Screen-Shot-2023-09-29-at-10.50.45-AM-810x500.jpg

Bill O'Reilly hovorí Tuckerovi Carlsonovi, že televízny priemysel v USA riadi "aktívne zlo

45
Kultúra smrti

Bývalý moderátor Fox News Bill O’Reilly tento týždeň Tuckerovi Carlsonovi povedal, že podľa neho v Spojených štátoch riadi mainstreamové médiá “aktívne zlo”.  

O’Reilly si sadol s Carlsonom do svojho programu “Tucker on X”, ktorý sa vysielal v stredu večer v rovnakom čase, ako sa na stanici Fox vysielala druhá republikánska prezidentská debata. 

O’Reilly, 74, bol vychovaný ako rímsky katolík na Long Islande v New Yorku v 50. rokoch 20. storočia. Má dve deti. Je známy predovšetkým svojím bojovným štýlom v legendárnej relácii televízie Fox The O’Reilly Factor, je tiež autorom desiatok kníh na kultúrne témy. V roku 2017 bol prepustený pre obvinenia zo sexuálneho zneužívania. S Carlsonom, ktorý je anglikán, diskutoval o celom rade tém vrátane posadnutia démonmi.

“Myslím si, že existuje aktívne zlo, viete. Myslím si, že pravdepodobne riadi televízny priemysel v Amerike,” O’Reilly tvrdil.

“Bezpochyby,” Carlson odpálil.  

“Nie je fér pýtať sa mňa a vás na posadnutosť démonmi, pretože sme toho videli priveľa,”odpovedal žartovný O’Reilly a zároveň sa zasmial.   

O’Reilly sa tiež podelil o svoje skúsenosti s poznávaním skutočného príbehu, ktorý sa skrýva za filmom Vymítač diabla z roku 1973.  

“Musím vám povedať, že keď čítam tieto denníky napísané jezuitskými kňazmi, ktorí pracovali na tomto chlapcovi, aby sa ho pokúsili dostať trochu pod kontrolu, pretože krvácal a kričal … Bol to 15-ročný chlapec v Marylande, ktorý hovoril aramejsky!” 

“Som rímsky katolík a verím, že existuje aktívne zlo,” dodal.

O’Reilly ďalej Carlsonovi povedal, že podľa neho Spojené štáty vstúpili do “veku neporiadku” pod vedením kognitívne postihnutého Joea Bidena, ktorý je podľa neho horší ako Obama, pretože umožňuje úplne otvorené hranice, umožňuje kriminalitu a nerobí nič s epidémiou zneužívania drog.   

“Tlač spolupracuje s progresívnym hnutím a toto všetko potláča, aby sa nevedelo, že sme vo veku neporiadku,” povedal. “George Soros pumpuje stovky miliónov dolárov do progresívnej veci.” 

O’Reilly tiež Carlsonovi vysvetlil, že podľa neho budúcnosť médií nie je v káblových správach, ale v nezávislých programoch, ako je ten jeho. Na záver navrhol ľuďom, aby si zaobstarali dobrého lekára, právnika a finančného poradcu, ktorí im pomôžu “vyjednávať o živote.” 

“Myslím si, že som tu“z nejakého dôvodu. Na túto planétu som sa dostal z nejakého dôvodu. Snažím sa byť čestný chlap,”povedal.