Untitled-design-800x420-1-810x500.jpg

"Transgender" muž, ktorý znásilnil 10-ročnú dcéru, bol premiestnený do ženskej väznice

47
Kultúra smrti

Vyšetrovací úrad vo Wisconsine umiestnil do ženskej väznice muža, ktorý znásilnil vlastnú dcéru, pretože sa podľa jeho slov sám identifikuje ako žena - a väzenský úrad odmieta poskytnúť akékoľvek informácie alebo vysvetlenie k tejto záležitosti.

Mark Campbell je v súčasnosti väznený v Taycheedah Correctional Institution, ženskej väznici vo Fond du Lac v štáte Wisconsin, vyplýva zo záznamov väzňov. Je registrovaným sexuálnym delikventom, ktorý bol odsúdený za sexuálny útok prvého stupňa na dieťa.

Týmto dieťaťom bola jeho vlastná 10-ročná dcéra, tvrdia súdne dokumenty.

Čítajte: Saskatchewan’s Scott Moe says he’s prepared to defend law protecting parental rights in education

Narodený v roku 1971, Campbell má v súčasnosti 52 rokov, váži 225 kg a podľa lokátora väzňov DOC meria 180 cm.

Pod Campbellovým’uvedeným “pohlavím,” sa Wisconsin DOC tučným písmom uvádza: “ŽENA.”Oddelenie nereagovalo na mnohé žiadosti o komentár od The Daily Signal.

Mark Campbell

Fotografie DOC Campbella ho zobrazujú s dlhými hnedými vlasmi. Zdá sa, že má na sebe make-up vrátane veľkého množstva očných liniek a rúžu. DOC neuvádza bývalé fotografie Campbella, ale správa z roku 2020 z denníka Milwaukee Journal Sentinel obsahuje fotografiu DOC Campbella bez mejkapu.

Súdne dokumenty tvrdia že Campbell sexuálne napádal svoju dcéru, keď bol jej malý brat doma, a že “jej malý brat niekedy prišiel do izby, keď dochádzalo k sexuálnemu napádaniu.”

Mark Campbell [Zdroj: Wisconsin Dept. of Corrections]
Campbell prvýkrát požiadal o transgenderovú operáciu, aby sa pokúsil stať ženou v roku 2013, podľa jedného z wisconsinských výstupov, ale DOC vtedy jeho žiadosť zamietol. V roku 2016 podal žalobu, v ktorej obvinil úradníkov Oddelenia nápravných zariadení z ľahostajnosti k jeho zdravotným potrebám, keď mu neumožnili podstúpiť tzv. operáciu na zmenu pohlavia, uviedla publikácia.

Siedmy obvodný odvolací súd USA rozhodol v roku 2019 že úradníci DOC nemohli predpokladať, že odmietnutie takejto operácie Campbellovi poruší jeho práva.

V decembri 2020 však federálny sudca rozhodol, že Wisconsin musí Campbellovi ponúknuť transformačnú operáciu financovanú daňovými poplatníkmi a počas čakania na túto operáciu ho premiestniť do ženskej’väznice.

“Práva transrodových osôb a operácie na zmenu pohlavia zostávajú politicky kontroverzné, a to aj mimo väzenského kontextu,” U.S. District Judge James Peterson uvádza vo svojom vtedajšom rozhodnutí. “A niektorí členovia verejnosti sú pobúrení akoukoľvek snahou o zlepšenie zdravia a blaha väzňov. Skutočný verejný záujem však spočíva v zmiernení zbytočného utrpenia tých, ktorí sú odkázaní na štátnu starostlivosť.”

“Odmietam ukladať akékoľvek ďalšie predpoklady Campbellovi’s operácia zmeny pohlavia,”Peterson dodal, pričom použil ženské zámená pre väzňa: “Čakala už dosť dlho.”

Podľa vyhľadávača väzňov umiestnil DOC Campbellovú v mužských’väzniciach do augusta 2022. V auguste 2022 ho úrady premiestnili do nápravného zariadenia Taycheedah, ktoré “poskytuje väzňom ženského pohlavia bezpečné a chránené prostredie, ktoré reaguje na ich pohlavie,” podľa webovej stránky väznice’s.

Čítajte: Konferencia Clintonovej umožnila nahliadnuť do radikálneho zmýšľania amerických’transrodových aktivistov

Republikánsky poslanec štátu Wisconsin. Janel Brandtjenová povedala The Daily Signal v telefonickom rozhovore, že považuje za “poburujúce”, že daňoví poplatníci boli pravdepodobne nútení zaplatiť za Campbellovú’transformáciu, pričom umiestnenie Campbellovej’označila za “nespravodlivosť” voči príslušníčkam zariadenia.

“Je“nepochopiteľné, že sme sa v súdnom systéme dostali až sem, že devianti teraz môžu predstierať, že sú iného pohlavia, aby mohli manipulovať so ženami v ženskej väznici”povedal Brandtjen, člen štátneho výboru pre nápravné zariadenia. “A videli sme, že sa to deje vo Veľkej Británii a iných zariadeniach.”

“Naozaj sa vám nedostáva slov,”povedala. “Je to nechutné.”

“Ako zákonodarcovia budeme presadzovať všetky možnosti, ktoré môžeme, aby boli naše väzenkyne v bezpečí a aby sme zastavili toto hrozné zneužívanie peňazí daňových poplatníkov a zneužívanie justičného systému,” dodala zákonodarkyňa štátu Wisconsin.

Viac ako polovica väzňov s transidentifikáciou spáchala sexuálne trestné činy

Od 21. augusta zástupca riaditeľa oddelenia komunikácie Wisconsin DOC Kevin Hoffman neposkytol denníku The Daily Signal informácie o tom, kde sa Campbellová’nachádza, ani o tom, koľko biologicky mužských väzňov je umiestnených v ženských väzniciach.

V pokynoch DOC z apríla 2018 sa uvádza, že “väzni sa môžu sami identifikovať ako transrodoví alebo intersexuálni pri príjme alebo kedykoľvek počas uväznenia” a že “všetky miesta sú schválené pre transrodových a intersexuálnych väzňov” okrem šiestich zariadení:

“Zariadenia a ubytovacie zariadenia sa prideľujú na základe individuálneho posúdenia, pričom sa zohľadňuje zdravie a bezpečnosť väzňa’ako aj potenciálne programové, riadiace a bezpečnostné problémy,” uvádza sa v usmernení. “Vlastné názory väzňa’týkajúce sa bezpečnosti sa musia dôkladne zvážiť.”

Ak väzeň podstúpil pokus o transgenderovú operáciu, bude pravdepodobne umiestnený do zariadenia, ktoré je v súlade s “liečbou zmeny pohlavia,” uvádza sa v usmernení. Inými slovami, ak muž podstúpi pokus o operáciu zmeny pohlavia, aby vyzeral ako žena, bude umiestnený so ženami.

“Na účely umiestnenia do zariadenia, samovoľné zmrzačenie pohlavných orgánov nepredstavuje operáciu zmeny pohlavia a neoprávňuje väzňa na umiestnenie do iného zariadenia.”

The Daily Signal už skôr informoval, že o niečo viac ako polovica mužov umiestnených v nápravných zariadeniach ministerstva Wisconsinu, ktorí sa identifikujú ako transrodové ženy boli odsúdení za aspoň jeden prípad sexuálneho napadnutia alebo sexuálneho zneužitia.

Odhalenie vyplýva zo záznamov, ktoré získala nadácia The Heritage Foundation s Oversight Project prostredníctvom žiadosti o zverejnenie záznamov z apríla 2022. Projekt Oversight Project hľadal informácie o väzňoch biologicky mužského pohlavia, ktorí sa uchádzali o preloženie do ženských väzníc tým, že sa identifikovali ako transrodové ženy. (The Daily Signal je spravodajský portál nadácie The Heritage Foundation.)

PREČÍTAJTE SI: Floridský okres prerušil styky s Americkou asociáciou knižníc kvôli marxistickému prezidentovi, pornografickým knihám

Z celkového počtu 161 biologických mužov, ktorí sú umiestnení v nápravných zariadeniach ministerstva Wisconsinu a ktorí sa sami prihlásili k transrodovej orientácii, bolo koncom júla 81 (50,3 %) odsúdených za aspoň jeden prípad sexuálneho útoku alebo sexuálneho zneužívania. Títo väzni mohli byť za súčasné obdobie väznenia odsúdení za ďalšie trestné činy, ktoré nie sú sexuálnymi trestnými činmi, uviedlo oddelenie nápravných zariadení štátu Wisconsin.

Väzni odsúdení za sexuálne trestné činy sa mohli dopustiť trestných činov vrátane sexuálneho zneužívania dieťaťa, sexuálneho zneužívania terapeutom, núteného sledovania sexuálneho aktu, znásilnenia, sexuálneho styku bez súhlasu, incestu, sexuálneho styku s dieťaťom, neslušného správania s dieťaťom, zvádzania dieťaťa a ďalších.

Tento príbeh nie je&nbspprvý svojho druhu. V apríli 2021 Daily Caller News Foundation informovala, že dvojnásobný vrah detí požiadal o&nbsppreloženie do ženskej&nbspväznice, kde bola umiestnená matka jeho dieťaťa. Štyridsaťšesťročná Jessica M. Hann, predtým známa ako Jason Michael Hann, podstúpila štátom financovanú zmenu pohlavia pred presunom do stredokalifornského ženského’zariadenia pod menom “Jessica.”

V súčasnosti je tam umiestnený v cele smrti, ukazujú záznamy väzňov.

Prehliadky biologickými mužmi?"

Zástupca štátu Wisconsin Ty Bodden začiatkom tohto roka predstavil legislatívu, ktorá by vyžadovala, aby osoby vykonávajúce prehliadku väzňa boli rovnakého pohlavia ako väzeň, pokiaľ sa táto prehliadka nevykonáva “z dôvodu naliehavých okolností.”

Táto legislatíva definuje pohlavie ako “pohlavie osoby’pri narodení, ako mužské alebo ženské, podľa odlišných reprodukčných rolí, ktoré sa prejavujú anatómiou pohlavných a reprodukčných orgánov, chromozomálnym zložením a endogénnymi hormonálnymi profilmi.”

Bodden pre denník The Daily Signal povedal, že inšpiráciou pre návrh zákona boli jeho skúsenosti z práce vo wisconsinskom nápravnom zariadení, kde pozoroval dozorcov, ktorí sa pokúšali prejsť na iné pohlavie a vykonávali prehliadky príslušníkov opačného pohlavia.

Takéto prehliadky sú veľmi dôkladné a invazívne. Bodden’v legislatíve definuje prehliadku ako “prehliadku, pri ktorej sú obnažené genitálie, pubická oblasť, zadok alebo análny otvor, alebo prsia probanta’ženského pohlavia, ktoré sú buď vystavené na obdiv, alebo sa ich osoba vykonávajúca prehliadku dotýka.”

Čítajte: Rodičom sa podarilo dosiahnuť odstránenie pro-LGBT nástennej maľby zo strednej školy v Michigane

“Ak si naliehavé okolnosti nevyžadujú okamžitú prehliadku, nikto nesmie vykonať prehliadku osoby s podmienečným odkladom výkonu trestu, na ktorú sa vzťahuje tento pododdiel, pokiaľ osoba vykonávajúca prehliadku nie je rovnakého pohlavia,” uvádza sa v právnych predpisoch.

“Je nešťastné, že musíme v zákone definovať ‘pohlavie’, keď ide o umiestnenie odsúdeného a jeho prehliadku, ” povedal Bodden pre denník The Daily Signal. “Biologickí muži by nemali vykonávať prehliadku na ženách a biologickí muži by nemali byť ubytovaní s odsúdenými ženami a naopak. To je zdravý rozum.

Ústav pre výkon trestu odňatia slobody bezprostredne neodpovedal na žiadosť The Daily Signal’o vyjadrenie k tomu, že muži, ktorí sa identifikujú ako ženy, vykonávajú prehliadky na väzenkyniach.

Prevzaté so súhlasom The Daily Signal.