carlson-1-810x500.jpg

Tucker Carlson a Steve Bannon odsúdili masovú migráciu po nedávnom útoku v Írsku

30
Kultúra smrti

Konzervatívny moderátor talkshow Tucker Carlson a bývalý predstaviteľ Trumpovej administratívy Steve Bannon v pondelok odsúdili imigračnú politiku, ktorá rozvrátila kultúry, narušila národnú suverenitu a zhoršila hospodárske problémy. Carlson tiež poukázal na to, že presadzovanie potratov, eutanázie a sterilizácie transrodovej ideológie zo strany globalistických elít a svetových lídrov sa zhoduje s politikou umožňujúcou rozsiahlu imigráciu, ktorá rýchlo mení kultúrnu krajinu.

V pondelkovom rozhovore, ktorý bol zverejnený priamo na X (predtým Twitter), Carlson a Bannon zakotvili vo svojej diskusii a komentovali nedávny hrozný útok nožom v írskom Dubline, ktorý údajne spáchal alžírsky prisťahovalec a ktorý rýchlo vyvolal rozsiahle protiimigračné nepokoje.

Päť ľudí vrátane troch detí bolo zranených pri útoku pred dublinskou školou. Podozrivého, 50-ročného alžírskeho prisťahovalca, ktorý žije v Írsku viac ako 20 rokov a má v krajine legálny pobyt, hospitalizovali po tom, ako ho spacifikovali okoloidúci.

Mierumilovné protesty v reakcii na tento incident neskôr prerástli do široko medializovaných štvrtkových nepokojov, pri ktorých stovky ľudí vyšli do ulíc, aby podpaľovali vozidlá a poškodzovali majetok. Šéf írskych’národných policajných síl výtržníkov odsúdil ako “úplnú bláznivú chuligánsku frakciu hnanú krajne pravicovou ideológiou.”

Carlson však vyjadril sympatie s protestujúcimi, ktorých rozhneval rastúci počet imigrantov prichádzajúcich do ich krajiny z celého sveta.

“Krajinu’úplne zmenilo prisťahovalectvo,”povedal počas svojho úvodného monológu. “Mnohí ľudia v Írsku sú z toho úplne znechutení.”

Útok a následná rozhorčená reakcia prichádza v čase, keď Írsko v posledných rokoch zaplavujú nelegálni prisťahovalci, žiadatelia o azyl a utečenci. Do malej krajiny s piatimi miliónmi obyvateľov prišlo približne Len v minulom roku vstúpilo do krajiny 121 000 imigrantov, čo predstavuje 15-ročné maximum, pričom mnohí z nich pochádzajú z EÚ, Spojeného kráľovstva a Ukrajiny. Dvadsať percent celkovej populácie dublinského regiónu je v súčasnosti narodených v zahraničí.

Carlson upozornil, že problém masovej migrácie nie je’izolovaný len v Írsku, ale súbežne prebieha “na celom západe.”

Bannon poznamenal, že rovnako ako Írsko zažilo imigračnú vlnu, milióny nelegálnych prisťahovalcov zaplavili aj USA.USA z Latinskej Ameriky a mnohých ďalších krajín.

Odvolal sa na republikánsku komentátorku a autorku Ann Coulterovú, ktorá predpokladá, že v USA môže v súčasnosti žiť až 60 miliónov nelegálnych prisťahovalcov. A Carlson a Bannon tiež poznamenali, že drastické miery prisťahovalectva sa zhodujú s prudko klesajúcou pôrodnosťou medzi existujúcim obyvateľstvom.

Colná a hraničná ochrana USA (CBP) zaznamenala 1,72 milióna nelegálnych prekročení hraníc počas fiškálneho roka 2021 a ohromujúci 2,76 milióna vo fiškálnom roku 2022, za NBC. Medzitým, ako informoval portál LifeSiteNews, správa CDC z roku 2021 zistila, že pôrodnosť v USA klesla na najnižšiu úroveň od roku 1979, pričom celková miera pôrodnosti dosiahla rekordné minimum. 

Čítajte: Elon Musk spochybňuje ‘preľudnenie’ naratív, varuje pred rizikami nízkej pôrodnosti

Bannon povedal, že akékoľvek diskusie o “matematike” súčasného zvýšenia imigrácie a zníženia pôrodnosti vedú k obvineniam z propagácie “teórie veľkej náhrady.”

Všeobecne povedané, “teória veľkej náhrady” naznačuje, že globalistickí politici úmyselne podporujú rozsiahlu imigráciu z krajín tretieho sveta, aby nahradili umierajúce obyvateľstvo západných krajín vrátane USA. 

Táto teória ako taká sa spája s rasistickou a nadradenou ideológiou bielych, ale jej predpoklady otvorene formulovali aj niektorí demokrati.

V minulom roku pro-potratový americký senátor Chuck Schumer tvrdil, že masová imigrácia je nevyhnutná pre prežitie USA.USA, pretože Američania nemajú dostatok detí, vtedy informoval portál LifeSiteNews. Tieto poznámky vyvolali rýchly posmech zo strany konzervatívcov, ktorí poukázali na to, že politika demokratov v otázkach vrátane potratov a manželstiev “rovnakého pohlavia” masívne prispela k poklesu pôrodnosti v Amerike”

The Daily Wire’Ben Shapiro poznamenal, že Schumer “načrtol takzvanú ‘teóriu veľkej náhrady,’” niečo, čo je “v poriadku, keď to povie” a “zlé, len keď si to všimnete.”

Bannon a Carlson vo svojom komentári naznačili, že takzvaná “teória veľkého nahradenia” by v skutočnosti mohla vyjadrovať “postreh zdravého rozumu” týkajúci sa imigračnej politiky koexistujúcej so sociálnou politikou Západu v oblasti potratov a eutanázie. 

“Americkým občanom, ktorí sa tu narodili, ‘hovoria: ‘Urobte si potrat. Choďte do toho. Ukončite svoj život eutanáziou. Uistite sa, že vaše deti sú transrodové,’” povedal Carlson o ľavicových správach v oblasti sociálnej politiky a tvrdil, že Američanov aktívne odrádzajú od toho, aby “žili dlhšie a mali viac detí”, zatiaľ čo ľavičiari “zvyšku tretieho sveta hovoria: ‘Presťahujte sa sem.’” Globálne organizácie ako WHO tiež aktívne obhajujúpotraty v rozvojových krajinách.

Bannon tvrdil, že “ľudia vedia, že niečo’tu v krajine a v mnohých krajinách sveta nie je celkom v poriadku,”, ale tvrdil, že “ak sa tomu postavíte, nazvú vás’nativistom, xenofóbom, rasistom, domácim teroristom, násilným extrémistom.”

Povedal, že“neobviňuje”ľudí” prichádzajúcich vo veľkom počte z iných krajín, ktorí chcú žiť v USA.USA a iných rozvinutých, západných krajinách, pričom poznamenal, že “keby som bol v takejto situácii, tiež by som to urobil.”

“Ale to”nie je to, čo má náš azylový a imigračný systém robiť,”povedal.

Ako poznamenal LifeSiteNews, kritici hodnotiaci vplyv rozsiahleho nelegálneho prisťahovalectva poukazujú na to, že tento jav viedol k zvýšenie miery kriminality v Amerike’ a že neschopnosť asimilovať nových prisťahovalcov vedie k kultúrnej balkanizácii.