne trvali na očkovaní celej armády a vyhadzovali ľudí, ktorí to nechceli’prijať. Očkovali sme všetkých našich pracovníkov v prvej línii,” povedal. Pripomenul, čo povedal svojej manželke počas jednej relácie. “Povedal som to, aj keď sú to úžasné očkovacie látky, zdá sa mi šialené, vzhľadom na to, že nevieme, aké sú ich dlhodobé účinky, že by sme nimi očkovali všetkých, kohokoľvek.”

“Najmä ľudí, ktorých potrebujeme,”povedal Carlson, pričom mal na mysli armádu a zdravotníckych pracovníkov v prvej línii.

“Ľudí, ktorých potrebujeme najviac,”reagoval Weinstein. Povedal, že je potrebné urobiť viac, aby sa zistilo, čo sa s injekciami urobilo a ako napraviť škody.

Ak sú jeho obavy skutočné, “je nevyhnutné, aby sme zistili, ako neutralizovať zraniteľnosť.”