Screenshot-2023-10-12-110843-e1697105393164-810x500.png

Trudeau sa zúfalo snaží odvolať svoje démonizovanie rodičov na Million Person March

34
Kultúra smrti

Posielajte naliehavú správu kanadským zákonodarcom a súdom s výzvou na podporu rodičovských práv.

V reakcii na Million Person March for Children - celonárodnú demonštráciu za rodičovské práva, ktorá pod heslom “Nechajte naše deti na pokoji” vyzýva školy, aby prestali s indoktrináciou LGBT - poslal premiér Justin Trudeau odpoveď. “Dovoľte mi, aby som jasne povedal jednu vec: transfóbia, homofóbia a bifóbia nemajú v tejto krajine miesto,” napísal na X (predtým Twitter). “Dôrazne odsudzujeme túto nenávisť a jej prejavy a jednotne podporujeme 2SLGBTQI+ Kanaďanov v celej krajine - ste platní a vážime si vás."” 

Toto vyhlásenie nie je prekvapujúce - Trudeau je najviac pro-LGBT premiérom v kanadskej histórii a podpora LGBT záležitostí je súčasťou jeho značky už od čias, keď bol ešte len poslancom. Pochodoval v sprievodoch “Pride”, hosťoval v drag show; hádal sa so zahraničnými lídrami kvôli ich nedostatočnému nadšeniu pre rodovú ideológiu; a z financovania LGBT záležitostí urobil ústredný bod rozpočtu svojej vlády’. 

Keď premiér Nového Brunswicku Blaine Higgs prvýkrát oznámil svoju podporu rodičovským právam, Trudeau na charitatívnej zbierke pre LGBT v Toronte vyhlásil, že “zlá, nenávistná rétorika” je “na vzostupe.” 

ČÍTAŤ: Woke anthropological groups put transgender ideology over scientific inquiry 

“Krajne pravicové politické subjekty sa snažia prekonať samy seba s typmi krutosti a izolácie, ktoré môžu spôsobiť týmto už aj tak zraniteľným ľuďom,” Trudeau fulminated. “Práve teraz sa trans deťom v Novom Brunšviku hovorí, že nemajú’právo byť svojím pravým ja, že musia žiadať o povolenie.”Čo je, samozrejme, nezmysel ”ale Trudeau tým chce povedať, že samotné zapojenie rodičov do rozhovoru je útokom na práva LGBT. Higgs poukázal na to, že Trudeau sa stavia proti zapojeniu rodičov do zásadných rozhovorov. 

Prieskumy verejnej mienky čoraz viac naznačujú, že takmer 80 percent Kanaďanov podporuje zákon v Novom Brunšviku a inde, pričom premiér Saskatchewanu Scott Moe oznámil, že použije “doložku o vylúčení”, aby zrušil pokus aktivistického sudcu’zablokovať Saskatchewan’s podobnou politikou rodičovských práv. Moeova&nbspochota použiť klauzulu notwithstanding je dôkazom toho, akí sebavedomí sú politici pri obrane rodičovských práv a akú obrovskú podporu pociťujú zo strany verejnosti. Jedna kanadská moslimská skupina reagovala na Trudeau’ovo odsúdenie septembrových protestov ako “nenávisti” tým, že ho vyzvala, aby sa verejne ospravedlnil. 

Trudeau si zrejme uvedomil svoju chybu, a tak sa snaží prepísať históriu. Počas rozhovoru s novinármi 5. októbra vo Vaughane v Ontáriu Trudeau trval na tom, že v skutočnosti neodsudzoval rodičovské protesty, na ktoré reagoval jeho tweet. “Nikdy som nenaznačil, že niekto, kto’sa stará o rodičovské práva, je nejakým spôsobom plný nenávisti alebo netolerancie,” Trudeau vyhlásil. “Ale musíme sa uistiť, že keď vidíme prejavy nenávisti alebo neznášanlivosti voči moslimom, voči komunite (LGBTQ2S+), voči všetkým Kanaďanom, že sa pevne postavíme proti neznášanlivosti – že oslovíme ľudí, aby sa spojili.” 

ČÍTAJTE: Organizátor pochodu milióna ľudí oznamuje nové celonárodné protesty proti LGBT agende 

Na otázku, či sa ospravedlní za svoju charakteristiku rodičov, Trudeau zašiel ďalej: “Vždy sa postavíme proti nenávisti a netolerancii, nech už prichádza odkiaľkoľvek a od kohokoľvek, ale každý, kto’sa to snaží spolitizovať alebo otočiť ako útok na jednu konkrétnu skupinu, sa snaží rozdeliť komunity proti sebe.” To je šikovný úskok, ale je to tiež zjavne nepravdivé.  

Trudeau’na Twitteri v reakcii na rodičovské protestya mnohé, mnohé odsudzujúce vyhlásenia pochádzajúce z jeho vlastných radovvýslovne obvinil z “nenávisti,” a neposkytol žiadny kontext alebo nuansy, ktoré by mohli naznačovať, že chápe aj obavy rodičov. Vtedy to jednoznačne odsúdil, rovnako ako všetci jeho kolegovia prakticky bez výnimky. Trudeau v skutočnosti robil to, z čoho ho obvinil líder konzervatívcov Pierre Poilievre: “démonizovanie znepokojených rodičov.”  

Predpokladám, že Trudeau si uvedomil to isté, čo Poilievreže kampaň proti rodičom nie je víťazná záležitosť. Trudeau je však uväznený medzi kliešťami svojej zmenšujúcej sa koalícieprogresívcov na jednej strane, prisťahovalcov na strane druhej. 

Odpovede týchto lídrov ma povzbudzujú z rovnakého dôvodu, z akého ma povzbudzuje Veľká Británia. premiér Rišo Sunak’s nejednoznačným vyhlásenímnedávno, že “by sme sa nemali nechať zastrašovať tým, že ľudia môžu byť akéhokoľvek pohlavia  nemôžu byť. Muž je muž, žena je žena. To’je len zdravý rozum.” Áno, je to tak. Ale britskí toryovia, podobne ako väčšina západných politikov v súčasnosti, nemajú žiadne zásadytakže skutočnosť, že’uznávajú zdravý rozum, prezrádza, že je to v ich volebnom záujme. 

Pošlite naliehavú správu kanadským zákonodarcom a súdom a povedzte im, aby podporili rodičovské práva.