Musk-and-Soros-810x500.jpg

Elon Musk povedal Joeovi Roganovi, že stále verí, že George Soros "od základu nenávidí ľudstvo

67
Kultúra smrti

Elon Musk sa pustil do ľavicového miliardára Georgea Sorosa a v nedávnom rozhovore s podcasterom Joeom Roganom povedal, že tento mega-donor“od základu nenávidí ľudstvo.” 

“Podľa môjho názoru on [Soros] zásadne nenávidí ľudstvo,” povedal Musk Roganovi v podcaste odvysielanom 31. októbra. “Robí veci, ktoré narúšajú štruktúru civilizácie.” 

Ako príklad Sorosových’ prečinov Musk uviedol financovanie neslávne známych “Sorosových prokurátorov” [okresných prokurátorov]. 

“Zvolenie prokurátorov, ktorí odmietajú stíhať trestné činy; to’je časť problému v San Franciscu a Los Angeles a v množstve ďalších miest,” uviedol technologický magnát. 

“Je, myslím, najväčším prispievateľom Demokratickej strany,” povedal Musk. Podľa opensecrets.org, Soros bol v roku 2022 najväčším darcom Demokratickej strany, pokiaľ ide o federálne príspevky. 

Musk vysvetlil, že Soros je “veľmi šikovný”, keď využíva finančné prostriedky na dosiahnutie svojich cieľov.  

“Známy je tým, že skrátil britskú libru; tak’si myslím, že zarobil svoje prvé peniaze,” povedal. “Je dobrý v tom, že si dokáže všimnúť“hodnotu za peniaze, ktorú iní ľudia nevidia” 

Musk poznamenal, že práve táto schopnosť rozpoznať dobré “hodnoty za peniaze” príležitosti je dôvodom, prečo Soros tak intenzívne investuje do miestnych volieb. 

“Jednou z vecí, ktorú si všimol, bolo, že hodnota za peniaze v miestnych pretekoch je oveľa vyššia ako v celoštátnych pretekoch,” povedal. 

“Najnižšiu hodnotu za peniaze majú prezidentské preteky. Ďalšou najnižšou hodnotou za peniaze sú preteky v Senáte, potom v Kongrese,” pokračoval Musk. “A akonáhle sa dostanete k mestským a štátnym okresným prokurátorom, hodnota za peniaze je mimoriadne dobrá.” 

Soros tak ovplyvnil uplatňovanie zákona bez toho, aby musel meniť pravidlá v knihách, tvrdil Musk. 

“Soros si uvedomil, že v skutočnosti netreba meniť zákony, stačí zmeniť spôsob ich uplatňovania.” 

“Ak sa nikto nerozhodne uplatňovať zákony alebo sa zákony uplatňujú rozdielne, potom je to’ako meniť zákony,” uviedol. 

Čítajte: Elon Musk blasts Soros and his son: V ďalšej časti rozhovoru sa Rogan Muska opýtal, prečo sa pred rokom rozhodol kúpiť Twitter/X.

Woke “mind virus” infikuje svet 

Rogan sa Muska opýtal, prečo sa pred rokom rozhodol kúpiť Twitter/X. Technologický miliardár povedal, že si myslí, že “starý Twitter” mal “rozkladný účinok na civilizáciu.” 

Musk uviedol, že “starý Twitter,” teda spoločnosť pred tým, ako ju získal, bola “v podstate ramenom vlády” a “v podstate ovládaná krajnou ľavicou.” 

Uviedol, že jedným z dôvodov, prečo sa Twitter tak prikláňa k ľavici, je sídlo spoločnosti v San Franciscu, ktoré je jedným z najľavicovejších miest v Spojených štátoch. 

“…Myslím si, že San Francisco je krásne mesto a mali by sme naozaj tvrdo bojovať za…nápravu lode San Francisco. Ak sa prejdete po centre San Francisca, priamo v blízkosti sídla X/Twitter, je to’zombie apokalypsa,” uviedol Musk. 

Povedal, že sa treba pýtať: “Aká filozofia viedla k tomuto výsledku?” 

Musk túto filozofiu opísal ako “vírus mysle” (predtým ju označil ako “vírus mysle prebudených”). 

“Táto filozofia bola potrubím zavádzaná na Zem,” povedal. “Filozofia, ktorá by za normálnych okolností bola celkom výklenková a geograficky obmedzená, takže … oblasť dopadu by bola obmedzená, dostala v skutočnosti informačnú zbraň, informačno-technologickú zbraň na šírenie toho, čo je v podstate vírusom mysle, na zvyšok Zeme. A výsledok tohto vírusu mysle je veľmi jasný, ak sa prejdete po uliciach centra San Francisca. Je to koniec civilizácie.” 

ČÍTAJTE: Elon Musk obviňuje kalifornské školy, že vyvolali u syna’zmätok v pohlaví pomocou ‘vírusu prebudenej mysle’ 

Ľavicový kult smrti “propaguje vyhynutie ľudstva” 

Rogan označil “woke” filozofiu za “kult smrti”, na čo Musk odpovedal: “Presne tak.” 

Musk nazval ľavicových ideológov “vymieračmi”, ktorí “propagujú vyhynutie ľudstva.” 

Miliardár povedal, že táto propaganda je väčšinou “implicitná”, ale “niekedy je”explicitná,” ako v prípade aktivistu, ktorý vystupuje na New York Times title page, ktorý si želal, aby sa ľudská populácia zredukovala na nulu. 

“Tento kult smrti mal na starosti sociálne médiá a do veľkej miery je ním stále v Googli a Facebooku,” uviedol Musk. 

“Nie som za vyhynutie ľudstva; oni sú a môžu ísť do pekla,” vyhlásil.&span> 

Musk varoval, že “ak environmentalizmus dovediete do extrému, začnete sa na ľudstvo pozerať ako na mor na povrchu Zeme.” 

“Ale to je v skutočnosti nepravdivé,” tvrdil. “Zem by uniesla pravdepodobne desaťnásobok súčasnej civilizácie.” 

“Ak si začnete myslieť, že ľudia sú zlí, potom prirodzený záver je, že ľudia by mali vymrieť.” 

Technologický magnát ďalej varoval, že ak budú modely umelej inteligencie naprogramované “vymieračmi, jej úžitkovou funkciou bude vyhynutie ľudstva.” 

“Environmentálne hnutie, a ja’som environmentalista, zašlo príliš ďaleko; zašli’príliš ďaleko,” uzavrel Musk. 

ČÍTAJTE: Zlovestný cieľ programu ‘klimatických zmien’: úplná kontrola nad vyľudnenými občanmi