auschwitz-810x500.jpg

Poučenie z histórie

0
Kultúra smrti

Kde sa dnes môžu študenti učiť históriu? Od koho sa ju môžu učiť?  

V National Post sa môžeme dočítať, že “smernice na odstraňovanie kníh usmerňujú knihovníkov, aby odstraňovali knihy, ktoré môžu obsahovať nesprávne informácie, sú zavádzajúce alebo posilňujú rasistický obsah či informácie, ktoré nie sú rodovo pozitívne.”

Všetko teraz kontroluje “komunita LGBTQ” a woke warriors, ktorí túžia presadzovať svoju genderovú filozofiu a ničia tak ďalšie generácie. 

Vyrastal som v Nemecku za Hitlera. Aj keď som bol malé dieťa, stále si to pamätám. Pri pohľade späť vidím isté podobnosti medzi vtedajším Nemeckom a dnešnou Kanadou.

Nemecko pred Hitlerom: V Nemecku bolo ťažké obdobie, ľudia potrebovali nádej. Stále sa snažili spamätať z prehratej vojny. Nevideli budúcnosť. Potom prišiel Hitler. Nikto nevedel, kto to je. Sľuboval Nemcom nový život a budúcnosť. Zaujal ich svojím prejavom. Videli v ňom svojho spasiteľa. Uverili v neho. Dal im nádej. Stal sa v istom zmysle ich bohom a oni ho uctievali a nasledovali. Ľudia sa zdravili so zdvihnutými rukami: “Heil Hitler!” Verili mu. Tí, ktorí mu odporovali, boli umlčaní. Ľudia nevedeli, že Hitler bol inšpirovanýa riadený okultizmom.

Kanada za vlády Trudeaua: Každodenný život sa stal ťažším. Nezamestnanosť, nedostatok potravín, každodenný strach médií z neexistujúcich klimatických zmien, finančná neistota…. 

Potom prišlo Svetové ekonomické fórum. Nikto ich nevolil. Zdá sa, že zrazu ovládajú veľkú časť sveta vďaka svojmu globálnemu “Veľkému resetu.”  

Satan zrejme zasypal globálne elity bohatstvom. Svojim agentom dal kľúčové pozície v politike, vede, ekonomike, školstve, médiách, zdravotníctve a súdnictve. 

Zrodil sa COVID, vítaný nástroj v rukách elity, ktorá použila povinné injekcie experimentálnej látky ako svoju zbraň na dosiahnutie svojho cieľa ovládnuť svet a znížiť svetovú populáciu.  

Ľudia boli platenými médiami bombardovaní zlými správami o COVID, ktorý sa dal ľahko liečiť, ale dobrá liečba bola zakázaná. Lekári, ktorí sa odvážili informovať svojich pacientov, prišli o licenciu a boli potrestaní. Mnohí lekári opustili krajinu. Systém zdravotníctva sa takmer zrútil. 

Masky boli povinné. Cirkevné bohoslužby boli zatvorené, zatiaľ čo svetské miesta boli otvorené. Kresťania boli umlčaní, čoskoro prenasledovaní a väznení. Spievať nebolo dovolené, dokonca aj modlitba na otvorenom športovisku bola zakázaná.

Vláda brutálne ukončila pokojný protest stoviek kamionistov proti neoprávneným mandátom. Bankové účty podporovateľov protestu boli zmrazené. Charta chrániaca slobodu prejavu bola ignorovaná.

Zabíjanie prostredníctvom experimentálnych “vakcín,” ktoré tiež zmrzačili alebo zranili nespočetné množstvo ľudí na celom svete, pokračovalo. Doktor Rainer Fuellmich nazvalškandál s koronavírusom najväčším zločinom proti ľudskosti, aký bol kedy spáchaný.

‘Tolerujeme týchto ľudí? V Kanade a Židia za Hitlera

Židia v Hitlerovom’Nemecku: Nacisti vedeli, že ak povedia ľuďom, že Židia sú ich nepriatelia, berú im obchody, spôsobujú všetko utrpenie – potom ľudia začnú nenávidieť to, čo nenávideli, a budú robiť to, čo im nacisti povedali.   

Židovské podniky boli zničené. V Nemecku nesmel nikto nakupovať od Židov. Boli odvážaní do koncentračných táborov, splynovaní, vraždení injekciami – 6 miliónov z nich bolo zabitých len preto, že boli Židia. Mnohí sa pokúšali opustiť krajinu; niektorým sa to podarilo, iným nie.

Dňa 7. júna 1939 bol lodi St. Louis, ktorá viezla 907 židovských utečencov snažiacich sa uniknúť pred prenasledovaním v Nemecku, odmietnutý vstup do Kanady.  

“Žiaden nie je príliš veľa…” Lode sa museli vrátiť. Dvestopäťdesiatštyri z nich zahynulo v Nemecku počas holokaustu.

O niekoľko rokov neskôr stál Trudeau v Dolnej snemovni a ospravedlnil sa za to, že vláda Mackenzieho Kinga poslala nevinných ľudí na smrť.  

“Nikdy viac” bolo ako svätý sľub. A čo však rastúce zločiny proti židovskému obyvateľstvu, ktoré sa v roku 2016 stalo najčastejším terčom nábožensky motivovaných “zločinov z nenávisti”? Dovolil Trudeau zopakovať to, čo odsúdil?"

A potom prišli povinné injekcie…a mohli sme počuť, ako Trudeau nazýva tých, ktorí nie sú ochotní podstúpiť experimentálnu injekciu s pochybnými prísadami, “okrajovou menšinou.   

Retorika o jednej konkrétnej skupine ľudí sa stupňovala.  

“Sú to extrémisti, ktorí neveria vede, sú to často mizogýni, tiež často rasisti,” Trudeau claimed. “Je to’malá skupina, ktorá sa svalí, a my si musíme vybrať, pokiaľ ide o lídrov, pokiaľ ide o krajinu: “Tolerujeme týchto ľudí?"”  

Rozdelenie a nenávisť boli zasiate.

“Neočkovaní” v Kanade sa stali Židmi za Hitlera. Nesmeli slobodne cestovať ani protežovať niektoré reštaurácie či obchody. Neboli zabíjaní v koncentračných táboroch – hoci možno sa tábory už pripravujú nabudúce – ale boli násilne zadržiavaní v “karanténnych hoteloch.” 

‘Nehodný život’ v Hitlerovom’Nemecku vs. ‘nehodný život’ v dnešnej’Kanade

Nacisti považovali ľudí s postihnutím za prekážku vo svojom cieli vytvoriť idealizovanú “nemeckú rasu.”V roku 1939 začal nacistický režim systematicky “čistiť” Nemecko od tých, ktorí neboli vhodní pre budúcnosť ich raja. V rámci takzvaného nacistického programu eutanázie vraždili ľudí s mentálnym a fyzickým postihnutím. Boli splynovaní v koncentračných táboroch alebo ich lekári zabíjali smrtiacimi injekciami. Tento program vyžiadal siživoty približne 250 000 ľudí.

V Kanade dnes nenarodené deti nie sú vítané. Ich ľudskosť je popieraná. Potraty a eutanázia sú legalizované. Milióny detí boli usmrtené pri potratoch, dokonca aj po narodení, pričom ich orgány sa často predávajú za účelom zisku. Eutanázia, eufemisticky nazývaná “lekárska pomoc pri umieraní” alebo MAID, sa ponúka voľne a nahrádza láskyplnú starostlivosť, ktorú si zaslúži každý starý alebo umierajúci človek.

Viktória sa stala “hlavným mestom zabíjania” na svete. Nielen ľuďom na pokraji smrti, ale teraz sa MAID ponúka aj duševne chorým ľuďom, starším ľuďom, dokonca aj deťom v depresii.

Po druhej svetovej vojne bolo Nemecko zlomené. Hitler bol mŕtvy. Nemecko bolo roztrhané na kúsky. Milióny ľudí zomreli.

Božský súd urobil koniec samozvaným rajom a zničil ich megalomanstvo. Ich sen o tisícročnej vláde bol mŕtvy. Trvalo to 12 rokov. 

Norimberský proces a Kanadská charta práv a slobôd

Norimberský proces v rokoch 1945 až 1946 sa snažil postaviť zločincov pred súd.  

Doktor Josef Mengele, “anjel smrti,” vykonával smrteľné pokusy na väzňoch v koncentračnom tábore v Osvienčime, pričom na ľuďoch vykonával genetický výskum. Teraz bol jedným z tých, ktorých súdila medzinárodná porota. Dobrovoľný súhlas ľudí bol vyhlásený za absolútne nevyhnutný a napokon sa stal medzinárodným právom.

Po vojne kanadská Charta práv a slobôd vyhlásila Kanadu za národ pod nadvládou Boha. Charta sa stala najvyšším zákonom krajiny s množstvom chránených práv a slobôd vrátane slobody prejavu a práva na rovnosť. Stala sa najväčším výdobytkom krajiny v roku 1982.  

Sexuálna revolúcia 

Tá však&nbspnevydržala dlho. Za Trudeaua získala moc “LGBTQ2S” lobby. Boh bol odstránený z nášho vzdelávacieho systému a verejného života. Biblia sa stala nenávistnou literatúrou. Časti Písma o homosexuálnom hriechu sa nesmú citovať. Sexuálna revolúcia prevzala moc.

Mesiac hrdosti sa stal sezónou hrdosti. Každý sa musí skloniť, inak bude čeliť následkom. Prechody cez ulice boli namaľované dúhovými farbami. Nad dôležitými budovami sa vztyčujú dúhové vlajky na znak podpory. “Pride” je nový boh, všetci sa mu musia klaňať.

Otca a matku nahradili homosexuálne páry a vedu v školách zatienila zvrátená sexuálna výchova. Deťom sa hovorí, že pohlavie je premenlivé a chlapci môžu byť dievčatami a dievčatá chlapcami. 

Počet detí zmrzačených miliardovým “genderovým priemyslom” denne rastie. Rodičia nesmú s’vlastnými deťmi hovoriť o ich rodnom pohlaví, inak by im mohli deti odobrať a rodičia by mohli ísť do väzenia. Nepoužívanie “správneho” zámena znamená prísny trest, dokonca aj stratu zamestnania. OSN a WHO vyzvali deti, aby mali vlastných sexuálnych partnerov.  

Zmätok narastá. 

Kým smerom, Kanada?" 

Po odstránení Boha išla Kanada rýchlo ku dnu a vládu prevzal Satan. Naša nová morálka nie je’založená na žiadnej židovsko-kresťanskej viere. 

Staré hodnoty boli zrušené a nahradené novými. Desatoro prikázaní z Biblie sa ignoruje a nahrádza sa ďalšími zákonmi tyranie. Kanada už nie je národom pod zvrchovanosťou Boha, ako sa uvádza v Charte.

V tejto “novej Kanade” vláda chce mať úplnú kontrolu nad každým aspektom života.  

Národná organizácia, Svetová zdravotnícka organizácia a globálne elity’ “Veľký reset” túžia vytvoriť nového človeka v kombinácii s technológiou, ktorá môže trvať “večne” a umelá inteligencia dokonca nahradí človeka. Pripomíname si satanov prísľub raja: “Budete ako Boh” (Gn 3, 5).  

Smerujeme do sveta digitálnych dokladov totožnosti a digitálnej meny a z nich vyplývajúceho systému sociálneho kreditu, všadeprítomných sledovacích kamier, žiadneho súkromného vlastníctva (“nebudete nič vlastniť a budete šťastní”), “15-minútových miest,” a žiadneho súkromia. 

Musíme odhrnúť oponu, aby ľudia videli tvár satana, ktorý sa snaží vládnuť svetu.  

Ak chceme ako národ prežiť, musíme sa vrátiť k Charte práv a slobôd a stať sa opäť národom pod Božou nadvládou. Ak budeme pokračovať v nastúpenej ceste, Boží súd príde do Kanady tak, ako prišiel do Nemecka.