MicrosoftTeams-image-17-scaled-810x500.jpg

Ontarijskí mestskí radní by mohli zakázať protesty za rodičovské práva proti indoktrinácii LGBT

25
Kultúra smrti

A čo keby som vám povedal, že držanie nápisu alebo účasť na zhromaždení proti indoktrinácii LGBT v školách sa čoskoro môže stať nezákonným v Kitcheneri, Waterloo, Cambridgei a všetkých menších mestách Ontária?

Prezradím vám pozadie …

Poslednú stredu sa približne 2 000 rodičov, starých rodičov a znepokojených občanov z oblastí Kitchener, Waterloo a Cambridge zhromaždilo na radnici v Kitcheneri, aby pokojne protestovali proti indoktrinácii LGBT ideológie a teórie rodovej identity v triedach počas akcie #1MillionMarch4Children.

Ľudia niesli transparenty proti rodovej ideológii, sexuálnemu groomingu detí a nevítanému vnikaniu LGBT aktivistov do súkromného života rodičov a ich detí.

V stredu 27. septembra budú radní regiónu Waterloo hlasovať o navrhovanom podzákonnom predpise, ktorý by zakazoval akúkoľvek komunikáciu, slovo, znak alebo gesto na verejne vlastnenom majetku ktoré spôsobuje, že osoby, ktoré sa identifikujú ako LGBT, sa “cítia obťažované,” “urazené” alebo “znepokojené.”

Ak bude tento návrh podzákonného predpisu prijatý, bude oprávňovať úradníkov odstrániť “páchateľov” z akéhokoľvek obecného majetku a prípadne im udeliť pokutu 250 dolárov.

Inými slovami, ak to prejde, v regionálnej samospráve Waterloo sa už nikdy nebude môcť uskutočniť akcia #1MillionMarch4Children z dôvodu, že sa niektorí ľudia môžu “cítiť” urazení, a to na základe ich “rodovej identity,” “rodového prejavu,” alebo “sexuálnej orientácie.”

Dole je výňatok z správu, ktorú pre radných pripravili zamestnanci kraja a ktorá vysvetľuje hlavné body návrhu zákona.

Nová “zakázaná činnosť”, ak bude schválená, uvádza s ďalšími definíciami nasledovné:

“komunikovanie, vyvolanie alebo umožnenie komunikácie, s akoukoľvek osobou spôsobom, ktorý spôsobuje, že sa táto osoba, odôvodnene za všetkých okolností, cíti obťažovaná;” (zvýraznenie pridané)

“komunikovanie” a “komunikácia” zahŕňa okrem iného slová vyslovené, napísané alebo zaznamenané elektronicky alebo elektromagneticky alebo inak, ako aj gestá, znaky alebo iné viditeľné prejavy;”

“obťažovanie” zahŕňa okrem iného:

(a) pocit trápenia, nepokoja, obáv, sužovania alebo obťažovania; alebo

(b) zažívanie nevhodného alebo nežiaduceho správania, komentárov, šikanovania alebo konania, ktoré by mohlo odôvodnene spôsobiť urážku alebo poníženie, vrátane správania, komentárov, šikanovania alebo konania z&nbspdôvodu rasy, náboženského presvedčenia, farby pleti, zdravotného postihnutia, veku, pôvodu, miesta pôvodu, rodinného stavu, zdroja príjmu, rodinného stavu, pohlavia, rodovej identity, vyjadrenia pohlavia, sexuálnej orientácie;”

V správe sa tiež uvádza, že región osloví každé z miest a obcí, aby prijali rovnakú politiku do svojich zákonov, čo zahŕňa Kitchener, Waterloo, Cambridge, Elmíru a ďalšie menšie mestá.

Podľa môjho názoru sa tým z 1MillionMarchForChildren stane zakázaná aktivita, ktorá sa v budúcnosti nebude môcť opakovať

Neústavný, tyranský a neblahý

Tento navrhovaný podzákonný predpis je jednoznačne protiústavný na základe nasledujúcich častí Charty práv a slobôd:

2a) sloboda svedomia a náboženstva
2b) sloboda prejavu
2c) sloboda pokojného zhromažďovania
2d) sloboda združovania

Prečítajte si chartu sami zde.

V Charte práv a slobôd nenájdete žiadnu podkapitolu, ktorá by transrodovým a homosexuálnym aktivistom dávala právomoc rušiť naše základné slobody.

A predsa sa práve to chystajú urobiť títo mocou posadnutí regionálni radcovia  a byrokrati, ktorí v skutočnosti riadia toto predstavenie  

Toto je o to absurdnejšie, že sa snažia zakázať daňovým poplatníkom vstúpiť na verejný majetok vo vlastníctve daňových poplatníkov. Je to’vaša pôda! Máte ústavné právo tam protestovať a slobodne tam vystupovať proti akejkoľvek vládnej politike, ktorú chcete kritizovať.

Ak vám’upierajú právo protestovať proti vládnej politike a hrozia vám kvázi trestné sankcie za to, že sa o to pokúšate, je to definícia tyranie policajného štátu.

Je dôležité uvedomiť si, že sme’prišli na toto temné miesto, pretože Boh bol odstránený z verejnej diskusie. Musíme našim politikom pripomínať, že Boh sa nedá zosmiešniť. Svätý Pavol’v liste Rimanom (1, 25) vysvetlil spoločenský neporiadok svojej doby slovami: “pretože pravdu o Bohu vymenili za lož a uctievali a slúžili skôr stvoreniu než Stvoriteľovi, ktorý je požehnaný naveky!”.

Moslimskí rodičia” budú umlčaní, pričom sa tvrdí, že chránia moslimov

Tento navrhovaný podzákonný predpis sa začal v roku 2021 prezentáciou skupiny s názvom Rada moslimských žien ktorá požiadala kraj, aby vypracoval plán boja proti “islamofóbii” a “obťažovaniu na ulici”.

Takže sa zdá, že ako šikovní marxisti, ktorými sú, zamestnanci a byrokracia regiónu’využili túto príležitosť, aby sa postarali o zákaz akejkoľvek kritiky “rodovej identity”, “rodového prejavu” a “sexuálnej orientácie”.

Iróniou osudu je, že všetkým tým istým moslimským mamám a otcom, ktorí sa 20. septembra zúčastnili na Million Person March for Children, Regionálna rada odoberie slobodu prejavu a slobodu pokojného zhromažďovania, ak tento zákon prejde.

Keďže deklarovaným cieľom tohto zákona je vyvinúť tlak na mesto Kitchener (a iné obce), aby prijalo túto politiku, tieto milujúce moslimské mamy a otcovia už nikdy nebudú môcť držať tieto transparenty na radnici v Kitcheneri.

Bez možnosti verejne protestovať proti indoktrinácii LGBT v školách bude’oveľa ťažšie chrániť svoje deti pred sexuálnym vymývaním mozgov a gender ideológiou.

A tento podzákonný predpis nejako chráni moslimov?

Dajte mi pokoj!

Tento podzákonný predpis vystavuje rodičov, ktorí sú moslimovia, kresťania, židia, hinduisti, sikhovia atď. vládnej tyranii. Musí sa proti nemu postaviť každá moslimská rodina, ktorá podporila akciu #1MillionMarch4Children.

Podniknite kroky: Kontaktujte regionálnych radcov a predsedu

Dole sú uvedené kontaktné údaje na predsedu a radcov regiónu Waterloo. Prosím, napíšte im e-mail a zavolajte a požiadajte ich, aby 27. septembra HLASOVALI NIE navrhovanému “Novele zákona o používaní kódexu (13-050)”.

Povedzte im, že podľa vášho názoru, hoci sa v nej tvrdí, že zakazuje obťažujúce/diskriminačné správanie v regionálnych priestoroch, bude to presne naopak. Namiesto toho bude diskriminovať veriacich ľudí a rodičov, ktorí chcú len chrániť svoje deti pred sexualizáciou.

Prosím, ak si môžete nájsť čas, zavolajte im všetkým a pošlite im e-mail. Ak sa nedovoláte živej osobe, zanechajte hlasovú správu.

Karen Redmanová
Regionálna predsedníčka
Tel: 519-575-4585
E-mail: [email protected]

Doug Craig
Radný
Tel: 519-575-4404 ext. 3402
E-mail: Mgr: [email protected]

Robert Deutschmann
Radný
Tel: 519-575-4404 ext. 3408
E-mail: Mgr:Deutschmann, tel.:  [email protected]

Jim Erb
Radný
Tel: 519-575-4404 ext. 3411
E-mail: Erbrbová, Mgr:Erbová:  [email protected]

Sue Foxton
Radná
Tel: 519-575-4404 ext. 3407
E-mail: Mgr:Phillipe Foxtonová, tel.:  [email protected]

Michael Harris
Radný
Tel: 519-575-4404 ext. 3409
E-mail: Mgr: [email protected]

Chantal Huinink
Radná
Telefón: 226-753-7234
E-mail: Mgr:Hantuchinová, tel.:  [email protected]

Jan Liggett
Radná
519-575-4404 ext. 3404
E-mail: Mgr: [email protected]

Dorothy McCabe
Radná
Tel: 519-747-8700
E-mail: Mgr: [email protected]

Joe Nowak
Radný
Tel: 519-575-4404 ext. 3405
E-mail: Mgr:Nowak, tel.:  [email protected]

Natasha Salonen
Radná
Telefón: 226-751-3775
Phillipsová:  [email protected]

Sandy Shantz
Radná
Tel: 519-575-4404 ext. 3410
E-mail: Mgr: [email protected]

Berry Vrbanovic
Radná
Tel: 519-575-4404 ext. 3403
E-mail: Vrbanovičová, PhD:Vrbanovičová, tel.:  [email protected]

Kari Williams
Radná
Telefón: 226-752-5243
E-mail: Kariba, Mgr: [email protected]

Pam Wolf
Radná
Tel: 519-575-4404 ext. 3413
E-mail: Mgr: [email protected]

Delegovanie do & účasti na zasadnutí regionálnej rady

Aby ste znásobili svoj vplyv, zvážte možnosť požiadať o prezentáciu v regióne, kde môžete radným povedať, prečo ste proti tomuto predpisu. Delegovať sa môžete osobne alebo prostredníctvom videolinky online.

Aby ste mohli vystúpiť na zasadnutí, budete musieť registrovať sa ako delegát. Po prijatí vašej registrácie vám regionálny úradník zašle potvrdzujúci e-mail s ďalšími podrobnosťami o stretnutí.

Tu je link na program stretnutia.

Celé stretnutie si môžete pozrieť aj zde, alebo osobne v zasadačke Rady, ktorá sa nachádza na ulici Frederick 150., 2nd level, Kitchener, ON.

Osobná účasť vo veľkom počte sa odporúča, aby títo radní pochopili, že si budete pamätať, ako hlasovali počas nasledujúcich komunálnych volieb.