Joan-Andrews-Bell-praying-rosary-with-nun-810x500.jpg

Joan Andrews Bellová píše z väzenia: Chcela by som žiť ako kláštorná mníška vo svojej cele

38
Kultúra života

ALEXANDRIA, Virginia (LifeSiteNews) - Nasledujúci list poslal včera večer LifeSiteNews manžel Joan Andrews Bellovej Chris Bell. Pre LifeSite uviedol, že Joan mu od svojho uväznenia mohla každý večer “zavolať z mestského väzenia v Alexandrii“a že má pre neho posolstvo, o ktoré sa chce podeliť. Joan bola vzatá do väzby v piatok bezprostredne po tom, ako bola vyhlásená za vinnú z porušenia zákona o slobodnom prístupe na kliniku (FACE) a z konšpirácie proti právam. Spolu so siedmimi spoločníkmi je vo väzení a čaká na rozsudok za účasť na pokuse o záchranu nenarodených detí, ktoré mali byť v októbri 2020 usmrtené v podniku na vykonávanie neskorých potratov vo Washingtone, D.C. 

Jsem veľmi vďačná každému, kto by mi chcel poslať peniaze na komisionálne poplatky alebo mi napísať list (listy sú najvzácnejšie dary), alebo ma navštíviť vo väzení. Dúfam však, že budete schopní pochopiť, prečo vás prosím, aby ste nič z toho nerobili. Prosím!

Krátke vysvetlenie je, že chcem, aby môj pobyt vo väzení bol časom nerozptýlenej modlitby, ako aj časom pokánia - za seba i za náš národ. Chcem, aby sa moja cela stala akoby kláštornou bunkou. V karmelitánskom kláštore majú mníšky povolené len 2 návštevy rodiny ročne a v závislosti od konkrétneho kláštora majú povolené len 2 - 4 listy od rodiny ročne. Preto to chcem napodobniť.  Moja rodina ma bude navštevovať, keď bude môcť, a bude mi písať. Takže to budem mať.

Každého z vás mám veľmi rád! My v prolife hnutí sme taká rodina, aká len môže byť. V tejto chvíli nemôžem byť s vami v prvej línii, ale vo svojich modlitbách a vo svojom srdci som s vami a s našimi vzácnymi nenarodenými bratmi a sestrami, ktorí trpia mučeníctvom.

Obávam sa, že jediný spôsob, ako môžem zniesť, že nebudem s nimi a s vami na miestach zabíjania, je urobiť si zo svojho života za týmito múrmi čas neustálej modlitby a akejkoľvek malej dodatočnej obety, ktorú môžem prijať.

Pridávam sa k vašim modlitbám. Sme v ňom zjednotení s naším Spasiteľom a Pannou Máriou.

Ďakujem vám a nech vás Boh nadovšetko požehná!

Vaše v spojených srdciach Ježiša a Panny Márie,

Joan Bellová

 

SÚVISIACE: ‘Boha môžem milovať aj vo väzení’: v procese s DC FACE Act

RELEVANTNÉ: Záchrancovia pro-life uznaní za vinných, okamžite vzatí do väzby v druhom procese s DC FACE Act