Claudia-Conway-810x500.png

Lesbická dcéra Kellyanne Conwayovej povedala republikánom z Log Cabin, že mama podporuje jej životný štýl

44
Kultúra smrti

Konzervatívna strategička Kellyanne Conwayová potvrdila homosexuálne sklony svojej dcéry, vrátane jej rozhodnutia prijať lesbický životný štýl, podľa nedávnych komentárov na podujatí Log Cabin Republicans.

Aj keď je Conwayová vyznávačkou katolíckej viery, svojej dcére Claudii povedala, že nemá problém s tým, že je lesbička.

Bývalá manažérka kampane prezidenta Donalda Trumpa’získala od skupiny na podporu homosexuálov cenu “Spirit of Lincoln”. Bruce Jenner, ktorý si teraz hovorí “Caitlyn” a nosí ženské”oblečenie, získal v ten večer tiež ocenenie.

“Je mi”jedno, či si”s dievčaťom alebo s Mickey Mousom, pokiaľ si zdvihneš pr**ľ do školy,” povedala mladšia Conwayová, ktorá zožala potlesk a smiech publika a tiež svojej mamy.

“Podpora mojej mamy“nebola len pasívnym uznaním, ale aktívnym, potvrdzujúcim postojom, ktorý podporil nielen mňa, ale aj milióny Američanov,” povedala Claudia.

Klaudia deklaruje svoju podporu potratov na svojom profile na X. “Chráňte reprodukčné práva a telesnú autonómiu pre všetkých,” uvádza sa v jej životopise.

“Moja mama nielenže hovorí, a to veľa, ale je jedným z mála ľudí, ktorí to robia,” povedala dcéra a kritizovala ostatných, ktorí sa angažujú v “performatívnej politike.”

“Krásna, brilantná dcéra ⁦@claudiamconwayy mi ukradla srdce & ukradla šou týmto úvodom na⁦ @LogCabinGOP
. ⁩ Spirit of Lincoln Gala⁦ @Reagan_Library⁩ ♥️,” staršia Conwayová napísala na X.

Kellyanne’podporuje svoju dcéru’lesbičku, čo je v rozpore s jej katolíckou vierou. “Vychádzajúc zo Svätého písma, ktoré homosexuálne činy predstavuje ako činy ťažkej skazenosti, tradícia vždy vyhlasovala, že ‘homosexuálne činy sú vnútorne neusporiadané,'” Katechizmus Katolíckej cirkvi stanovuje. “Sú v rozpore s prirodzeným zákonom. Uzatvárajú sexuálny akt pred darom života. Nevychádzajú z pravej afektívnej a sexuálnej komplementarity. V žiadnom prípade ich nemožno schváliť.”

Rodičia sú tiež povolaní vychovávať svoje deti vo viere. Za smrteľný, čiže ťažký hriech sa považuje nekatechizácia detí. Okrem toho jednotlivci môžu byť spoluúčastní na inom’hriechu chválou, súhlasom a mlčaním.

Božieho služobníka Johna Hardona, SJ kedysi uviedol:

Rodičia majú vážnu prvoradú povinnosť vychovávať a vzdelávať svoje deti v katolíckej viere, v katolíckej bohoslužbe a v morálke. Prečo? Aby ich pripravili na večný život v nebi. Jednou deklaratívnou vetou — účelom alebo cieľom katolíckej výchovy je nebo. A jediným dôvodom, prečo by rodičia pod Božím vedením vôbec mali privádzať deti na svet, je pripraviť ich na nebo. Bolo by čírym šialenstvom privádzať deti na svet pre “len” tento svet. Pane, ušetri nás!

Všimnite si, čo hovoríme, je to ťažká povinnosť, opakujem, záväzná pod smrteľným hriechom.

Log Cabins Republicans je na škodu konzervatívnemu hnutiu aj podľa LifeSiteNews’ Douga Mainwaringa, ktorý má opakovane informoval o vplyve LGBT aktivistov na republikánsku politiku. Mainwaring predtým 10 rokov žil ako homosexuál, než sa vrátil k rodine a katolíckej viere.

Homosexuálna skupina “už roky potichu vnáša ideológiu LGBTQ+ do GOP a Conway’už len svojou prítomnosťou dodáva politickým imperatívom Log Cabin’auru súhlasu,” povedal Mainwaring.

“Keď sa na to pozrieme, Log Cabin je jednoducho libertariánska verzia neomarxistickej Kampane za ľudské práva, ” Mainwaring povedal. “Uznanie skupín homosexuálov a transsexuálov za osobitnú voličskú skupinu je vážnou chybou GOP. ”

Povedal ďalej:

Vzdor tomu, že názory členov LCR’na daňové a niektoré sociálne otázky sú v súlade s konzervatívnymi hodnotami, podpora LCR’rovnakého pohlavia, protikomplementárnych, protimanželských manželstiev oslabila práva detí’na to, aby ich milovala a vychovávala matka aj otec, oslabila práva rodičov’a zaviedla do strany náhradné materstvo, prax, ktorá vždy zahŕňa potraty nechcených životaschopných embryí.

Konzervatívci by mali byť znepokojení, pretože existencia Log Cabin’v rámci GOP je veľmi reálnou a trvalou hrozbou pre najlepšie záujmy detí.