Khloe-Kardashian-810x500.png

Kourtney Kardashian je "večne vďačná" za urgentnú operáciu, ktorá zachránila jej nenarodené dieťa

66
Kultúra života

Trápiaca sa celebrita Kourtney Kardashian sa v stredu prekvapivo podelila o svoje pro-life pocity, keď oznámila, že jej nenarodené dieťa’život bol ušetrený počas urgentnej operácie minulý týždeň.

Hviezda televíznej reality šou a modelka údajne išla v piatok 1. septembra do nemocnice na neodkladný nezverejnený zákrok, ktorý jej manželovi Travisovi Barkerovi priniesol návrat do Spojených štátov z turné jeho rockovej skupiny’v Škótsku a Írsku. Kardashianová včera v dlhom príspevku na Instagrame vysvetlila, čo sa stalo.

“Budem navždy vďačná svojim neuveriteľným lekárom za záchranu života nášho dieťaťa”napísala.“Som nesmierne vďačná svojmu manželovi, ktorý sa ku mne ponáhľal z turné, aby bol so mnou v nemocnici a potom sa o mňa postaral, moja skala. A mojej mame ďakujem, že ma počas toho držala za ruku.”

Kardashian ďalej vysvetlila, že jej predchádzajúce tri deti sa narodili po “naozaj ľahkých tehotenstvách,” takže “nebola pripravená na strach z náhlej operácie plodu. Nemyslím si, že niekto, kto si podobnou situáciou neprešiel, môže začať chápať ten pocit strachu.”

“Mám úplne nové pochopenie a úctu k mamičkám, ktoré museli bojovať o svoje deti počas tehotenstva,” uzavrela. “Chvála Bohu. Vyjsť z nemocnice s mojím chlapčekom v brušku a v bezpečí bolo to najpravdivejšie požehnanie.”

“Boh je skvelý,” Barkerová dodala v správe zverejnenej na X. “Priletela som domov na život ohrozujúcu urgentnú operáciu nášho dieťaťa, za ktorú som”veľmi vďačná, že dopadla dobre. Chcem sa vám poďakovať za všetku podporu. Turné pokračuje v piatok.

Podrobnosti o tom, aké komplikácie ohrozovali život dieťaťa’neboli zverejnené.

Rodičia’svojou reakciou na situáciu upútali pozornosť pro-life aktivistky a zakladateľky Live Action Lily Rose, ktorá napísala na X, “toto je pro-life cesta.”

Dieťa je Kardashianovej’prvé s manželom Barkerom, za ktorého sa vydala minulý rok. On má tri deti (dve biologické a jednu nevlastnú dcéru) z predchádzajúceho manželstva a ona má tiež tri deti z predchádzajúceho vzťahu.

Aby oznámila manželovi svoje tehotenstvo, Kardashian v júni počas koncertu pomohla nápisom: “Travis, som’tehotná.”Po tom, čo uvidel správu, ohromený Barker opustil svoje miesto za bicími súpravami a išiel do davu objať svoju manželku.

Pár vraj sa pokúsil o umelé oplodnenie (IVF), keď boli prvýkrát zosobášení, ale v máji sa rozhodli, že s umelým procesom “oficiálne skončili”. Kardashian vyjadrila ich túžbu po spoločnom dieťati, pričom uznala, že “čokoľvek’má byť” a že rodina “[má] plný, požehnaný život.”

Takisto zdôraznila, že jej skúsenosť s IVF viedla k tomu, že zažila niečo, čo opísala ako “predčasnú menopauzu” a spôsobila dlhodobé negatívne účinky na jej fyzické a psychické zdravie. Namiesto umelého tehotenstva Kardashian zdôraznila, že je dôležité “byť dobrým rodičom pre svoje deti.”

Bábätko, ktoré v súčasnosti čaká s Barkerom, bolo počaté prirodzenou cestou po tom, ako sa vzdala pokusov o umelé oplodnenie. Na rozdiel od sestier Khloe a Kim, ktoré obe využili náhradné materstvo, Kourtney všetky svoje štyri deti vynosila vo vlastnom lone. V máji sa Khloe úprimne zdieľala s negatívnymi výsledkami náhradného materstva, pričom tento proces opísala ako “transakčný” a taký, ktorý viedol k problémom v spojení s jej synom.

Pred viac ako desiatimi rokmi LifeSiteNews informoval, že keď Kourtney vo veku 30 rokov čakala svoje prvé dieťa, zvažovala potrat, ale po prečítaní svedectiev žien po potrate sa rozhodla pre život. Hoci’nezaujala morálny postoj proti interrupciám, celebrita opísala, ako “sedela na posteli a hystericky plakala”, keď počula hrôzostrašné príbehy matiek, ktoré sa cítili vinné a zabili svoje deti.

RELATED

Lindsay Lohan oslavuje materstvo ako ‘najväčšiu radosť’ po problematickom živote celebrity

Bývalá herečka z Disneyho sa podelila o to, ako sa po rokoch podpory potratov stala pro-life