Shutterstock_103137341-810x500.jpg

Nové Obamove obvinenia vyvolávajú otázku, či mal osobný podiel na revolúcii LGBT

27
Kultúra smrti

Obvinenia o homosexuálnych vzťahoch a užívaní drog koncom 90. rokov, ktoré Larry Sinclair uviedol v bombastickom videorozhovore s Tuckerom Carlsonom, vyvolali otázky o tom, ako Obamove sexuálne záľuby, ktoré poddajné médiá tajili alebo prinajmenšom nevyšetrovali, mohli ovplyvniť jeho konanie počas dvoch funkčných období prezidenta Spojených štátov.

Obamova minulosť bola prezentovaná ako bezúhonná a novinári sa vyhýbali aj minimálnemu preverovaniu svojho favorita. Podľa Carlsonovho’hosťa však bolo v novembri 1999 Obamovo’manželstvo na pokraji rozpadu a Obama mal so Sinclairom dve spoločné sexuálne stretnutia pod vplyvom drog.

Muž inaugurovaný 20. januára 2009, ktorý potvrdil, že manželstvo je definované výlučne ako zväzok jedného muža a jednej ženy, v júni 2015 vysvietil Biely dom v krikľavých farbách dúhovej vlajky LGBT, aby oslávil rozhodnutie Najvyššieho súdu’Obergefell, ktorým sa v celej krajine zaviedli manželstvá “osôb rovnakého pohlavia”.

Očividne nebol tým, za koho sa na prvý pohľad vydával. Namiesto toho opakovane rozvinul červený koberec pre LGBT odnož prebudeného neomarxistického hnutia, ktoré sa usiluje o zrušenie nukleárnej rodiny.

“Barack Obama je bezpochyby najviac pro-homosexuálnym prezidentom v dejinách USA, ktorý sa stal ‘zarytým obhajcom’ práv homosexuálov,” napísal v roku 2018 autor Peter LaBarbera.  “V priamej spolupráci s homosexuálnymi a transrodovými aktivistickými skupinami vykonal viac ako 250 otvorených LGBTQ nominácií na federálnej úrovni — vrátane prvého otvorene homosexuálneho ministra armády Erica Fanninga.”

“Rozsah Obamových pro’homosexuálnych’aktivít je ohromujúci,” poznamenal LaBarbera. “Jeho oddanosť presadzovaniu homosexuality a extrémnej zámeny pohlaví (“transgenderizmu”) v mene ‘občianskych práv” bola taká veľká, že mnohí pozorovatelia za i proti tvrdia, že jeho najhrdinskejším úspechom môže byť presadzovanie revolučnej agendy LGBT počas jeho dvoch funkčných období v Bielom dome.”

“Poctivejšie skúmanie Obamovho’života, než boli ochotné poskytnúť ľavicové médiá, môže čiastočne vysvetliť jeho hlbokú angažovanosť za homosexuálnu politickú a kultúrnu agendu,” napísal LaBarbera v Permanentná revolúcia: Obama: The Secret Life and Legacy of Barack Hussein Obama (Tajný život a odkaz Baracka Husseina Obamu). Pýtal sa:

Obama — ktorý sa v mladosti volal Barry Soetoro — “mal v čase dospievania toľko dysfunkčných a zvrátených vplyvov, že by bolo takmer zvláštne, keby sa u neho nerozvinul nejaký druh sexuálnej alebo psychologickej zmätenosti,” podľa LaBarbera.

Tieto vplyvy patrili:

LaBarbera citoval bývalého WNDpracovník Jerome Corsi, ktorý napísal sériu článkov postavených na obvineniach Sinclaira’proti Obamovi.

Jeden z týchto článkov sa zameriaval na cirkev Jeremiaha Wrighta’Trinity United, kde údajne viedol “neformálny ‘Down Low Club’, ktorý spájal skrytých homosexuálnych mužov navštevujúcich cirkev so ženami, ktoré im slúžili ako krytie (‘fúzy’), aby zakryli svoju homosexualitu a získali si vážnosť v chicagskej’černošskej komunite.”

Corsi’ vyšetrovanie zahŕňalo viaceré rozhovory s členmi cirkvi, ktoré poskytli pohľad do vnútra Wright’s ‘Down Low Club’:

Klub Down Low v Trinity “nemá stretnutia a nie je to “ako Rotary klub,”vysvetlil zdroj identifikovaný pre tento článok ako “Carolyn” vyšetrovateľovi WND v Chicagu.

“Išlo skôr o to, že Wright slúžil ako dohadzovač,” povedala Carolyn, 20-ročná členka Trinity, ktorá zohrávala úlohu v cirkevnej správe a Obamovcov pozná osobne.

“Sledoval mladých chlapcov, ktorí prichádzali do Trinity,” povedala, “a ak si všimol niekoho, kto sa správal alebo vyzeral ako homosexuál, tak im Wright dával akési pokyny typu poradcu, ako sa držať pri zemi – ako robiť veci, ktoré chceli robiť, ale potom sa aj oženiť a vyzerať ‘slušne’ – byť súčasťou černošskej spoločnosti.”

Pre zasvätených v Trinity bol Down Low Club známy jednoducho ako “program.”

“To’je terminológia. V Trinity vás vyzývajú, aby ste ‘išli s programom’”, vysvetlil jeden z mužov, ktorí sa zúčastnili na Down Low Clube. “To znamená, že je’v poriadku mať sex s mužmi, len ak ‘pôjdete s programom’ a vezmete si ženu, niekoho, koho by si žiadny heterosexuál nechcel vziať.”

Žena, vysvetlil člen klubu Down Low, je “tvoja ‘brada, ’ tvoje krytie – aby si mohol vyzerať, že’žiješ heterosexuálny život, aj keď’ním nie si.”

“To’urobil Wright pre Obamu,”tvrdila. “Spojil Obamu v komunite a pomohol mu zakryť jeho homosexualitu.”

Corsiová vysvetlila, že Carolyn a ďalší členovia cirkvi sa báli hovoriť o “Down Low Clube,” a že ich obavy neboli neopodstatnené:

“V Trinity, ak len naznačíte, že by ste mohli hovoriť o tom, že Obama je homosexuál, pripomeniete si nášho drahého zosnulého riaditeľa zboru,” povedala. “Bol zabitý a nebola to”lúpež. Vianočných darčekov sa nikto nedotkol. Televízor nebol vzatý, v byte nič nechýbalo.”

Carolyn’sa odvolávala na Donalda Younga, 47-ročného homosexuálneho zbormajstra z Trinity, ktorý zomrel na následky viacerých strelných zranení vo svojom byte v Chicagu 24. decembra 2007.

Youngovej’vražde predchádzala 17. novembra 2007 poprava 25-ročného Larryho Blanda, ďalšieho černošského homosexuálneho člena Trinity United. Aj on bol zavraždený vo svojom dome a podľa úmrtného listu zomrel na následky viacerých strelných zranení.

Púhe dva dni po Youngovej vražde údajne zomrel na septikémiu, zápal pľúc a AIDS aj tretí otvorený “homosexuál” člen Wrightovej”cirkvi Nate Spencer.

Corsi a WND uviedli, že Obama v skorších časoch v Chicagu často navštevoval homosexuálne bary a chicagské “gay” kúpele Man’s Country (ktoré boli zatvorené na Nový rok’2018), podľa LaBarbera.