Shutterstock_1229690290-810x500.jpg

Michiganský najvyšší súd nariadil uznanie transrodovej "identity" v štátnych prípadoch

23
Kultúra smrti

Strany vystupujúce pred súdmi v Michigane si odteraz nesmú navzájom protirečiť’preferovanou “pohlavnou identitou,” rozhodol v stredu Najvyšší súd štátu Michigan v pomere hlasov 5:2.

Najvyšší súd štátu’schválil nasledujúce pravidlo, ktoré nadobudne účinnosť 1. januára: “Strany a advokáti môžu uvádzať aj pani, Mr. alebo Mx. ako uprednostňovanú formu oslovenia a jedno z nasledujúcich osobných zámen v časti mena v nadpise: he/him/his, she/her/hers alebo they/them/theirs. Súdy musia pri oslovovaní, uvádzaní alebo identifikácii účastníka alebo advokáta, či už ústne alebo písomne, používať meno osoby, určené oslovenie alebo osobné zámená alebo iný úctivý spôsob, ktorý nie je v rozpore s určeným oslovením alebo osobnými zámenami osoby, ”

“Slúžime celej verejnosti a sme povinní správať sa k tým, ktorí pred nás predstupujú, slušne a s úctou, ” uviedla sudkyňa Elizabeth Welchová. “Rodová identita člena verejnosti je súčasťou jeho individuálnej identity, bez ohľadu na to, či s ňou ostatní súhlasia alebo ju schvaľujú.”

“Ide o tekutú politickú debatu, do ktorej by sa naša súdna zložka štátnej správy nemala púšťať, nieto ešte sa do nej vrhnúť po hlave a tvrdiť, že ju vyriešila,” namietal sudca Brian Zahra, jeden z dvoch hlasujúcich proti pravidlu. “Takáto pýcha nemá miesto v rámci fungovania súdnej zložky štátnej správy.”

Zahra predpovedal, že nové pravidlo “nepochybne rozdúcha konflikt a prehĺbi sociálne rozdelenie obyvateľov Michiganu” kvôli otázke, ktorá “rozhodne zriedkavo” skutočne vzniká. “Toto súdne pravidlo je otvorenou výzvou na zneužitie zo strany účastníkov konania, ktorí chcú získať akúkoľvek mieru kontroly nad svojím bojom,” dodal. “Je príliš bežné, že účastníci konania, ktorí majú mentalitu spálenej zeme, zdržujú, odvádzajú pozornosť a vnášajú zmätok do súdnych konaní. Cieľom je zvyčajne chybný proces alebo ukrývanie chýb pre odvolacie konanie.”

Podľa modernej biológie je pohlavie korenené v chromozómoch jedinca a odráža sa v stovkách genetických znakov. Okrem popierania vedeckej reality núti jednotlivcov uznať pohlavnú dysfóriu jednotlivca’ako “pohlavnú identitu” kresťanov a židov, aby v rozpore s Genesis 1,27, ktorá učí, že Boh stvoril obe pohlavia na svoj obraz.

Na vrchole normalizácie a vynucovania dodržiavania transgender dogmy, viditeľné zobrazovanie alebo oznamovanie svojho’“preferovaného rodového zámena” je tiež populárnym prvkom etikety v kruhoch LGBT aktivistov a medzi Demokratickí politici; jedným z prvých činov Bidenovej administratívypo nástupe do funkcie bolo pridanie políčka pre zámeno na webovú stránku Bieleho domu’s kontaktmi.