GettyImages-522834740-810x500.jpg

Skutočný dôvod, prečo sa Sorosova rodina obáva Trumpovho víťazstva v roku 2024

64
Kultúra smrti

Šéf Nadácie otvorenej spoločnosti (Open Society Foundation, OSF) Alex Soros v nedávnom článku pre Politico vyjadruje hlboké obavy z možného víťazstva republikánov v štýle MAGA v budúcoročných prezidentských voľbách v USA.”

Písomne 31. augusta Alex Soros - ktorý v decembri 2022 prevzal kontrolu nad globálnymi operáciami svojho otca Georgea Sorosa’ - tiež varoval, že takýto výsledok by ohrozil “pokrok dosiahnutý na mnohých frontoch v reakcii na vojnu na Ukrajine.”

Pán Soros tento “pokrok” nevysvetlil, ale jeho rámcovanie zástupnej vojny na Ukrajine naznačuje perspektívu presahujúcu záujmy obyvateľov tohto štátu.

Doteraz tento “pokrok” zahŕňal zničenie európskych strategických dodávok plynu prostredníctvom plynovodov Nord Stream, čo v kombinácii so spätnými hospodárskymi sankciami voči Rusku spôsobilo recesiu na celom kontinente a rastúcu infláciu.

Čítajte: Alex Soros’ new priority is fighting ‘MAGA’ in effort to continue Ukraine war

Zaplavila Európu obrovským množstvom vysokokvalitných zbraní, z ktorých CBS reported možno len tretina sa dostane k ukrajinskej armáde. Zvyšok zmizol na čiernom trhu.

To spôsobilo pol milióna ukrajinských obetí a zranených a prinieslo ťažké straty v futile “protiofenzíva.” Táto trojmesačná operácia sa zredukovala na rozkaz zaútočiť na hlboko opevnenú ruskú obrannú líniu s malou nádejou na úspech. Nedošlo k žiadnemu prelomu.

Ako The Epoch Times informoval:

Nedošlo k žiadnemu významnému úspechu v operácii, ktorá, ako sa predpokladá, bola vedená potrebou pozitívnych titulkov v médiách – na zaručenie ďalšieho prílevu peňazí a zbraní.

Mierna dohoda dohodnutá niekoľko týždňov po invázii bola vraj sabotovaná snahou Spojeného kráľovstva a USA, aby pokračovali vo svojom projekte destabilizácie v Rusku.

Podpora vojny v krajine hlavného sponzora USA slabne, ako ukázal nedávny prieskum verejnej mienkyna CNN. Podpora nemeckej verejnosti pre vojnu klesá od mája 2023. Ako to s typickou inverziou reality opísala EÚ , “Nemecko’vojenskú podporu Ukrajine podporuje relatívna väčšina 47 percent.”

Únava z vojny a odpor voči tomuto výnosnému, aj keď vražednému biznisu, sú zdrojom obáv Sorosa, ktorý sa naďalej venuje nahradeniu ruskej suverenity klientským štátom. Ako som už písal, Sorosova nadácia od 80. rokov 20. storočia vedie “projekt Rusko”

Čítajte: George Soros’ ‘Projekt Rusko’ má za cieľ zachytiť národné štáty v sieti globalizmu

Práca OSF v snahe podkopať Rusko bola odhalená v úniku dokumentov z roku 2016. Dokumenty známe ako “DC Leaks” podrobne opisujú Sorosove’ plány na uskutočnenie mäkkej zmeny režimu v Rusku pomocou metód, ako sú “občianska spoločnosť” nastrčené skupiny a demonštrácie.

Obžaloba veľkej poroty obvinila 12 ruských občanov z vytvorenia stránky, na ktorej sa dokumenty objavili. Informácie v nich obsiahnuté neboli nikdy vyvrátené, pričom obsah bol jednoducho označený za “ruskú propagandu.

Hrozba večnej vojny 

Obžalobe čelí aj súčasný favorit na republikánsku prezidentskú nomináciu v roku 2024, v procese, ktorý Alex Soros sugeruje, že môže zabrániť tomu, aby sa Donald Trump stal prezidentom.

Trumpovi’postoj k tomu, čo označilza “nekonečné vojny”, vadí Soros a jeho reči o “pokroku na Ukrajine.”

Trump v máji CNN povedal, že by mohol ukončiť vojnu na Ukrajine už počas prvého dňa vo funkcii, pričom jeho prioritou je “zastaviť zabíjanie.”

“Keď budem’prezidentom, vyriešim túto vojnu za jeden deň, za 24 hodín,” povedal.

Čítajte: ‘Volajte späť Trumpa’, aby ukončil vojnu na Ukrajine a ‘zachráňte západný svet,’maďarský’Orbán hovorí Tuckerovi

Želanie zastaviť zbytočné úmrtia v tejto zástupnej vojne bolo formulované kontroverzne – dokonca ako proruská zrada: Chcem, aby všetci prestali zomierať. Oni’umierajú. Rusi a Ukrajinci. Chcem, aby prestali zomierať.”

Tieto slová sú pre budúceho architekta globalistickej budúcnosti nevítané. Vojna v Rusku pre Trumpa predstavuje pole zabíjania, ktoré treba zastaviť. Pre Sorosa je obetovanie životov iných ľudí”cenou zohľadnenou v želanom obchode – zrútiť Rusko a navždy rozšíriť kontrolu nad jeho územím a zdrojmi.

Termín “Nadácia otvorenej spoločnosti” je prostriedkom na označenie nahradenia národného života a individuálnej autonómie globálnou kultúrou podľa vzoru vynútenej ideológie, ktorú umožňujú stroje.

Technológie ako digitálne preukazy totožnosti, meny, sociálne kredity a zákaz základných slobôd v mene “práv” sú charakteristickými znakmi technokratickej budúcnosti, ktorú Sorosova nadácia prezentuje ako utópiu. Je to bezbožný a posthumánny svet, ktorý sa snaží odstrániť akúkoľvek opozíciu voči sebe samému v rámci neustále sa zdokonaľujúcej techniky masovej manipulácie.

Nie je to ústupok zo strany Európy

Napriek niektorým zprávy o opaku, Alex Soros využil tento článok aj na to, aby zdôraznil záväzok svojej nadácie’voči európskym operáciám a poprel akýkoľvek obrat od Západu k hľadá vplyv na “globálnom Juhu.”

Jeho nedávne vystúpenie na Sorosom sponzorovanom Európskom fóre v rakúskom Alpbachu zdôraznil, že OSF je “tu, aby zostala – a je ako vždy oddaná európskemu projektu.”

Fórum, ktoré sa konalo od 19. augusta do 2. septembra, zahŕňalo vokálne podporu vojny na Ukrajine, popri záväzkoch k ďalším globalistickým stáliciam, ako sú “klimatické opatrenia,” ako “smash patriarchy,” a napredovanie technokratickej budúcnosti spoločnosť, v ktorej strojové algoritmy formujú ľudstvo.

Pán Soros, popisujeThe Epoch Times ako “demokratický megadonor,” dôrazne naznačil, že jeho riadenie dovedie OSF do väčších extrémov ako za jeho otca.

ČÍTAJTE: Was Ukraine scapegoated to cover up US role in the Nord Stream pipeline-bombing?"

“Som’viac politik než môj otec]”, povedal povedalv júni denníku Wall Street Journal v rozhovore, v ktorom zdôraznil svoju oddanosť agresívnemu presadzovaniu potratov a “volebného práva.”

Táto fráza sa často spája s oddanosťou propagácii Sorosom podporovaných “operácií občianskej spoločnosti” a naznačuje dlhodobú angažovanosť Sorosovej nadácie”v tom, čo bolo popisuje ako “podkopávanie demokracie” v krajinách vrátane Maďarska, Rumunska, Macedónska, Bulharska a Chorvátska.

Hrozbu, ktorú Alex Soros opisuje pre “jednotu”, ktorú si cení, predstavuje zastavenie večnej vojny a ľudové odmietnutie platformy technokratického “pokroku.” Ako hovorí samotný Soros, nie je to len Donald Trump, ale každý potenciálny U. S. Trump.prezident USA, ktorý zdieľa jeho “izolacionistickú a protieurópsku politiku”, predstavuje hrozbu pre jeho program.

Je dych berúce, že Soros môže označiť kroky Bidenovej administratívy za “priateľské” voči Európe, naopak. Napriek tomu tvrdí, že mobilizuje svoje mocné globálne operácie, aby čelil akémukoľvek výbuchu zdravého rozumu na národnej úrovni americkej politiky.

“Prispôsobujeme OSF, aby sme boli schopní reagovať na akékoľvek scenáre, ktoré by sa mohli objaviť, na oboch stranách Atlantiku,” povedal.

Namiesto ústupu od západných záujmov sa Alex Soros pripravuje na Projekt Európa – a Projekt Amerika –, aby izoloval svoje aktivity od akéhokoľvek zasahovania demokracie.