dirty-needles-810x500.jpg

Oliver Anthony má pravdu. Amerika je v desivom úpadku

78
Kultúra smrti

Je to sakramentská hanba.   

Je to sakramentská hanba…Že mnohí Američania veria, že ak bude prezident Trump znovu zvolený, trojpísmenkové agentúry mu urobia to, čo urobili JFK. Že je veľa Američanov, ktorí hovoria, že si nemyslia, že “Trumpovi bude dovolené” vyhrať voľby v roku 2024. Že cena benzínu bola pred tromi rokmi 2,00 dolára za galón a dnes sa pohybuje okolo 4,00 dolára. Že úrokové sadzby boli pred tromi rokmi pod 3 % a dnes sú nad 7 %, pričom sa predpokladá ich zvýšenie na 10 %. Cena slaniny sa za posledné tri roky zvýšila o 30 %. Že naša južná hranica bola pred tromi rokmi v podstate uzavretá pre nelegálnu imigráciu a dnes je otvorená a kartely obchodujúce s drogami a ľuďmi prakticky dohliadajú na americké hranice. Že školské rady v modrých štátoch a modrých mestách si myslia, že majú viac práv ako rodičia, a vyhrážajú sa rodičom zatknutím za to, že im prekážajú v indoktrinácii. Že v modrých mestách sú nútení zatvárať obchodné domy, pretože prebudení politici odmietajú zatýkať zločincov.     

Je to’sakramentská hanba…Že odkedy sa Amerika počas COVID-u (“dva týždne na spomalenie šírenia!”) zatvorila, už nikdy nebola taká ako predtým. Že Amerika dovolila, aby cez našu južnú hranicu prešli miliardy dolárov nelegálnych drog a tisíce detí bez sprievodu, a Bidenova administratíva si zjavne myslí, že je to úplne v poriadku. Že sa krajná ľavica pokúsila ukradnúť skutočný zmysel a účel z Božej’dúhy. Že Američania, ktorí sa snažia chrániť životy nenarodených detí, sú označovaní za extrémistov, zatiaľ čo environmentálni sektári, ktorí požadujú ochranu nenarodených životov živočíšnych druhov, sú považovaní za ušľachtilých. Že kostoly a synagógy v Amerike dovolili precedens ich zatvorenia na príkaz vlády. Že byť “farboslepý” sa dnes považuje za rasizmus. Že sa nič - absolútne nič - nestalo tým, ktorí klamali o pôvode COVID, ktorí klamali o “potrebe” masiek, ktorí klamali o zásadnosti odstavenia našej prosperujúcej ekonomiky a ktorí klamali o účinnosti a bezpečnosti vakcíny.

Je’sakramentská škoda…že súčasný okupant Bieleho domu je tak ďaleko mentálne a neschopný, že nám naši priatelia nedôverujú’a naši nepriatelia sa nás neboja. Že súčasný okupant Bieleho domu a jeho rodina sa zdajú byť natoľko podplatení, skompromitovaní a skorumpovaní, že sa zdá, že prijímajú príkazy z Pekingu, Teheránu a Kyjeva. Že naše vojenské vedenie sa viac zaoberá LGBTQ a “rozmanitosťou, rovnosťou a inklúziou” než vyhrávaním vojen. Že BLM a Antifa mohli počas roka 2020 beztrestne robiť výtržnosti. Že federálna vláda nemá dostatok zdrojov na zabezpečenie našich hraníc, ale má dostatok zdrojov na to, aby prenasledovala za politické prenasledovanie Američanov, ktorí 6. januára vošli do Kapitolu alebo sa k nemu dokonca priblížili.     

Je sakramentská hanba že mnohí politici vo Washingtone, D.C., akoby zastupovali a pracovali pre ľudí mimo obvodov, za ktoré boli zvolení. Že mnohí politici po príchode do D.C. nie sú milionári, ale keď odídu do dôchodku, sú akosi multimilionári. Že ministerstvo spravodlivosti, NSA a FBI obrátili vlastenecký zákon dovnútra Američanov, aby mohli zatýkať politických oponentov Bidena, Obamu a “Deep State.” Že režim tvrdí, že na “záchranu demokracie,” musia voči Trumpovi a hnutiu MAGA/America First konať nedemokraticky a protiústavne. Že sa režim snaží svojich politických oponentov zatvoriť na desaťročia. Že federálna vláda sa akosi domnieva, že zákony dodržiavajúci americkí občania by nemali mať povolené svoje práva vyplývajúce z druhého dodatku, ale z nejakého dôvodu musia byť novoprijatí agenti IRS vyškolení na nosenie strelných zbraní a musia ich nosiť. Čože?"   

Je to sakramentská hanba Že sa toľko konšpiračných teórií proti federálnej vláde, Deep State a globálnym elitám nakoniec ukáže ako pravdivých. Že žiaci základných škôl nesmú na hodinách čítať Bibliu, ale môžu si v školskej knižnici požičiavať pornografické materiály. Že niektorí ľudia majú dovolené hovoriť o iných ľuďoch, že sú “rasisti” striktne na základe farby ich pleti (takmer to znie…rasisticky). Že v niektorých štátoch nemôže žiak strednej školy dostať Advil bez súhlasu rodičov, ale môže dostať poradenstvo o trvalej zmene pohlavia, ktoré mu zmení život (alebo dokonca “liečbu”) bez súhlasu rodičov. Že niektorým školám a školským radám rodičia len prekážajú a ministerstvo spravodlivosti a FBI ich označujú za domácich teroristov. 

Je’sakra škoda…že San Francisco, ktoré kedysi bolo “perlou” Kalifornie, teraz vyzerá skôr ako potemnelý, sci-fi dystopický film. Že čím viac ľudí zabudne na slová C. S. Lewisa, tým viac ľudí bude žiť podľa slov Georgea Orwella. Že Farma zvierat už nevyzerá ako fikcia. Že niektorí ľudia skutočne veria, že muži môžu otehotnieť a rodiť. Že Biden nikdy nenavštívil Východnú Palestínu v Ohiu. Že Biden strávil takmer 40 % dní na dovolenke, zatiaľ čo Obamovi žiaci, zdá sa, skutočne riadia krajinu.     

Je’to sakra škoda…Že “mestá útočišťa” sú rozrušené a urazené, keď sa skutočne používajú ako útočisko. Že niektorí Američania nikdy nepočuli o Bidenovej korupcii, Bidenovej zločineckej rodine ani o Hunterovi Bidenovi, pretože krajne ľavicové médiá túto tému cenzurujú. Že jediný spôsob, ako sa niektorí zadržaní z J6 dostanú z väzenia, je prezidentská milosť. (Opäť, zatiaľ čo Antifa a BLM beztrestne pobehujú po uliciach). Že Epsteinov’zoznam “klientov” dospelých, ktorí zneužívali deti, nebol nikdy zverejnený.   

Je to sakramentská hanba…Že ak sa Američania nebudú kajať a/alebo nezasiahne všemohúci Boh, americké impérium je zapadajúce slnko. Ameriku možno čoskoro postihne osud Osmanskej, Rímskej a Britskej ríše. Ale jedna z najväčších a najznepokojujúcejších hanieb je, keď počuli pieseň “Bohatí muži na sever od Richmondu,” väčšina Američanov tejto piesni okamžite porozumela. Milióny Američanov cítili túto protestnú pieseň proti politikom z Washingtonu vo svojich kostiach. Pieseň zasiahla nerv hlboko v americkej psychike.  

Američania jasne pochopili, že slová a pocity piesne Olivera Anthonyho sú skutočné, úprimné a desivo pravdivé. Pieseň Olivera Anthonyho’otvorene hovorila o tom, že predstavitelia D.C. nezastupujú svojich voličov. Mnohí Američania sa začínajú cítiť ako cudzinci v cudzej krajine. Je ťažké mať starú dušu v tomto novom svetovom poriadku.