Screenshot-2023-05-03-09.20.59-810x500.png

Reprezentantka Nancy Maceová je súčasťou establišmentu v DC, aj keď tvrdí opak

45
Kultúra smrti

Kresťanka z Južnej Karolíny Nancy Maceová sa snaží znovu postaviť proti “establišmentu” po tom, čo sa prekvapivo pridala k hŕstke republikánov a demokratických zástupcov, ktorí hlasovali za zosadenie Kevina McCarthyho z postu predsedu Snemovne reprezentantov.

“Bojujte proti establišmentu vo Washingtone,” píše sa na jej obálke X. “Nebojím sa establišmentu. DC nezostávam nič dlžná a zakaždým budem stáť na strane skutočných Američanov,”napísala 5. októbra po hlasovaní za odvolanie McCarthyho.

V súčasnosti sa po chodbách Kongresu prechádza so šarlátovým písmenom “A”, pričom sa prirovnáva k Hester Prynneovej, postave z románu “Šarlátové písmeno” o žene, ktorá smilní s miestnym farárom.

Republikánka však nie je proti establišmentu a voliči by sa nemali nechať oklamať.

Pred Mace’ovou premenou sa zdalo, že jej kľúčovými prioritami je oslabovanie odporu svojej strany’voči potratom, o čo sa často pokúšala prostredníctvom vystúpení v liberálnych spravodajských televíziách.

Jedným z dôvodov, prečo hlasovala za odvolanie McCarthyho, nebolo to, že presadzoval výdavky na vojnu na Ukrajine alebo iné problémy, ktoré s ním konzervatívci mali. Maceovú rozčuľovalo, že dostatočne rýchlo nepresunul jej legislatívu podporujúcu kontrolu pôrodnosti.

Liberálka “novinárom povedala, že to bolo preto, lebo nepredložil sľúbené hlasovania týkajúce sa potratov a prístupu k antikoncepcii,” The Wall Street Journal reported.

“Zástupkyňa Nancy Maceová novinárom povedala, že hlasovala za odvolanie McCarthyho z funkcie predsedu parlamentu, pretože porušil sľuby, ktoré jej dal v súvislosti so zlepšením prístupu k antikoncepcii a podporou návrhu zákona o súboroch na znásilnenie, ktorý napísala,” agentúra Reuters reported.

Tiež bola podporovala legislatívu, ktorá by umožnila širšiu dostupnosť nebezpečných chemických potratových liekov, a tiež povedala Bidenovej administratíve, aby ignorovala súdne rozhodnutia, ktoré zastavili schvaľovanie potratových liekov Úradom pre potraviny a liečivá’. Mace, podobne ako Donald Trump, kritizoval floridský’zákon o potratoch srdcového tepu, pričom ho nazval “nie súcitným.”

Mace tiež zastáva líniu establišmentu, keď ide o radikálnu demokratickú politiku LGBT — jednoducho preberá hroznú ľavicovú legislatívu, plácne naň nejasnú výnimku z náboženskej slobody a potom sa tvári, že je to’nejaký skvelý návrh.

To’nie je žiadne prekvapenie, pretože Mace podporuje agendu LGBT, hlasuje za nanútenie homosexuálnych “manželstiev” do všetkých 50 štátov. Zdá sa, že dvakrát rozvedená kongresmanka, ktorá spolunažíva so svojím snúbencom, sa vo svojich komentároch ďalej vysmievala inštitúcii biblického manželstva.

“Ak chcú byť homosexuálne páry rovnako šťastne alebo nešťastne zosobášené ako heterosexuálne páry, viac sily im. Verte mi, ja’som to vyskúšala viac než raz,” napísala na stránke X 19. júla 2022 po svojom hlasovaní za “homosexuálne manželstvo”. Pripojila smejúce sa emoji, aby zdôraznila, že si myslí, že je to’vtipné.

Lídri zelených vidia cez Mace’kostým.

“Establishment? Dievča, vy ste establišment a dôvod, prečo ste hlasovali za odstránenie McCarthyho, ani nebol’dobrý, ale’preto, že vám správne nechcel dať VIAC práv na potraty,”prezidentka Students for Life Action Kristan Hawkinsová napísala na X. “Sadnite si alebo sa choďte pridať k demokratom. Uvidíme sa v SC na vašich primárkach.”