girls-locker-room-scaled-e1697553817916-810x500.jpg

Rodina z Virgínie sa vyjadrila k tomu, že chlapec môže chodiť do šatní s dievčatami zo strednej školy

34
Kultúra smrti

Rodina zo školského obvodu, ktorý je v centre národnej diskusie o transrodovej orientácii, hovorí o tom, že škola v oblasti umožnila študentovi mužského pohlavia vstup do ženských šatní a že škola vážne nezohľadnila následnú traumu študentiek.

Miestna pobočka ABC WJLA sa rozprávala s anonymnou matkou dievčaťa zo stredoškolského športového tímu v okrese Loudoun, ktorá je rozrušená, že “v dievčenskej’športovej šatni bol biologický chlapec,” a že okres údajne neinformuje rodičov o takomto vývoji.

“Pre mňa ako rodiča je šialené, že všetci ostatní nemajú žiadne právo, nemajú žiadne súkromie, len aby sme mohli byť láskaví k jednému dieťaťu, a to im nechcem ublížiť,” pokračovala. “Chcem, aby mali možnosť bezpečne sa prezliecť. Takže buď im dáme miesto, ktoré je, ako viete, pre nich oddelené a súkromné, alebo pôjdu do svojej biologickej šatne [šatne], a ak im to ’nevyhovuje, nech sa tak rozhodnú, ale nie na úkor všetkých ostatných. Politika LCPS hovorí, že všetci by mali mať bezpečné miesto na prezlečenie.”

“Je to’pre mňa veľmi nepríjemné. Pretože vedomie, že v šatni, kde sa prezliekam ja, sa prezlieka biologický muž, je’veľmi nepríjemné,”povedala dcéra. “Toto treba zmeniť. Pretože si nemyslím, že’nejaké dievča alebo chlapec sa chce prezliekať s opačným pohlavím.”

Na nátlak hovorca Loudoun County Public Schools (LCPS) jednoducho povedal, že okres “je v súlade s platnými zásadami školskej rady vrátane politiky 8040,”ktorá bola prijatá v roku 2021 a umožňuje študentom používať akékoľvek intímne priestory v súlade s ich preferovanou “rodovou identitou.”

Školská rada vtedy hlasovala za prijatie politiky v pomere 7:2; tento týždeň nikto z členov nereagoval na žiadosti WJLA’o prediskutovanie svojich postojov vzhľadom na námietky tejto rodiny’.

Okres tiež neodpovedal na otázky WJLA’o informovaní rodičov alebo o tom, či majú školy dostatok súkromných priestorov pre dievčatá, ktoré sa nechcú prezliekať alebo sprchovať s chlapcami.

Okres však uviedol, že politika 8040 sa v súčasnosti prehodnocuje, aby sa určil súlad so vzorovou politikou, ktorú vyhlásilo Ministerstvo školstva Virgínie (VDOE) za vlády republikánskeho guvernéra J.E. Glenna Youngkina, ktorý vyžaduje, aby boli žiaci oslovovaní svojimi zákonnými menami a skutočným pohlavím, ako aj aby sa pri určovaní toho, do ktorých kúpeľní, skriniek alebo športových tímov majú prístup, používalo biologické pohlavie. 

Ostatné okresy’ odmietli dodržiavať štátne pravidlá vyvolali obavy o to, ako efektívne ich bude Youngkinova administratíva schopná presadzovať.

Kritici tvrdia, že nútenie dievčat zdieľať intímne priestory, ako sú kúpeľne, sprchy a šatne s príslušníkmi opačného pohlavia, porušuje ich právo na súkromie, vystavuje ich zbytočnému emocionálnemu stresu a dáva potenciálnym mužským predátorom životaschopnú zámienku na vstup na ženské toalety alebo do skriniek jednoduchým tvrdením, že sú transrodové. 

V okrese Loudoun je bývalý superintendent Scott Ziegler čelí obvineniuz údajného zatajenia znásilnenia študentky “transgender” spolužiakom na dievčenských’ toaletách kvôli škodlivým dôsledkom pre LGBT hnutie. Minulý mesiac bol odsúdenýz “využitia svojho úradného postavenia na odvetu voči niekomu za uplatňovanie jeho práv” prepustením učiteľa, ktorý o situácii vypovedal pred veľkou porotou.

V roku 2021 bol tento otec’rozzúrený konfrontáciou školskej rady počas zasadnutia využili Bidenova administratíva, LGBT aktivisti a ich mediálni spojenci ako dôkaz, že učitelia v celej krajine sú obeťami pravicových “extrémistov” ešte predtým, ako sa to, čo sa stalo jeho dcére, stalo verejne známym.