Screenshot-2023-10-06-at-1.46.07-PM-810x500.png

Trudeau vycúval a tvrdí, že nikdy nenazval prorodinných účastníkov Million Person March nenávistnými

29
Kultúra smrti

Premiér Justin Trudeau teraz poprel, že by protestujúcich za rodinu, ktorí sa zúčastnili na pochode Million Person March proti indoktrinácii LGBT v školách, označil za ľudí, ktorí sa zasadzujú za “nenávisť” a ktorých názory nemajú “miesto” v Kanade, hoci to v deň demonštrácií napísal na sociálnych sieťach. 

Na štvrtkovej tlačovej konferencii vo Vaughane v Ontáriu o bývaní sa reportér Trudeaua opýtal na príspevok, ktorý zverejnil na sociálnych sieťach 20. septembra, teda v ten istý deň, keď tisíce znepokojených Kanaďanov vyšli do ulíc na Million Person March proti indoktrinácii LGBT v národných&nbspškolách, čo vyvolalo obavy kresťanov a moslimov, že jeho “charakteristika” hnutia ako nenávistného je nečestná a nepresná. 

“Nikdy som nenaznačil, že niekto, kto’sa stará o rodičovské práva, je nejakým spôsobom plný nenávisti alebo netolerancie,” tvrdil Trudeau.

Rozhovorca sa Trudeaua tiež opýtal, či sa “ospravedlní” za svoje komentáre, na čo odvetil, že sa bude “vždy zasadzovať za práva všetkých”v tejto krajine,” vrátane tých, ktorí sa identifikujú ako LGBT.

Trudeau v odpovedi na otázky novinára ani raz priamo nepovedal, že je za rodičovské práva, ale namiesto toho trval na tom, že ľudia používajú jeho komentáre o pochode ako “spin” v snahe “rozdeliť komunity.” 

Napriek Trudeauovmu’popieraniu zostáva pravdou, že 20. septembra Trudeau na X (predtým Twitter) odsúdil pochod Million Person March, ktorý sám organizovali kanadskí moslimovia.

“Dovoľte mi, aby som jasne povedal jednu vec: transfóbia, homofóbia a bifóbia nemajú v tejto krajine miesto,” uviedol Trudeau na X (predtým Twitter). “Dôrazne odsudzujeme túto nenávisť a jej prejavy a jednotne podporujeme 2SLGBTQI+ Kanaďanov v celej krajine – ste platní a vážime si vás,” napísal Trudeau na X (predtým Twitter) 20. septembra.  

Jedno niekoľko dní po premiérových vyjadreniach sa na sociálnych sieťach ohradila Asociácia moslimov Kanady, ktorá Trudeaua’charakterizovala píše:

Kanadskí predstavitelia a školské rady tým, že charakterizujú pokojné protesty tisícov znepokojených rodičov ako nenávistné, vytvárajú nebezpečný precedens využívania svojho vplyvného postavenia na nespravodlivé démonizovanie rodín a odcudzenie nespočetného množstva študentov.

V stredu 20. septembra protestovali tisíce moslimov, ku ktorým sa pripojili ďalšie náboženské skupiny, aby vyjadrili svoje obavy a žiadali svoje práva ako rodičov vo vzťahu k vzdelávaniu svojich detí. Ich zámerom bolo byť vypočutí, nie zasievať rozkol. Rodičia by mali mať absolútne právo obhajovať blaho svojich detí.

V posledných mesiacoch sa čoraz častejšie ozývajú hlasy znepokojených kanadských rodičov proti nárastu indoktrinácie vzdelávacieho systému v Kanade zameranej na LGBT.  

Pochody vo väčšine kanadských miest boli pokojné. Vyskytli sa však niekoľko správ o napadnutí demonštrantov protiprotestujúcimi, ktorí sa hlásia k LGBT. 

Kým mainstreamové médiá často naznačujú, že hnutie za rodinu je nenávistné, nový prieskum inštitútu Angusa Reida (ARI) zistil, že väčšina Kanaďanov, 56 percent, stále verí, že existujú len dve pohlavia, pričom nedávny Legerov prieskum zistil, že Kanaďania vo všeobecnosti uprednostňujú rodičovské práva vo vzdelávaní, najmä pokiaľ ide o materiály, ktoré sa deťom poskytujú. 

Líder konzervatívcov vytýka Trudeauovi, že ustúpil a povedal, že ‘skutočne’obvinil rodičov z ‘nenávisti’  

Prípevok Trudeaua’z 20. septembra na sociálnych sieťach bol pôvodne odsúdil líder Konzervatívnej strany Kanady (CPC) Pierre Poilievre, ktorý po tom, čo istý čas o pochode mlčal, povedal, že Trudeau “démonizuje znepokojených rodičov”, ktorí sa zúčastnili na protestoch. 

Dnes sa Poilievre pustil do Trudeaua za to, že vycúval, a povedal: “Trudeau chce, aby ste verili, že nepovedal to, čo povedal.” 

“Áno, obvinil rodičov z ‘tejto nenávisti,’ keď vyjadrili obavy o školstvo,” písalPoilievre na X.

“Rozdeľuje, aby odvrátil pozornosť tým, že z Kanaďanov vytvára zloduchov: rodičov, poľovníkov, kamionistov & kohokoľvek, kto s ním nesúhlasí. Už žiadne rozdeľuj a panuj. Zjednoťte sa pre Kanadu.” 

Kým v Kanade rastie tlak proti LGBT extrémizmu, na najvyšších úrovniach spoločnosti stále existuje protirodinná “kultúra zrušenia”.

Aj včera LifeSiteNews informoval o tom, ako učiteľom základných škôlvydal príručku Elementary Teachers’ Federation of Ontario (ETFO), hlavný odborový zväz zastupujúci učiteľov najmladších žiakov v triedach, zverejnila príručku učebných osnov, v ktorej tlačí “intersekcionálny feminizmus” na pedagógov, aby mohli “narušiť patriarchát” v triedach. 

Takisto sa vyskytlo niekoľko prípadov, keď boli učitelia a členovia školskej rady odsúdení alebo inak disciplinárne potrestaní za to, že vystupovali proti indoktrinácii LGBT a v prospech rodičovských práv.